01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Jeżeli dostałem prawdziwe info, w ciągu miesiąca GOJIRA zagra w Polsce... 3 razy.
;-)
A ten trzeci to gdzie miałby być? MetalFest?
Pewno nie zależało im (organizatorom) na tym, a po drugie to nie jest zespół który przyciąga tysiące fanów...WICKER MAN pisze:Widocznie któryś z organizatorów (zakładam, że Ursynalia) nie dopilnowały tego punktu w umowie.
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie słyszałem, żeby tam mieli wystąpić - pierwszy (ogłoszony) był na Ursynaliach, a następny na Soni.IgorW pisze:A ten trzeci to gdzie miałby być? MetalFest?
No dobra, ale gdzie jeszcze zagrają ? OFF ?
Może zrobią jeszcze klubowy, ale to i tak pewnie musieliby odwołać, bo raczej bilety sprzedawałby się bardzo słabo przy tylu koncertach w 1 miesiącu.
Tyle, że jeśli ktoś chce zobaczyć Gojirę to akurat Ursynalia zdecydowanie wygrywają z Sonisphere ceną. Więc ja bym raczej widział wtopę po stronie Sonipshere niż Ursynalii. Ci co chcą zobaczyć głównie Metallice i tak tam pójdą, Ci którzy chcą zobaczyć głównie Gojirę wybiorą SGGW.WICKER MAN pisze:Na pewno pewna część publiczności wybiera się na oba koncerty i nawet jeśli chętnie zobaczyłaby Gojirę na żywo to nie 2 razy w ciągu niespełna miesiąca.
Kurcze pasowały by Mastodon i Slayer tego samego dnia
Obydwie kapelki chciałbym zobaczyć, jak bedzie inaczej to trzeba będzie wybierać albo kombinować jakiś nocleg.
Obydwie kapelki chciałbym zobaczyć, jak bedzie inaczej to trzeba będzie wybierać albo kombinować jakiś nocleg.
http://bergenlive.no/konsertkalender/sl ... on-gojira/
http://www.muzika.hr/clanak/34936/najav ... festu.aspx
Czyli w Bergen i Zagrzebiu powtarza się jednodniowy zestaw Slayer - Mastodon - Gojira. Mam nadzieję, że w Warszawie także.
http://www.muzika.hr/clanak/34936/najav ... festu.aspx
Czyli w Bergen i Zagrzebiu powtarza się jednodniowy zestaw Slayer - Mastodon - Gojira. Mam nadzieję, że w Warszawie także.
Było by SUPER!!!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Z oficjalnego profilu Ursynaliów na Last.fm:
"Ursynalia to energetyczna mieszanka i różnorodność styli muzycznych. Każdy fan rocka, popu, reggae oraz muzyki elektronicznej znajdzie coś dla siebie. Dlatego specjalnie dla Was przygotowaliśmy dwie niezależne sceny - główną i taneczną, na których kilkunastu artystów już od wczesnych godzin popołudniowych będą zachęcali do wspólnej zabawy."
O metalu, uchowaj Boże, ani słowa.
"Ursynalia to energetyczna mieszanka i różnorodność styli muzycznych. Każdy fan rocka, popu, reggae oraz muzyki elektronicznej znajdzie coś dla siebie. Dlatego specjalnie dla Was przygotowaliśmy dwie niezależne sceny - główną i taneczną, na których kilkunastu artystów już od wczesnych godzin popołudniowych będą zachęcali do wspólnej zabawy."
O metalu, uchowaj Boże, ani słowa.
dochodzi Luxtorpeda i Armia
już nie mam tu najwięcej postów

SUPER - ale, chyba mnie tam nie będzie 
fajnie, jakby od razu podawali, w jakich dniach zespoły będą grać [no chyba, że ja jestem ślepy]
Jedno jest pewne na 100%, Slayer gra w piątekSiwy pisze:fajnie, jakby od razu podawali, w jakich dniach zespoły będą grać [no chyba, że ja jestem ślepy]
Póki co, dokładny program nie ustalony... imprezka szykuje się przednia. Już nakręciłem kwadrat na dwie nocki w stolycy. Bedzie się działo.
Luxtorpeda też ma grać w piątek.
Luxtorpeda spoko. Opuściłem kilka koncertów, bo zawsze mi nie pasowało. Może w końcu uda mi się zobaczyć ich na żywo 
https://www.last.fm/user/kamooo
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

szczerze wolałbym Armię w piątek zamiast Luxtorpedy, widziałem Budzego i spółę 6 razy, masakra za kazdym razem! No może poza tym poronionym 25leciem. Ale cóż nie mozna mieć wszystkiego. A Luxtorpedy jeszcze na zywo nie widziałem.
wiadomo w który dzień bedzie Slayer? Nie dam rady siedzieć tam 3 dni a chciałbym sobie powoli organizować czas na ten koncert.
Slayer gra 1 czerwca w piątek
Złapany, Kuki - zapraszam do offtopowni:
viewtopic.php?p=621287#621287
Złapany, Kuki - zapraszam do offtopowni:
viewtopic.php?p=621287#621287