zmiany nicków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: zmiany nicków
Batory miał być dla Złapanego 
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

ja proszę o zmianę nicku na Władysław_Warneńczyk!
dziękuję i pozdrawiam!
dziękuję i pozdrawiam!
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Za późno, Batory jest mój <3 Ale jakby bardzo chciał, to ja rezerwuję Kazimierza IV.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Ja chce MieszkoI
Nooo, droga administracjo, do dzieła

- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

no właśnie!
ja, steve, ttomasz i złapany ustaliliśmy zmianę naszych nicków na prywatnym spotkaniu i jesteśmy całkowicie pewni tej decyzji, wszyscy pozostali się podczepili pod nas dla tzw. ,,jaj", także czekamy
ja, steve, ttomasz i złapany ustaliliśmy zmianę naszych nicków na prywatnym spotkaniu i jesteśmy całkowicie pewni tej decyzji, wszyscy pozostali się podczepili pod nas dla tzw. ,,jaj", także czekamy
Potwierdzam. A decyzja jest owocem dogłębnej i intelektualnej dysputy na temat spóścizny naszych wielkich przodków.death_busters pisze:ja, steve, ttomasz i złapany ustaliliśmy zmianę naszych nicków na prywatnym spotkaniu i jesteśmy całkowicie pewni tej decyzji, wszyscy pozostali się podczepili pod nas dla tzw. ,,jaj", także czekamy
ps:ale na Złapanego radziłbym poczekać, aż sam zdecyduje jakiego przodka wybierze.
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

istotnie! dysputa była dogłębna i intelektualna! kilku gentlemanów, którzy spotkali się, aby dyskutować o historii zajadając ze smakiem nutellęttomasz pisze:A decyzja jest owocem dogłębnej i intelektualnej dysputy na temat spóścizny naszych wielkich przodków.
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Hahaha, a ja już myślałem, że na tym forum już zawsze będzie tak nudno 
Ktoś z adminów to czyta, czy odsiecz mam zrobić żebyście pozauważali 

- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Ja, Władysław z Bożej Łaski król Polski, Węgier, Dalmacji, Chorwacji, Raszki, Bułgarii, Slawonii, ziemi krakowskiej, sandomierskiej, łęczyckiej, sieradzkiej, Kujaw, najwyższy książę Litwy, pan i dziedzic Pomorza i Rusi etc. proszę Waszmościów Administratorów o zmianę nicka mego, bo inaczej razem z przyjaciółmi mymi krucjatę rozpoczniemy! 
-
Deleted User 804
czyta, stwierdza że za dużo was i odkłada na późniejttomasz pisze:Ktoś z adminów to czyta, czy odsiecz mam zrobić żebyście pozauważali![]()
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

mnie się wtedy rozchodziło o to by takie konta nowe powstały z Królami Polski bo chyba tylko by sprawiło by ludzie się opamiętali z tym krytykowaniem Ironów, lekceważącym stosunkiem do tej kapeli, wielkiej kapeli 
Co???????????? A co ma krytykowanie IM wspólnego z Królami Polski?ZłapanyWCzasie pisze:mnie się wtedy rozchodziło o to by takie konta nowe powstały z Królami Polski bo chyba tylko by sprawiło by ludzie się opamiętali z tym krytykowaniem Ironów, lekceważącym stosunkiem do tej kapeli, wielkiej kapeli
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

a co ma wspólnego chlanie na umór z mądrymi pomysłami?
przy czym to był mój pomysł dlatego był niemądry
przy czym to był mój pomysł dlatego był niemądry
Stary szczerze i bez obrazy. Ciebie powinien ktoś zbadać......
To może pojedziemy z nickami kolejnych papieży. Wtedy taka osoba będzie miała patent na mądrość....
To może pojedziemy z nickami kolejnych papieży. Wtedy taka osoba będzie miała patent na mądrość....
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ja się nie obrażam
Absurdy rodzą inne absurdy
już tu byli dyktatorzy swego czasu , wiele nie wskórali
Absurdy rodzą inne absurdy
już tu byli dyktatorzy swego czasu , wiele nie wskórali
Nie no ja po prostu nie widzę żadnego związku. Tylko o to mi chodzi.
Niby, że szacunek dla byłych władców Polski ma ustrzec ludzi przed krytykowaniem IM. A co jak ja sobie zmienię na Zygmunta III Wazę i podważę opinię Mieszka I? Będzie jakiś trybunał arbitrażowy, który zajmie się dorobkiem władców i rozstrzygnie kto ma rację?
Niby, że szacunek dla byłych władców Polski ma ustrzec ludzi przed krytykowaniem IM. A co jak ja sobie zmienię na Zygmunta III Wazę i podważę opinię Mieszka I? Będzie jakiś trybunał arbitrażowy, który zajmie się dorobkiem władców i rozstrzygnie kto ma rację?
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

acha 11 grudnia 2007 , rozumiem
to poprostu nawiązanie do innej sytuacji z życia forum
to poprostu nawiązanie do innej sytuacji z życia forum