Co do albumu to mi się również bardzo podoba. Nie da się ukryć, że syndrom "gdzieś to już słyszałem" jest, ale album daje rade.
Kreator
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kreator
Knock Out ma rezerwacje w Progresji na 2 grudnia, co może coś lub całkowicie nic nie znaczyć
Data wolna w rozpisce Kreatora jak na razie, a Lipsk daleko też nie jest.
Co do albumu to mi się również bardzo podoba. Nie da się ukryć, że syndrom "gdzieś to już słyszałem" jest, ale album daje rade.
Fajnie gdyby było cos na rzeczy z tym 2 grudnia. Nie dam rady zaliczyc drugiego dnia metalfestu a Kreator to dla mnie mocna nazwa. Płytka po 8 przesłuchaniu dobra. Mam wrażenie ze graja trochę łagodniej. Do poprzedniczki jednak się nie umywa według mnie.
Nowy Kreator świetny, lepszy niż ostatni Slayer 
ROTFL
Świetny i kropka, nowy Kreator zasysa wszystkich 
Niedługo będzie cały poczet królów polskich.
Czy tylko mnie to podszywanie pod króli nie śmieszy, a żenuje ? 
Nowy Kreator niestety najgorszy od " Endoramy " . Ja rozumiem że Szwedzkie Melodie stały się integralną częścią tego zespołu, ale nie przesadzajmy. Jest taka granica gdzie konglomerat słodkiego pitu pitu i thrashu staje się groteskowy. I to Kreator osiągnął na tej płycie. Nie wiem czemu nie chcą przypieprzyć tak jak ich koledzy z Overkill , Testamentu itp itd..
Nowy Kreator niestety najgorszy od " Endoramy " . Ja rozumiem że Szwedzkie Melodie stały się integralną częścią tego zespołu, ale nie przesadzajmy. Jest taka granica gdzie konglomerat słodkiego pitu pitu i thrashu staje się groteskowy. I to Kreator osiągnął na tej płycie. Nie wiem czemu nie chcą przypieprzyć tak jak ich koledzy z Overkill , Testamentu itp itd..
Bo nikt już takiego trashu (jebjebjebjebjeb) nie chce słuchać. Tylko Kreator i Megadave się liczy NO I ANTHRAX oczywiście... Deal with it.IronKevin pisze:Nie wiem czemu nie chcą przypieprzyć tak jak ich koledzy z Overkill , Testamentu itp itd..
Pojęcia nie mam o czym waćpan mawia, waść wytłumaczy?Czy tylko mnie to podszywanie pod króli nie śmieszy, a żenuje ?
+1Steve pisze:Bo nikt już takiego trashu (jebjebjebjebjeb) nie chce słuchać. Tylko Kreator i Megadave się liczy (...) oczywiście... Deal with it.
A JA rozumiem aż za bardzo i nimniejszym satysfakcyji żądamSteve pisze:Pojęcia nie mam o czym waćpan mawia, waść wytłumaczy?Czy tylko mnie to podszywanie pod króli nie śmieszy, a żenuje ?
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

To, że wy nie macie ochoty słuchać takiego thrashu (jebjebjeb), to nie znaczy, że inni nie mają na to ochoty 
Śmieszne są wasze argumenty.Thrash z założenia ma kopać w ryj, i uderzać swoją chwytliwością. Więc inkorporowanie jakiś śmiesznych szwedzkich melodyjek do muzyki Kreatora nie będzie mi się podobało nigdy. Jakbym chciał posłuchać Gothenburskich brzmień to bym sobie włączył In Flames. I co to ma znaczyć że nikt nie chcę słuchać Thrashu w stylu " Jeb Jeb Jeb " ? Jakoś Overkill na nowej płycie potrafił zagrać z wykopem, przywalić a jednocześnie bujać świetnym rock`n`rollem. W ogóle co to za moda, na zmiękczanie Death Metalu czy Thrash Metalu.. Żeby tylko młodzieży metalowej łatwo i przyjemnie weszło, i nie było zbyt brutalne. Chyba już co więcej osób zapomina po co powstały te gatunku.
- Elevatorman
- -#Clansman

