Jakby Adolf Hitler o tym usłyszał, dałby wam po krzyżu żelaznym i powiedziałby, że chciałby mieć takich synów jak wyWICKER MAN pisze:Do godziny 2.13.krusejder pisze:> kilkugodzinne oczekiwanie po koncercie.
No to dobrze, że w tym roku nie czekałem. Rozumiem, że +2h ??
22/04/2012 - Accept - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/04/2012 - Accept - Warszawa
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
krusejder pisze:
Jakby Adolf Hitler o tym usłyszał, dałby wam po krzyżu żelaznym i powiedziałby, że chciałby mieć takich synów jak wy
Ale że niby chcesz być fajny?krusejder pisze: będzie pełniejsza niż w bajkach Grossa o Jedwabnem
nie do ciebie piszę
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Piszesz na forum publicznym, czytają Cię wszyscy. I nie wszyscy muszą podzielać Twoje "poczucie humoru". Jak piszesz do kogoś konkretnie to skorzystaj z funkcji PW i tam wymieniajcie się "żartami".krusejder pisze:nie do ciebie piszę
Podzielam zdanie Yankesa.
No to pomału wyjaśnia się, dlaczego na niedzielnym koncercie AccepT znaczna część publiki śpiewała intro do Fast As A Shark. Rozumiem, że Mark Tornillo jako Amerykanin może nie znać konotacyj historycznych tego utworu. Ale na bootlegu z Gdańska 1986 słychać, że fani dość powszechnie zareagowali gwizdami na propozycję wspólnego nucenia refrenu do "Ein Heller und ein Batzen". Dla młodszych fanów Accept niektóre oka puszczane przez zespół są niezrozumiałe.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Wspaniały koncert, jechałem do Warszawy za ostatnie pieniądze a bilet miałem od bardzo dobrego kolegi który wygrał podwójną wejściówkę. Już to sprawia , że będe to wspominał wyjątkowo.
Utwory z nowych płyt wyszyły znakomicie a ja nie jestem jakiś ich fanem z wyjątkiem może rozpędzonego walca Pandemic i Shadows Soldiers gdzie Wolf pokazał kilka niesamowitych zagrywek.
Co do starych utworów to wiadomo , zwłaszcza 3 postępujące po sobie Aiming High/ Loosers and Winners/ Princess of the Dawn.
Co prawda w takich utworach jak Breaker czy Restless and Wild troszkę Udo brakuje ale już takie Metal Heart czy Up to the Limit Mark zastępuje go na dokładnie tym samym poziomie.
Poza tym taki sterylny klimat heavy-metalu , znakomita publika , widziałem dużo starszych osób co zwłaszcza cieszy w takich sytuacjach. Zupełnie inny klimat niż np. na Judasach w Spodku rok temu .
Utwory z nowych płyt wyszyły znakomicie a ja nie jestem jakiś ich fanem z wyjątkiem może rozpędzonego walca Pandemic i Shadows Soldiers gdzie Wolf pokazał kilka niesamowitych zagrywek.
Co do starych utworów to wiadomo , zwłaszcza 3 postępujące po sobie Aiming High/ Loosers and Winners/ Princess of the Dawn.
Co prawda w takich utworach jak Breaker czy Restless and Wild troszkę Udo brakuje ale już takie Metal Heart czy Up to the Limit Mark zastępuje go na dokładnie tym samym poziomie.
Poza tym taki sterylny klimat heavy-metalu , znakomita publika , widziałem dużo starszych osób co zwłaszcza cieszy w takich sytuacjach. Zupełnie inny klimat niż np. na Judasach w Spodku rok temu .