Maiden England World Tour 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England World Tour 2012
Do 2020 myślę że dojadą spokojnie wiem wiem jestem optymistą 
IRON MAIDEN
dobra fajnie, że jakieś plotki się pojawiły ale Panowie nie zasmiecajcie tematu, można założyc nowy i pisać nawet o planach zespołu w 2044 
Tu trzymajmy sie MEWT2012 ok?
Tu trzymajmy sie MEWT2012 ok?
Dokładnie to samo miałem powiedzieć. Z jedna tylko uwaga. Zamienilbym MEWT2012 na MENAT2012 
Ok śmieceniu mówimy STOP i wracamy do głównego tematu 
Who motivates the motivator
Ottawa oficjalnie dodana 7 lipiec 
- IronCrimson
- -#Prodigal son

mm nie mogę się doczekać. Kocham set i wykonanie Maiden England i fajnie będzie to usłyszeć Live
-
Deleted User 5490
Lepsze byłoby Still Life od Run To The Hills.
A Deja Vu jeśli dobrze rozszyfrowano skrót - mile widziane, jak zresztą każdy kawałek z SIT.
A Deja Vu jeśli dobrze rozszyfrowano skrót - mile widziane, jak zresztą każdy kawałek z SIT.
fajnie ze prisoner, killers, ID, 7th son oraz DJV - ale pewnie zastapia go i tak clairvoyant 
szkoda ze znow trooper, 666, RTTH i FOD na pewno znalazloby sie cos z SiT za co fani daliby sie pociac
szkoda ze znow trooper, 666, RTTH i FOD na pewno znalazloby sie cos z SiT za co fani daliby sie pociac
-
Deleted User 5453
Fajna ta setlista, ale trochę oklepane utwory na niej są. Weźmy na przykład takie Can I Play With Madness, ja bym to wywaliła i wstawiła Prophecy
Tak samo wywaliłabym Fear'a za przykładowe Total Eclipse i Run To The Hills za Rime'a. Co to za koncert bez Rime'a ?
Jeśli rzeczywiście setlista będzie tak wyglądać to cieszę się, że są na niej Moonchild, Infinite Dreams, Seventh Son i Heaven Can Wait. I dlaczego nie ma Caught Somewhere in Time ? Co do Deja Vu i Clairvoyanta, to jednak wolałabym Clairvoyanta, bardziej lubię ten utwór 
tyle ze Clairvoyant graja czesto, a DJV wcale 
na pewni ID & tytulowy juz z tej setlisty robi perelke
na pewni ID & tytulowy juz z tej setlisty robi perelke
W zasadzie to wiele kawałków powtórzonych z 2008-ego roku. Ale i tak całkiem, całkiem ta lista!
-
Deleted User 5453
Prophecy chyba też nie było nigdy grane na żywo, a jest świetnym utworem. Jak dla mnie najlepszym z Seventh Sona
Chociaż gdyby go dodali do listy byłoby za dużo kawałków z Siódmego
Infinite i Siódmy z każdej listy pewnie by perełki zrobiły w końcu to jedne z najlepszych Maidenowych tworów.
jak zaczynalem sluchac maidenow, wydawali X FACTORA, wokalista byl Blaze i nigdy bym nie pomyslal ze bedzie mi dane na zywo uslyszec moj ulubiony numer IM 7th son - bajka!
Szkoda ze w tym roku tylko USA
Szkoda ze w tym roku tylko USA
Znając poczynania Maidenów to setlista na europe sie nieco zmieni. Zastanawiam sie również czy Ironi do USA polecą swoim Edkiem czy też inną maszyną bo z tego co znalazłem to Edek z The Final Frontier Tour został zwindykowany po upadku Astraeusa i stoi w hangarze w Stanach
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Błagam... Każdy mógł stworzyć sobie taką setlistę i wrzucić do internetu...
W ogóle nie ma sensu nad nią debatować.
A co do Ed Force One to na razie nie wiadomo czy będą używać go w 2013 natomiast w trakcie tras po Ameryce Płn. zespół zawsze korzysta z prywatnych samolotów, a sprzęt i ekipa techniczna podróżują odpowiednio tirami i autokarami.
A co do Ed Force One to na razie nie wiadomo czy będą używać go w 2013 natomiast w trakcie tras po Ameryce Płn. zespół zawsze korzysta z prywatnych samolotów, a sprzęt i ekipa techniczna podróżują odpowiednio tirami i autokarami.
to akurat faktWICKER MAN pisze:Błagam... Każdy mógł stworzyć sobie taką setlistę i wrzucić do internetu...
ale jest bardzo prawdopodobna trzeba przyznac
Po pierwsze, to po czym wnioskujecie, że taka będzie setlista? Po tym, że plotka się w necie pojawiła?
Wiemy z wypowiedzi muzyków, że w 2/3 ma być oparta o program Maiden England, ale jaki będzie jej kształt poznamy 21 czerwca.
Wiemy z wypowiedzi muzyków, że w 2/3 ma być oparta o program Maiden England, ale jaki będzie jej kształt poznamy 21 czerwca.
Nie ma co debatować nad tym setem, zresztą patrząc na niego mam wrażenie że jakiś fan podchwycił motyw z flight 666 i na jego podstawie chciał stworzyć set na ten rok. Tak jak powiedział IgorW dowiemy się wszystkiego 21 czerwca.
-
Deleted User 5453
Dobrze, tak więc niech każdy z nas stworzy sobie przykładową setlistę Maiden England i to nad nimi będziemy debatować
A 21 czerwca postawimy wirtualne piwo koledze, który był najbliżej wytypowania właściwego setu