Vader - Polska 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Re: Vader - Polska 2012
OOoooooo normalnie to bym nie poszedł, ale jeżeli grają w rotundzie, to na pewno się wybiorę - uwielbiam ten klub.
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
W Stodole 45/52 PLN już można od jakiegoś czasu zamawiać. Pewnie inne kluby po nowym roku zaczną sprzedawać
W kilki miejscach można przeczytać, ze tak będzie wyglądał skład, ale na oficjalne ogłoszenie jeszcze poczekamy.
VADER, RESISTANCE, ERIS IS MY HOMEGIRL, THE SIXPOUNDER, CALM HATCHERY - Blitzkrieg VI
Calm Hatchery i Sixpounder zobaczę na trasie dla Covana a Eris is my homegirl widziałem w TV i wystarczy
Trochę szkoda, że taki skład (jeśli się potwierdzi). Jak na Blitzkriegu grały Rotting Christ, Incantation, Krisiun czy Anorexia Nervosa to Wrocławia nie było 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Pytanko:
Wie ktoś co z biletami? Udałem się dzisiaj do empiku i niestety ani widu ani słychu, a np na Warszawę już są... Chodzi mi o Kraków..
Wie ktoś co z biletami? Udałem się dzisiaj do empiku i niestety ani widu ani słychu, a np na Warszawę już są... Chodzi mi o Kraków..
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
- Elevatorman
- -#Clansman

co? Eris is coś tam ? a po co to komu ?
Nabijają kasiorkę 
Pewnie po nowym roku coś się ruszy, bo jak spojrzeć np na Lublin, to w kalendarzu klubu nie ma nawet takiego eventu jak koncert Vader, więc trudno żeby bilety było można zamawiać.Mike Stanley pisze:Pytanko:
Licze, że wyrobią się z Lublinem do 8.01 bo bym od razy kupił na Behemotha, Covan i Vader za jednym zamachem
- Elevatorman
- -#Clansman

ważne że Calm Hatchery będzie przez to moja obecność w Firleju obowiązkowa!
Skład już na stronie Vadera potwierdzony.
bileciki na Łódź już w sprzedaży! 39 zetek w przedsprzedaży i 49 w dniu koncertu. Do zobaczenia w "Deko".
no to i mnie pewnie w Deko nie zabraknie 
Jak wygląda kwestia biletów na koncert we Wrocławiu? Orientuje się ktoś kiedy będą w sprzedaży?
-
Deleted User 1499
To ostateczna rozpiska trasy , czy coś jeszcze dojdzie?Bo szkoda że w tym roku nie będą w Szczecinie.
W Krakowie już nie w Rotundzie, a w Fabryce na Zabłociu :/
I'M WRECK, I'M SLEAZE, I'M ROCK N'ROLL DISEASE!
Już tylko 3 tygodnie dzielą nas od koncertów Blitzkrieg VI !!! Nie możemy się już doczekać, by zaprezentować Wam nowy program i nową płytę. Po dłuższej przerwie przygotowujemy kilka niespodzianek. Prócz "Welcome To The Morbid Reich" - którą w takim wymiarze zaprezentujemy premierowo - przypomnimy sporo starych hitów z przełomu lat 80-90tych. Oczywiście nie zabraknie i standardów! Przewidujemy ok. 90 minutowy spektakl: 24-25 utworów!!! Na trasie pojawią się także goście. Zobaczycie VADERa, jakiego nie widzieliście od lat!!!! Szykujemy również sporo nowych gadżetów - dostępnych tylko i wyłącznie na Blitz VI !!! Trasę rozpoczynamy 13 marca koncertem w Poznaniu. Dwa dni wcześniej zapraszam do Bydgoszczy na wyjątkowy koncert, gdzie scenę dzielić będziemy z Kolegami z Behemoth i Decapitated. Tego jeszcze nie było!!! Na tym koncercie zagramy także fragment tego, co planujemy na trasę w Polsce. ZAPRASZAMY na Misteria!!!!!
I jeszcze jedna miła wiadomość dla Fanów. Już w marcu dostępna będzie PO RAZ PIERWSZY winylowa edycja płyty "Black To The Blind", wydana przez włoską wytwórnię NightOfTheVinylDead. W kwietniu na czarnym krążku - również PO RAZ PIERWSZY - pojawi się "Sothis" !!! Obie płyty wyjdą w nakładzie ograniczonym (po 500 sztuk) i będą także dostępne na koncertach Vader. Pod koniec lata - podobnie jak to było dwa lata temu - przygotowujemy serię specjalnych koncertów w klubach w Polsce, gdzie obie płyty w całości będzie można posłuchać na żywo.Stay Vaderized !!!!
Kolega Kmiołek zamiast pisać opowieści dziwnej treści lepiej pusicłby bilety do sprzedaży....
Uwaga Achtung. We Wrocławiu koncert został przeniesiony z Firleja do Madnessu. Bilety można kupować na stoisku muzycznym ROCKY w domu handlowym feniks cena 45/50zl
Cytując samego siebie sprzed tygodni dodam- ku*wa mać.masarenka pisze: Fajnie, że we Wrocławiu Firlej a nie Madness.