04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Re: 04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
...a za rok Metallica? 
Obstawiam opcję numer 2Piwowarus pisze:
Tylko teraz pytanie, bo sam się zgubiłem, to podchodzi pod ciąg dalszy ostatniej trasy the best of, czy po prostu takie koncerty z braku laku z setem też jaki im do głowy wejdzie?
-
Deleted User 2868
No i super, chętnie się wybiorę, bo Rammstein jeszcze nie widziałem. Poza tym przez brak GC nie trzeba się martwić o bilety i kupić na ostatni moment. 
Podpisuję się pod tym.Kronos pisze:No i super, chętnie się wybiorę, bo Rammstein jeszcze nie widziałem. Poza tym przez brak GC nie trzeba się martwić o bilety i kupić na ostatni moment.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Tak, może to oznaczać - przynajmniej tak twierdzą osoby z kręgów zbliżonych do Evil Nation, z którymi rozmawiałem o tym. W dodatku już ogłoszone pozycje w składzie Impact Festivalu wskazują na gatunkową fuzję tej imprezy z Sonisphere.Shedao Shai pisze:czy to oznacza że w tym roku nie będzie Sonisphere?
Trochę słabo jakby nie było Soni w przyszłym roku...
https://www.last.fm/user/kamooo
Podpisuję sie pod tym rękoma i nogami, a dla mnie dodatkowy plus to dobry dojazd z Łodzi, nie trzeba przez centrum tego przeklętego miasta jechaćShedao Shai pisze:Ja tam się cieszę że będzie na Bemowie, przynajmniej nie będzie problemu z biletami, nie muszę decydować się już teraz, mogę choćby i w przededniu koncertu stwierdzić: jadę.
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Mniemam, że występ GREEN DAY jest niewykluczony - ukłon w stronę niemetalowej publiki, bardzo dawno nie było ich w Polsce, poza tym w br. koncertowo bardzo mocno drenują USA i Wielką Brytanię, a w 2013 r. postawią na m.in. Europę. Oby tylko Billie Joe wygrzebał się z nałogów - chyba zbyt intensywny touring schedule go przytłacza, stąd ostatnie niechlubne wyczyny w tym względzie... 
Czy również z Łodzi?piter pisze:innych miast
Night Mistress Fan Club Łódź
Na lastfm pod eventem Impactu ktoś rozsiewa ploty, ze niby Soni w przyszlym roku będzie "na grunge'owo"... I że w przeciagu miesiaca sie wyjasni wszystko.
W koncu Soundgarden nowa płyta w listopadzie, wiec bedzie i trasa na pewno.
Ktoś słyszał podobne ploty?
W koncu Soundgarden nowa płyta w listopadzie, wiec bedzie i trasa na pewno.
Ktoś słyszał podobne ploty?
Same Soundgarden tego by nie uciągnęło moim zdaniem. Musieliby zrobić wielką czwórkę grunge'u najlepiej.
Taki fest z Pearl Jam, Soundgarden i Alice in Chains mógłby być gruby, ale to raczej marzenia. Zresztą zaś te Bemowo.
Jeżeli Soundgarden miałby być na Bemowie na Soni lub Impact to ewentualnie jako gwiazda nr 2.
Jeżeli Soundgarden miałby być na Bemowie na Soni lub Impact to ewentualnie jako gwiazda nr 2.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Czwartą z wielkiej czwórki Nirvanę mają ogłosić na dniach.metalfish pisze:Musieliby zrobić wielką czwórkę grunge'u najlepiej.Taki fest z Pearl Jam, Soundgarden i Alice in Chains
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Green Day + Soundgarden... Ale by było 
z Łodzi będzie robić Strefa Biletów lub Koldecure z którymi współpracujemyLando pisze:Czy również z Łodzi?piter pisze:innych miast
... no właśnie... w poniedziałek - 12.11.2012, o godzinie 9:00 ogłosimy kolejną gwiazdę 2 edycji IMPACT FESTIVAL... to będzie dla wielu z Was zaskoczenie...
To nie wszystko co dla Was szykujemy... oj będzie się działo.
Śledźcie nas.
Już się boję tego zaskoczenia. Jak walną 30 Seconds to Mars, to nie wiem czy będę się śmiać czy płakać
Wtedy ta dobrze zapowiadająca sie edycja festiwalu stanie sie troche gównem... Oby nie to.
https://www.last.fm/user/kamooo
Albo Nickelback... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE 
Aj kufa, jakby był Nickelback, to przynajmniej na 100 pro bym bilety kupił, aby się podrzeć "THIS IS HOW YOU REMIND ME"
O wiele gorsza opcja to będize faktycznie 30STM..... Oby nie
Może to zaskozenie bedzie bardzo pozytywne
! Tak teraz przypuszczam, ze to równiez może być coś z zestawu Volbeat/Airbourne/Stone Sour/Alice In Chains, co prognozowałem dla Ursynaliów
O wiele gorsza opcja to będize faktycznie 30STM..... Oby nie
Może to zaskozenie bedzie bardzo pozytywne
Również dosyć prawdopodobny może być Queens of the stone age