22/04/2012 - Accept - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/04/2012 - Accept - Warszawa
Ja bym się pisał ! na Berlin! 
Mam do sprzedania jeden bilet. Fajny, z foto zespołu, a nie byle jaki świstek. Cena do uzgodnienia, ale oczywiście taniej niż normalnie. Pisać PW.
to już jutro !!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Dokładnie!!!
Nowy "Stalingrad" niczym nie ustępuje ultra-heavy-crushing-bones "Blood Of The Nations" więc jutro Stodoła będzie niczym u Niemena...
Mam wejściówkę za free dzięki pewnym układom
na liście gości, pierwszy raz, dziwne uczucie jechać bez biletu 
Będzie grubo!!!
Nowy "Stalingrad" niczym nie ustępuje ultra-heavy-crushing-bones "Blood Of The Nations" więc jutro Stodoła będzie niczym u Niemena...
Mam wejściówkę za free dzięki pewnym układom
Będzie grubo!!!
będzie pełniejsza niż w bajkach Grossa o Jedwabnemwidman pisze:Dokładnie!!!
jutro Stodoła będzie niczym u Niemena...
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
No i setlista, która urywa jaja przy samej ziemi. 21 numerów i w sumie same killery 
www.MetalSide.pl
Było generalnie bardzo milutko. ACCEPT pokazał prawdziwy ziejący diabelskim jadem heavy metal bez mazgajstwa ani niepotrzebnych pierdół. Kapitalna scenografia, podesty, wielkie logo z tyłu i tyle wystarczy. Po Judasach (którzy też mnie zmietli w sumie) tutaj czułem prawdziwą radość grania a nie wyreżyserowane show z jakimiś durnymi animacjami w tle.
Wolf prawdziwie bawi się graniem, banan na ryju cały czas, Tornillo dobrze czuje się jako frontman chociaż nigdy pewnie nie pozbędzie się etykiety "tego po Udo".
Generalnie - bardzo dobry gig.
Wolf prawdziwie bawi się graniem, banan na ryju cały czas, Tornillo dobrze czuje się jako frontman chociaż nigdy pewnie nie pozbędzie się etykiety "tego po Udo".
Generalnie - bardzo dobry gig.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Zgadzam sie z widmanem. Konkretne granie, fajne solo na basie, bez pieprzenia zbednego. A Tornillo dla mnie nigdy takiej etykiety nie zlapie. Jest soba, prawdziwy i wole wlasnie jego wokal. "Shadow Soldiers" i "Stalingrad" to po prostu rewelacja ! Pognali na... Moskwe;) Pozdrowka dla napotkanych;)
Przekoncert. 2 godziny heavy metalowego święta, które zleciało mi jak kwadrans. Kapitalna setlista i kapitalna forma zespołu.
www.MetalSide.pl
A jak support?
Koncert wspaniały! Accept doskonale wypadł! Oglądanie koncertu z balkonu mega wypas!
Supportu nie widziałem.
Supportu nie widziałem.
Bez zachwytów, zwłaszcza wokalnie i kompozycyjnie.masarenka pisze:A jak support?
krusejder nagrałeś boota
?
Jak wszedłem do Stodoły, to właśnie skończyli graćmasarenka pisze:A jak support?
www.MetalSide.pl
tomtomala pisze:krusejder nagrałeś boota?
sprawdź, że już jest
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Generalnie świetny koncercik i przednia atmosfera przy piwku - jednym czy kilku.
Zdecydowanie pragnąłem usłyszeć wielki hit grupy "Balls To The Wall", który inspirowany był między innymi Solidarnością i tym co działo się w Polsce w roku 1980 - jakże prorocze okazały się napisane w 1983 r. słowa: "One day the tortured will stand up and kick some ass!" i "They're gonna break their chains, you can't stop them - God bless ya"...
Cieszę się, że było mi dane dołączyć do tej pokojowej, "metalowej rewolucji" i wraz z tysiącem fanów klasycznego niemieckiego heavy metalu wykrzyczeć refren "Balls To The Wall" na niedzielnym koncercie grupy w Warszawie.
Dzięki za miło spędzony czas napotkanym Forumowiczom.
Dodatkowo zdobyte autografy i zdjęcie grupowe z zespołem wynagrodziły kilkugodzinne oczekiwanie po koncercie.
Moje nagranie ukochanego "Balls To The Wall": http://www.youtube.com/watch?v=OSy9wpMCMac
Dzięki za miło spędzony czas napotkanym Forumowiczom.
Moje nagranie ukochanego "Balls To The Wall": http://www.youtube.com/watch?v=OSy9wpMCMac
> kilkugodzinne oczekiwanie po koncercie.
No to dobrze, że w tym roku nie czekałem. Rozumiem, że +2h ??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do godziny 2.13.krusejder pisze:> kilkugodzinne oczekiwanie po koncercie.
no to twardo...ja o 2:13 dojezdzalem do domu..
pozdro dla spotkanych forumowiczow 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

To niezle wytrzymaliscie. Ja o 2:30 mialem autobus do chaty, wiec nie zdazylbym i tak.WICKER MAN pisze:Do godziny 2.13.krusejder pisze:> kilkugodzinne oczekiwanie po koncercie.