Maiden England World Tour 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England World Tour 2012
O Download i RAmR/RimP to już się przebąkuje... Jakby tak SONI łączony zrobili: IM + BS - niezła jazda...
nie chodzi o plotki tylko konkrety i zamawiamy bilety 
Myślę że pewniaki dla Maiden to Download, RIMP, Graspop i Hellfest. A co do Soni to nie wiem. Nie wiem czy Maideni i Black Sabbath pogodziliby ego by grać ktoś po kimś : D
już się zaczyna 
Dziś śnił mi się poster SONI w Warszawie: IM + BS (co-headliner), Judas Priest, Saxon, Accept, Behemoth. Mało realne ale... to dopiero byłaby jazda, co!?
Wygląda na to, że przydałby się wątek spekulacyjny 2013...
Skład realny, gdyby nie Behemot. Gdyby na miejsce Behemota wszedł np. Pink Floyd w oryginalnym składzie to już bardziej możliwe. Takie widowisko pobiło by frekwencje z poprzednich lat. Tylko wtedy trzeba by przenieść imprezę z Klepiska do Stodoły. Bilety pewnie i tak będą za drogie.
dobra Panie Panowie, koniec pitolenia o niczym!
Albo załóżcie temat jak radzi Mila albo przestancie tu pisac glupoty.
Albo załóżcie temat jak radzi Mila albo przestancie tu pisac glupoty.
i 2014 i 2015...mila pisze:Wygląda na to, że przydałby się wątek spekulacyjny 2013...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
nie wiem czy Hellfest wypali bo podobno sa zabukowanie na 100% na Sofi we FrancjiIronKevin pisze:Myślę że pewniaki dla Maiden to Download, RIMP, Graspop i Hellfest. A co do Soni to nie wiem. Nie wiem czy Maideni i Black Sabbath pogodziliby ego by grać ktoś po kimś : D
Cholera było by szkoda. Bo w tym wypadku Headlinerem zostałby pewnie Manowar czy Kiss. No ale w tym wypadku.. Może jest jeszcze cień nadziei
Wacken też by odpadało bo jest w Sierpniu, a Maideni mają w Czerwcu koncertować.
Wacken jest na początku sierpnia i ogłosili już headlinerow. Co nie znaczy ze nie dodadza Maidenow pozniej
Ogłosili kilka zespołów, które tam zagrają.wydra77 pisze:Wacken jest na początku sierpnia i ogłosili już headlinerow.
www.MetalSide.pl
Ale z drugiej strony chyba Maideni nie zagrają na WOA jeśli są w Europie w Maju/Czerwcu, a szkoda.. Liczę na Hellfest bo tam się wybieram..
Zaglądnijcie na oficjalną stronę zespołu.
chodzi chyba o raport z Kanady
Wertuję, wertuję. Nic istotnego nie znalazłem, jeśli chodzi faktycznie o relacje z Kanady, to i tak nic istotnego tam nie zostało powiedziane.
Ale jest parę fajnych ujęć z proshotu
wszyscy juz mysleli ze niewiadomo co, przeszukali cala strone, a tu foty z proshotu ...