straszliwie nieczytelny układ
strona oficjalna nie umywa się zupełnie do fanowskiej Iron Maiden Commentary
Nowa strona Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Re: Nowa strona Iron Maiden
Hmmm, minęły 3 tygodnie i nie mogę się przyzwyczaić. Jak dla mnie wygląd nowej strony to krok wstecz o jakieś 10 lat... Na laptopie z ekranem 1280x800 strona prezentuje się jak "moja pierwsza strona www" wykonana przez adepta kursu Uniwersytetu Trzeciego Wieku, w dodatku w opcji dla niedowidzących...Budziol pisze:profesjonalnie i nowocześnie, fajna sprawa
M.
Niby, że wcześniej było lepiej?beaviso pisze:Hmmm, minęły 3 tygodnie i nie mogę się przyzwyczaić. Jak dla mnie wygląd nowej strony to krok wstecz o jakieś 10 lat... Na laptopie z ekranem 1280x800 strona prezentuje się jak "moja pierwsza strona www" wykonana przez adepta kursu Uniwersytetu Trzeciego Wieku, w dodatku w opcji dla niedowidzących...
Ja śię podpisuję pod opinią Budziola.
Złapany, bo nie wiem czy piszesz na poważnie... naprawdę uważasz, że ta strona:http://www.ironmaidencommentary.com/ZłapanyWCzasie pisze:straszliwie nieczytelny układ
strona oficjalna nie umywa się zupełnie do fanowskiej Iron Maiden Commentary
jest lepsza od tej: http://www.ironmaiden.com???
Pomijając już wygląd strony, nieco dziwi mnie jej zawartość, a zwłaszcza dział dyskografii - pominięto 'Best of the Beast', wszystkie 3 płyty z boxa nie mówiąc już że koncertówki zostały zaliczone do dvd... Trochę dziwne to, przeciez miejsca na stronie mają dużo..
Pominięto znacznie więcej niż BotB. O ile Edward the Great, The Essential i BBC Archives można zrozumieć, bo są już od dawna niedostępne w sprzedaży, to brak koncertówek A Real Live Dead One i Live at Donington oraz Ed Hunter już nie za bardzo...pucha pisze:Pomijając już wygląd strony, nieco dziwi mnie jej zawartość, a zwłaszcza dział dyskografii - pominięto 'Best of the Beast', wszystkie 3 płyty z boxa nie mówiąc już że koncertówki zostały zaliczone do dvd...