New Live DVD (EN VIVO!)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: New Live DVD (EN VIVO!)
Dzielenie ekranu spoko tylko do 3-4. Jak jest 6 to już jest za dużo i nie wiadomo na co patrzeć. Ale i tak bardziej czekam na Behind the Beast niż na sam koncert. Koncert widziałem wiele razy a zobaczyć cała trasę od kuchni jak na Flight 666 to fajna sprawa
hyhy
ciekawe jak to zabrzmi :j
Steel Case też piękny.... Postarali się i bardzo dobre recki zbiera "En Vivo!"....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Skąd jest tamta fotka? Komu udało się nabyć winyl przed czasem? 
A skąd wiesz, że nie mam takiego czerwonego prześcieradełka ?Kronos pisze:Z profilu Iron Maiden na facebooku
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iUYERCcrOA
Wrzucili trailer Behind the Beast z En Vivo
Super sprawa !
Wrzucili trailer Behind the Beast z En Vivo
Super sprawa !
Who motivates the motivator
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

zapewne to będzie coś w stylu Flight666 co nie zmienia faktu że i tak będzie fajne 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie zmienia to też faktu, że widzieliśmy już to samo w zasadzie 2 razy 
Zapewne zobaczymy jeszcze wiele więcej razy, bo "Maiden gives their fans always what they wish for" and nothing more ;-0Mr.Hankey pisze:Nie zmienia to też faktu, że widzieliśmy już to samo w zasadzie 2 razy
Niektóre ludziska już dostali En Vivo!
Ciekawe kiedy listonosz zapuka do moich drzwi?
Ciekawe kiedy listonosz zapuka do moich drzwi?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No właśnie, niektóre sklepy już mają En Vivo, a tu taka cisza... Wracając z roboty zajrzę do pobliskiego Media Marktu, bo zazwyczaj poniedziałkowe premiery mają już w czwartki. Swoją drogą bardzo fajny ten Steel Book. Szkoda, że wersja Blu-ray nie doczekała się takiego wydania...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

I jak, komuś z Was udało się kupić "En Vivo!" w którymś z polskich sklepów? Jeśli tak to dajcie znać gdzie jest już dostępne oraz w jakich wydaniach. 
Zaraz po pracy jadę. Media Markt Opole. Bluray+Vinyl+CD. Mam info, że dziś będzie. Szykuje się ostre oglądanie w wieczorem! 
Audio już jest na yt 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
W Łodzi w MM zakupione BluRay, CD i vinyl. Wszystkie wydania już dostępne.
Podobnie w lubelskim MM, DVD Steelbox kupiony 
Zakupione! Audio CD brzmi jak to u Shirleya. Nie podoba mi się to brzmienie. Bluray, niby ta sama produkcja ale brzmi o wiele lepiej. Może to DTS-HD robi takie wrażenie. na razie zrobiłem sobie zajawkę z każdego kawałka i jest rewelka! Zajebista publika. Obraz żyleta. Nie pasuje mi tylko to dzielenie ekranu, bo jest tego za dużo i bardzo dziwne wykonanie Wicker Mana. Zagrali chyba wolniej niż na studyjnej. W każdym razie, w porównaniu z RiR wypada blado. Jak dobrze pamiętam z Berlina, to chyba tam też grali ten kawałek dość statycznie. Teraz tylko schłodzić piwo i w cały weekend będę się katował (i sąsiadów
)