14/04/2012 - Judas Priest - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/04/2012 - Judas Priest - Katowice
Ja też staram się za dużo nie pić przed, ale kulturalnie w niedużej ilości jak najbardziej. ;]
jaDeep pisze:Ja na bro pierwszy o kazdej godzinie! Tylko who from Posen jedzie?
ja mam tylko nadzieję, że o tej porze nie będzie dużo luda jechać, bo w inter regio nie ma rezerwacji miejsca, a już raz do Krakowa na stojąco musiałem jechać...M@ti pisze:Ja też staram się za dużo nie pić przed, ale kulturalnie w niedużej ilości jak najbardziej. ;]
Czym jedziesz, skąd startujesz i o ktorej godz?mila pisze:ja
Właśnie dziś przyszły do mnie bileciki, "ZAPROSZENIE, BILET BEZPŁATNY" lul xd
A na jakie miejsca masz ? Płyta czy sektory ?
Pytam, bo też wygrałem w tym samym źródle
Pytam, bo też wygrałem w tym samym źródle
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Sektor M.
bilet na płytę zakupiony 
Ja się zastanawiam czy nie sprzedać jednego biletu (mam 2) i dołożyć 20 zł i kupić na płytę 
Wystarczy chwila, by pomyśleć i 2 kolegów z biletami na płytę, by nie robić tego błędu

Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Gorzej gdy wszyscy koledzy mają bilet na sektor siedzący ;0krusejder pisze:Wystarczy chwila, by pomyśleć i 2 kolegów z biletami na płytę, by nie robić tego błędu;)
-
Deleted User 2259
Ile w zeszłym roku sprzedało się biletów,ktoś ma info o aktualnym gigu?
na metalopolis sugerują jakby biletow juz prawie nie bylo ... Ale nie wierze, by bylo az tak dobrze
Witam
Wybiera się ktoś z Krakowa/okolic/przez i przygarnie miłego towarzysza do swojej ekipy, jak by się ktoś znalazł prosiłbym o info
pozdrawiam
Wybiera się ktoś z Krakowa/okolic/przez i przygarnie miłego towarzysza do swojej ekipy, jak by się ktoś znalazł prosiłbym o info
pozdrawiam
nie podrabiaj mojego nicka
:j
Czym najłatwiej dojechać z Tarnowskich Gór w okolice Spodka? Tak, żeby nie trzeba się było tłuc po całych Katowicach taksówkami itp? Jakbym jechał z Częstochowy to wiadomo- PKP i na dworzec główny- bez problemu, natomiast muszę do około 14 być w Tarn. Górach.
jest miejski autobus nie pamiętam jaka linia - chyba 820 ?? a PKP też jeździ
Tak faktycznie, linia 820 i bardzo wygodnie zresztą. W Tarnowskich z Dworca, do Katowic na Bytomską czy Korfantego, bez różnicy. Jeszcze jedno pytanie: Jaką byście polecili knajpe niedaleko Spodka, gdzie by się można za nieduże pieniądze najeść czegoś porządnego? Wszystkie fastfudy odpadają, bo zawsze mam rewolucje po takim "jedzeniu". Na domowy obiadek bym się nie wyrobił, a na koncercie wiadomo jakie ceny.
- purpendicular
- -#Prisoner

Slaug: skoro nie fast food to może city rock na chorzowskiej, fenix na korfantego albo deka smak na stawowej. Nie wiem czy niedrogo, ale względnie 
liczyłem, że za tydzień będzie już ciepło, tak przynajmniej 20 stopni w ciągu dnia, a w nocy na pewno ponad 10, ale obecne prognozy wyglądają mało obiecująco. pozostaje mieć nadzieję, że przez ten tydzień wszystko się zmieni, bo ten ziąb już mnie przytłacza i do tego jakaś choroba bierze...