Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
+1Budziol pisze:+1Madril pisze:Ja bym wolał 2xBercy, bo jeszcze nie byłem, a zawsze miałem ochotę.![]()
to tylko domysly poczekamy zobaczymy
W 2011 2 X Bercy bardzo szybko poszły bilety. teraz by mogli 3 razy wyprzedać, jak dla mnie będzie open air....
Festiwale mnie nie interesuja az tak bardzo. Zrobie Download i wystarczy.
Jesli bedzie Bercy to sie pisze. Hellfest czy Soni raczej nie.
W Bukareszcie podobnie. Jesli na Narodowym to tak, jak jakis fest to pewnie nie.
Jesli bedzie Bercy to sie pisze. Hellfest czy Soni raczej nie.
W Bukareszcie podobnie. Jesli na Narodowym to tak, jak jakis fest to pewnie nie.
Ciekawi mnie ta Austria, Graz.... Tam stadionik na 15,000 też mają...
Bukareszt jest 1go czerwca!!!! Nie lipca 
A tak przy okazji ciekawe czy będzie to pierwszy koncert czy zagrają coś wcześniej pod koniec maja?
A tak przy okazji ciekawe czy będzie to pierwszy koncert czy zagrają coś wcześniej pod koniec maja?
Rzeczywiście, prawdopodobnie Tilburg GreenFest 2013. A może wiesz kiedy Polska, tak konkretniej?
na oficjalnej poki co potwierdzenia Rumunii nie ma
Podobno w sobotę ma być potwierdzone. O Polsce jeszcze nic nie słychać. Ale jeżeli nie będzie to festiwal to wrzuca obojętnie kiedy jak będzie im po drodze
Sądzę, że o Polsce w listopadzie usłyszymy... 
fajnie czyli bardzo możliwy jest sziget w sierpniu no i wacken
IRON MAIDEN
Tak przy okazji to wacken jest już "sold out"Puszek123 pisze:fajnie czyli bardzo możliwy jest sziget w sierpniu no i wacken
Dlatego ja kupuje bilet do Sztokholmu zaraz w sobotę bo może być podobnie
Mówi się o trasie po arenach UK w sierpniu, może Sziget będzie .... W Niemczech raczej RaR/RiP
Jakby to okazało się prawdą to byłoby mega git.RALF pisze:Mówi się o trasie po arenach UK w sierpniu, może Sziget będzie .... W Niemczech raczej RaR/RiP
Londyn w zeszłym roku był bardzo udany.
Sam Dickinson w wywiadach dla "K!" i "MH" o tym mówił....
Raczej 2011... Tak około 30 - 35 sztuk...Puszek123 pisze:Spoko się zapowiada coś podobnego do trasy w 2010
nie chodzi mi tu ile koncertów dadzą tylko że to będą festivale itp...RALF pisze:Raczej 2011... Tak około 30 - 35 sztuk...Puszek123 pisze:Spoko się zapowiada coś podobnego do trasy w 2010
IRON MAIDEN