:OOOOOOOO Jeśli ktoś chce słuchać Megadejv to bardzo mi jest przykro z tego powodu bo większego gówna świat nie widział.
Nowy Kreator jest okropny. JEstem ich wielkim fanem, po tytułowym spodziewałem się czegoś na prawdę super a wyszło na to że to najlepszy kawałek na płycie
Jeśli ktoś porównuje Kreatora z Megagównem to to jest na prawdę upadek tego zespołu
(((((((((((((((((((((
Nowy Kreator jest okropny. JEstem ich wielkim fanem, po tytułowym spodziewałem się czegoś na prawdę super a wyszło na to że to najlepszy kawałek na płycie
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Hahaha, "Megagówno", weź wróć jak będziesz się nadawał do rozmowy z ludźmi 
Ehhhhh *myśli jak zapobiec kłótni*
A może tak po prostu wszyscy zaczniemy słuchać tego co chcemy bez komentowania czyiś gustów , bo w takiej atmosferze każda dyskusja zmienia się po prostu w "shitstorm" ? ? ?
A może tak po prostu wszyscy zaczniemy słuchać tego co chcemy bez komentowania czyiś gustów , bo w takiej atmosferze każda dyskusja zmienia się po prostu w "shitstorm" ? ? ?
W megagównoGlebol pisze:bo w takiej atmosferze każda dyskusja zmienia się po prostu w
Nie na tym rzecz polega - trzeba tu nauczyć ludzi czym jest prawdziwy Thrash, że świat nie kończy sie na jakimś Selerze i owerkiju To oni skończyli się na świecie! Moda na Slayera i bluzganie Megadeth dobrze się trzyma widaćGlebol pisze:A może tak po prostu wszyscy zaczniemy słuchać tego co chcemy bez komentowania czyiś gustów
NIECH ŻYJE NOWA FALA THRASHU, PRECZ Z KOMUNĄ!
IronKevin pisze:Żeby tylko młodzieży metalowej łatwo i przyjemnie weszło, i nie było zbyt brutalne.
"Młodzieży metalowej" przystało słuchać Slayera i robić wioche z tego zespołu słynnym tekstem prosto z gimnazjum pt. "slayer kurwa"
Go Calm
Saluth
Od dzisiaj niech każdy w podpisie ma sygnaturke czy jest z nowej fali thrashu czy ze starej aby wszystko było wiadomeNIECH ŻYJE NOWA FALA THRASHU, PRECZ Z KOMUNĄ!
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

czyli jesteś bananem bez poczucia humoru i nie potrafisz wyczuć ironii. gratuluje!IronKevin pisze:Czy tylko mnie to podszywanie pod króli nie śmieszy, a żenuje ?
ale nie martw się, człowiek całe życie uczy się na błędach. powodzenia!
nowy Kreator jest świetny i tyle w temacie. ale każdy ma prawo mieć własne zdanie. nikomu nie bronię, a to, że mogę je skomentować i skrytykować to moje święte prawo (może nie?!)
TAKŻE, KREATOR RULES I JAK KTOŚ SIĘ NIE ZGADZA TO JEGO PROBLEM!!!
sorry za caps lock, ale od dawna traktuje go jako mój ulubiony klawisz i gdybym miał wybrać, który klawisz miałbym zabrać ze sobą na bezludną wyspę to byłby właśnie caps lock!
Otóż to, "będziemy wieszać pozeruf"!!Steve pisze:"Młodzieży metalowej" przystało słuchać Slayera i robić wioche z tego zespołu słynnym tekstem prosto z gimnazjum pt. "slayer kurwa"![]()
A przy okazji tp bez przesady panowie...ze skrajnośćci w skrajnośći, nowy Megaśmieć i Kreator trzymają poziom, a reszta to kwestia gustu