W sumie masz racje co do setu. Still Life na pewno byłby genialnym dawno nie granym akcentem podczas show. Szkoda że koncerty Maidenów są bardzo przewidywalneIgorW pisze:Bawić się w typowanie setu niespecjalnie jest sens - wystarczy spojrzeć na wideo Maiden England i przewidzieć zmianę może 2 piosenek. Na pewno będzie Fear of the Dark, bo do ludzi nie dociera, że IM mogą zagrać koncert bez tego kawałka (vide krytyka i oburzenie fanów po trasie w 2005 roku). Jedyne co dla mnie jest niejasne to, co dokładnie będzie z Piece of Mind. Czy znajdzie się Still Life... ;0
Maiden England World Tour 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England World Tour 2012
Mówisz i maszIgorW pisze:Swoją drogą mogliby na oficjalnej zaprezentować jakiegoś newsa, zdjęcia z prób czy cokolwiek fajnego dla fanów, dla podgrzania atmosfery. Powinni brać przykład z promocji, jaką robi sobie Metalika ;0
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151082176853714
edit
filmik pojawił się takze na yt http://www.youtube.com/watch?v=y10D0pu1 ... re=g-all-u
Hehe, chyba przecztali moje narzekania na brak info z prób :d
zajebisty filmik, mowi o koncept albumie wiec moze cala plytka 7th son?
na pewno bedzie w calosci tytulowy bo proba pokazuje koncowy fragment, Prisoner (brawo!) oraz niestety (
) RTTH i RF 
alez zazdroszcze tym co juz jutro bedzie to dane na zywo uslyszec
na pewno bedzie w calosci tytulowy bo proba pokazuje koncowy fragment, Prisoner (brawo!) oraz niestety (
alez zazdroszcze tym co juz jutro bedzie to dane na zywo uslyszec
Zapowiada się czadowo wow Prisoner , pirotechnika na pewno zmiażdżą system

IRON MAIDEN
1:18 na filmiku widać spory kawałek setlisty 
Panowie jeszcze tylko parę godzin i będziemy wiedzieć co w trawie piszczy ...
IRON MAIDEN
Podobno ma być Aces High (MaidenDenmark). Czyżby połączyli set z 2008?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Gdybyś widział temat o setliście to byś się nie zdziwił.RALF pisze:Podobno ma być Aces High (MaidenDenmark). Czyżby połączyli set z 2008?
viewtopic.php?t=10585
zaje@#$ta szalejesz 
Niezła setlista, ale pewnie coś jeszcze będą zmieniać z koncertu na koncert. Super że wrócił Phantom, szkoda że odpadł HBTN a zostało RTTH i Running Free.
Ale Dickinson coś w słabiutkiej formie. Już nawet "ooo" przy SSOASS ledwo co ciągnie. Mam nadzieję że się rozkręci.
Ale Dickinson coś w słabiutkiej formie. Już nawet "ooo" przy SSOASS ledwo co ciągnie. Mam nadzieję że się rozkręci.
+1Pablo1919 pisze:Już nawet "ooo" przy SSOASS ledwo co ciągnie. Mam nadzieję że się rozkręci.
ale sam klimat tego kawalka niesamowity - ciaRRRry, fajnie wspolgraja z tym te pochodnie i Edek
-
Deleted User 5490
Jak nie da rady z ooooo w SSOASS, to dadzą za niego radę fani i oni będą zawodzić i narodzi się nowa tradycja. Ładne imię, Tradycja. Prawda?

Już się nie mogę doczekać
na jednym koncercie u mnie się na bank nie skończy
!!!
+1Jack pisze:Już się nie mogę doczekaćna jednym koncercie u mnie się na bank nie skończy
![]()
![]()
!!!
Z innej beczki -- wrzucilem bootleg z 21/6/12 do tematu Bootlegi do ściągnięcia.
Co prawda jest to kompilacja nagrań z YT ale daje posmak koncertu
Jakość wg. uploadera to 7,5-8/10 więc nie jest źle. Jest trochę cut'ów ale idzie przeżyć
Jak coś będzie na taśmie z trasy to będę wrzucał na forum.
Co prawda jest to kompilacja nagrań z YT ale daje posmak koncertu
Jakość wg. uploadera to 7,5-8/10 więc nie jest źle. Jest trochę cut'ów ale idzie przeżyć
Jak coś będzie na taśmie z trasy to będę wrzucał na forum.
-
Deleted User 5490
W temacie o setliście wrzuciłem coś co znalazłem na dimeadozen.org Ten sam koncert w całości. 
ale video?
jaka jakosc?
jaka jakosc?
Ja się zbieram powoli do Philly na koncert