Faktycznie, ale nie miałem okazji jej posłuchać w wersji studyjnej dlatego nie chcę jej jeszcze pochopnie oceniaćttomasz pisze:Dwóch, jest jeszcze Black Country(
)
Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Re: Blaze Bayley
No niestety źle się zapowiada... ciekawe ile z tego Blaze będzie grał na koncertach i jakie będzie reakcja fanów na kawałki z nowej płyty?
No to teraz statystyki z wczorajszego koncertu w Niemczech:Mr. M pisze:No niestety źle się zapowiada... ciekawe ile z tego Blaze będzie grał na koncertach i jakie będzie reakcja fanów na kawałki z nowej płyty?
Kawałki z nowej płyty: 5
Kawałki spod szyldu BLAZE: 7
Kawałki Maiden: 4
Kawałki z dwóch poprzednich płyt: 0
Pozyjemy, zobaczymy, posłuchamy jak wyjdzie album, narazie go nie skreslam na podstawie 2 kawałkow (fakt faktem...lipnych). Zreszta szykuje sie koncert z nowymi numerami takze wtedy sie okaze co i jak. W chwili obecnej troche bez sensu jest takie domniemywanie, ze juz jest kicha i padaka.
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
a jakie?ironlemon pisze:Kawałki z nowej płyty: 5
Kawałki spod szyldu BLAZE: 7
Kawałki Maiden: 4
Na setlist.com coś nie mogę znaleźć.
Na pewno na żywo łatwiej będzie je przełknąć, ale toraczej marne pocieszenie...
edited:
mam!
Will to win
Lord of the Flies
The Launch
Dimebag
Ghost in the Machine
Fate
Silicon Messiah
The Rainbow fades to black
The King of Metal
The Brave
The Black Country
Leap of Faith
Stare at the Sun
Clansman
Man on the Edge
Futureal
szkoda tych kawałków z 2007+, z Blood and Belief też mógłby więcej dorzucić...akurat zamiast tych z King of Metal
Specjalnie nic nie daje z TMWWND i P&T żeby za dużego kontrastu nie robić między nimi a numerami z nowej płyty
ale nic to, ruszymy dupkę i zobaczymy jak to wychodzi na żywca...
Przecież to trasa promująca nową płytę...ttomasz pisze:akurat zamiast tych z King of Metal
www.MetalSide.pl
Will To Win, Stare At The Sun i Leap Of Faith na żywo, oooojoj coś pięknego.
I dlatego dodałem "gumbyy pisze:Przecież to trasa promująca nową płytę...ttomasz pisze:akurat zamiast tych z King of Metal
Set nie jest zły, ale mogl by Blaze zagrac choc jeden kawałek z P&T. Na otwieracza lepiej by pasował np. Madness and Sorrow, ktory na zywo wyrywa z butów.
Wie ktoś czy bilety na Wrocław będą w internetowej sprzedaży jak w zeszłym roku, czy tylko w dniu koncertu?
Można przez internet, na stronie madness podali co i jak.
Myśle, ze dojdzie do tego koncertu zamiast Wawy.
Dziękittomasz pisze:Można przez internet, na stronie madness podali co i jak.
47 zł - K.M.Madness ul. Hubska 6 (do 31.03)Pablo1919 pisze:Wie ktoś czy bilety na Wrocław będą w internetowej sprzedaży jak w zeszłym roku, czy tylko w dniu koncertu?
oraz online poprzez madness2@interia.pl (do 28.03)
www.MetalSide.pl
Jeśli chodzi o Maiden, to nie wiem czemu uparł się na te 4 kawałki. Byłem na dwóch polskich koncertach z różnych tras i było to samo (w zeszłym roku jeszcze Virus). Zamiast Lord of the Flies mogłoby być np. Look for the truth - nie rozumiem, czemu tego nie gra, przecież refren jest stworzony pod koncerty, każdy by śpiewał.
Dziś doszła do mnie przesyłka z UK z nową płytą z koszulką, frotką, wielkim certyfikatem z podpisem Blaze no i samą płytą. Tak więc od jutra zaczynamy osłuchiwanie się z nową płytą.