Nowa strona Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa strona Iron Maiden
Zamknięto główną... może wrócą z nowymi wieściami

fakt, ze główna padła ... 
Coś pewnie instalują... może czeka nas niespodzianka!? 
Nie, już działa i nowy layout zainstalowali tylko
po prostu zmienili układ stronki trochę 
No - nawet ładnie to wygląda. Dodali mała galerię, również daty koncertów z całej kariery, w dziale dyskografia brakuje albumów koncertowych (póki co). Dobry pomysł, ta nowa odsłona!
Zmiany bardzo fajne, ciekawe czy opisy członków uaktualnią 
Zobaczymy, biogram z połowy 2010, ale pewnie w 2013 uaktualnią, przy okazji nowej trasy. Nie działa sklep... Ale i tak dużo ciekawsza ta stronka.
Na jednym ze zdjęć z paska jest nasz kolega WICKER MAN...
http://www.ironmaiden.com/fanclub.html
Na jednym ze zdjęć z paska jest nasz kolega WICKER MAN...
http://www.ironmaiden.com/fanclub.html
Wkońcu ta strona wygląda jakoś profesjonalnie! Daty wszystkich tras, super! Jakby jeszcze setlisty dodali ( jak metalika).
Ciekawostka mała
dajce galerię z lat 2000. Zjedźcie na prawie sam dół, zdjęcie ze sceny na publikę z trasy DoD!! Czy to nie Wrocław!? po bokach rusztowania, chyba nasza flaga i ta wieśniacka żółta ochrona
oczywiście w dziale trasy 2000, 2008 i 2011 jest WarsHaw
Ciekawostka mała
dajce galerię z lat 2000. Zjedźcie na prawie sam dół, zdjęcie ze sceny na publikę z trasy DoD!! Czy to nie Wrocław!? po bokach rusztowania, chyba nasza flaga i ta wieśniacka żółta ochrona
oczywiście w dziale trasy 2000, 2008 i 2011 jest WarsHaw
Od wczoraj o tym piszemy 
może i od wczoraj, ale Godzio dobrze że założył temata, weź modzie kochany przełóż wiadomości do tego topika 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie, to Praga... W sumie było tam tyle naszych flag co we Wrocławiu.Michcio pisze:Ciekawostka mała![]()
A ja się zawsze zastanawiam jak widzę zdjęcie z Rio dlaczego Adrian ma tak prawą stopę wykręconą? To jakieś złudzenie? 
Zdjęcie wewnątrz Death On The Road CD jest z Wrocka. Ładnie ta stronka wygląda. Czekam, jak sklepik uruchomią... tylko jestem ciekaw, czemu nie wyszczególnili albumów koncertowych

RALF pisze: tylko jestem ciekaw, czemu nie wyszczególnili albumów koncertowych![]()
Podejrzewam, że na premierę En Vivo będzie gotowe
Może i tak 
Co mi lekko nie pasuje to umieszczenie Vision of the Beast w dziale "Best Of"... DVD to DVD, co na nim jest to drugorzędna sprawa. Wszystkie powinny znaleźć się tam, bo dla innych taki Flight 666 to też może być "Best Of"
A może po prostu odzywa się mój pedantyzm?
A może po prostu odzywa się mój pedantyzm?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie, ta fotka również pochodzi z Pragi. We Wrocławiu nie było Rossa Halfina natomiast w Pradze robił zdjęcia promocyjne + do tourbooka.RALF pisze:Zdjęcie wewnątrz Death On The Road CD jest z Wrocka.
Dobrze wiedzieć a ja się łudziłem - tak to wszystko jest podobne...
profesjonalnie i nowocześnie, fajna sprawaMichcio pisze:Wkońcu ta strona wygląda jakoś profesjonalnie! Daty wszystkich tras, super! Jakby jeszcze setlisty dodali ( jak metalika).