Maiden England World Tour 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England World Tour 2012
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2012 10:40 am przez Puszek123, łącznie zmieniany 1 raz.
IRON MAIDEN
Niestety na Rock in Rio mnie nie było
Koncert rewelacja
Na temat seta, sceny itd. nie będę dywagować, bo to nie ma sensu najmniejszego i już masa ekspertów się wypowiadała. Ja byłabym przeszczęśliwa nawet gdyby Maiden grało same kawałki niespecjalnie przeze mnie lubiane.
Wg mnie zespół jest w naprawdę dobrej formie, dali świetne show. Ogromne wrażenie robi pirotechnika, której jest sporo. Ciekawe jest, że Bruce przebiera się kilka razy (całe szczęście nie ma czapki jak podczas ostatniej trasy). Jako, że był to mój pierwszy koncert w Stanach to jestem dość zaskoczona publiką, która zalicza się do raczej spokojnej. Pod barierką nikt się nie przepycha, nie pcha, można sobie spokojnie podejść do drugiego rzędu. Atmosfera koncertu odbywającego się na amfiteatrze specyficzna- luźna, trochę piknikowa, ciekawe doświadczenie
Następny Washington.
Koncert rewelacja
Na temat seta, sceny itd. nie będę dywagować, bo to nie ma sensu najmniejszego i już masa ekspertów się wypowiadała. Ja byłabym przeszczęśliwa nawet gdyby Maiden grało same kawałki niespecjalnie przeze mnie lubiane.
Wg mnie zespół jest w naprawdę dobrej formie, dali świetne show. Ogromne wrażenie robi pirotechnika, której jest sporo. Ciekawe jest, że Bruce przebiera się kilka razy (całe szczęście nie ma czapki jak podczas ostatniej trasy). Jako, że był to mój pierwszy koncert w Stanach to jestem dość zaskoczona publiką, która zalicza się do raczej spokojnej. Pod barierką nikt się nie przepycha, nie pcha, można sobie spokojnie podejść do drugiego rzędu. Atmosfera koncertu odbywającego się na amfiteatrze specyficzna- luźna, trochę piknikowa, ciekawe doświadczenie
Następny Washington.
"i like it"mila pisze:Na temat seta, sceny itd. nie będę dywagować, bo to nie ma sensu najmniejszego i już masa ekspertów się wypowiadała
Washington wypadł również ładnie. Pomimo okropnego ukropu chłopacy dali rewelacyjne show. Zespół w dobrych nastrojach, Bruce dużo żartował. Prisoner, Aces, Phantom i 7 th son na żywo miażdżą
Wrzucam kilka zdjęć spod barierki
Wrzucam kilka zdjęć spod barierki
mila
Pozazdrościć
Pozazdrościć
na jednym zdjęciu Jan wygląda jak by sobie twarz szminką wymalował oj musi musi grzać 
IRON MAIDEN
W Camden i Bristow upał był niesamowity... pod koniec koncertu w Bristow Janick dodatkowo rozciął sobie dłoń biedaczek 
Tak, podobno wykluczyło go to do końca trasy... Ale jest już zastępstwo, wioślarz z tego klipu - http://www.youtube.com/watch?v=eRZ5NcEJNLY Akurat kładł papę gdzieś na Greenpoincie i może dokonczyć z chłopakami U.S. Tour.Kali pisze: Stałaś może na tyle blisko, by widzieć czy bardzo poważnie to wygląda?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A przypadkiem nie nos?mila pisze:W Camden i Bristow upał był niesamowity... pod koniec koncertu w Bristow Janick dodatkowo rozciął sobie dłoń biedaczek
Znając jego sposób grania to nie zdziwiłbym się jakby sobie ucho przeciął.
Tak, stałam przed nim przy barierce i pod koniec koncertu zaczęła mu krew lecieć, a w Newark miał bandaż na dłoni. Ale żyjeKali pisze:Jakim cudem? Stałaś może na tyle blisko, by widzieć czy bardzo poważnie to wygląda?
szkoooda, mógł się zabić:D
na tyle zjebanych solówek w Hallowdzie śmierć się należy hehe
na tyle zjebanych solówek w Hallowdzie śmierć się należy hehe
Michcio pisze:szkoooda, mógł się zabić:D
-
Deleted User 5490
No teraz, to żeś Michcio dowalił jak Palikot po Smoleńsku.
-
Deleted User 5147
Jasne że wałek. Z bodajże DVD Cunning Stunts z 1998 roku
DVD: Cunning Stunts. Trochę offtop, więc, żeby nie było.
Adrian will be on The Rock Of Jericho Saturday 5pm EST. XM164 / Iheartradio app and Sixxsense.com. Repeated Sun @ Noon and Tues @ 10am
Adrian will be on The Rock Of Jericho Saturday 5pm EST. XM164 / Iheartradio app and Sixxsense.com. Repeated Sun @ Noon and Tues @ 10am