Testament
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- bass_master
- -#Charlotte

Re: Testament
Jest grubo
Nie mogę sie juz doczekac 
Poprzednie posty zainspirowały mnie do poprawienia okładki.Oto i ona
KLIK
A kawałek rzeczywiście grubszy niż sam Chuck !
KLIK
A kawałek rzeczywiście grubszy niż sam Chuck !
Oryginalna jest lepszaGlebol pisze:Poprzednie posty zainspirowały mnie do poprawienia okładki.Oto i ona
Mów co chcesz , u mnie jest ona na pulpicieIgorW pisze:Oryginalna jest lepszaGlebol pisze:Poprzednie posty zainspirowały mnie do poprawienia okładki.Oto i ona
Moim zdaniem zdecydowanie lepiej prezentuje się okładka ze starym logo, którą wrzucił Glebol. Gdyby je jeszcze trochę pomniejszyć , byłoby perfekcyjnie.
Masz rację - dlatego, że "Twoja" ;0Glebol pisze:Mów co chcesz , u mnie jest ona na pulpicie(pewnie tylko dlatego ze moja)
Ten nowy kawałek fajny, zwrotka brzmi jak Virgin Snatch ;0
- bass_master
- -#Charlotte

To bedzie jedna z najlepszych płyt tego roku 
Limited edition albumu wygląda tak - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Zu04hWK1_U#!
Ja dostałem właśnie info, że już leci przesyłeczka do mnie z tym boxem
Ja dostałem właśnie info, że już leci przesyłeczka do mnie z tym boxem
A ja biorę regularną wersję albumu, która w sklepach chodzi po 30 zł :0)
- Elevatorman
- -#Clansman

a ile limited kosztuje ? Ja oczekując na wypłatę sobie obczaję najpierw płytkę jako że można już ją znaleźć w necie
podobnie jak Tankard 
35 ojro + przesyłka (nie pamiętam teraz ile) - http://www.nuclearblast.de/en/products/ ... ition.html
Mam kilka zespołów, których zbieram wydania limited. Z resztą się tak nie bawię i poluję na wydania na allegro, gdzie za 3 do 4 tygodni kupisz wydanie CD+DVD za niecałe 30 zł.IgorW pisze:A ja biorę regularną wersję albumu, która w sklepach chodzi po 30 zł :0)
Kumam kolekcjonowanie wydań limitowanych dla samego kolekcjonowania lub, żeby za kilka lat to sprzedać z zyskiem, ale to wydanie niczym nie powala. Zewnętrzny design słaby. Zwykły karton z okładką płyty, mogli się bardziej wysilić ( chociaż Heretica Behemoth ). W środku jeszcze gorzej. Gówniany pasek z pseudo-metalową klamrą ? WTF ? Okładka robi wrażenie, więc mogli dać duży plakat, kostki, nawet koszulkę. Rozumiem, że chcieli się wyróżnić, ale moim zdaniem słabo się to wszystko prezentuje.
Ja się skupię na wyczajeniu tanio CD+DVD
Ja się skupię na wyczajeniu tanio CD+DVD
Takie same wydania mam Vadera i Pantery. Pokażę Tobie dziś i zmienisz zdanieyankes pisze:Kumam kolekcjonowanie wydań limitowanych dla samego kolekcjonowania lub, żeby za kilka lat to sprzedać z zyskiem, ale to wydanie niczym nie powala. Zewnętrzny design słaby. Zwykły karton z okładką płyty, mogli się bardziej wysilić ( chociaż Heretica Behemoth ). W środku jeszcze gorzej. Gówniany pasek z pseudo-metalową klamrą ? WTF ? Okładka robi wrażenie, więc mogli dać duży plakat, kostki, nawet koszulkę. Rozumiem, że chcieli się wyróżnić, ale moim zdaniem słabo się to wszystko prezentuje.
Teledysk do Native Blood
http://www.youtube.com/watch?v=l5Ibm8mj ... r_embedded
Cały album na razie przesłuchałem 2 razy. Jest nieźle, ale bez rewelacji.
http://www.youtube.com/watch?v=l5Ibm8mj ... r_embedded
Cały album na razie przesłuchałem 2 razy. Jest nieźle, ale bez rewelacji.
- bass_master
- -#Charlotte

Album z każdym odsłuchem wchodzi mi coraz lepiej 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Teledysk wciąga.
sam kawałek rozkręca się tak po 2 minutach na mój gust...
sam kawałek rozkręca się tak po 2 minutach na mój gust...
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley