??/07/13 - AC/DC - Warszawa [ PLOTKA ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
??/07/13 - AC/DC - Warszawa [ PLOTKA ]
Ostatnio zmieniony pt paź 05, 2012 11:13 pm przez kam, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: ??/07/13 - AC/DC - Warszawa [ PLOTKA ]
powiedziałbym ,ze fake, ale zastanawia mnie ta precyzja w doborze miast ;P No i troche sporo tych koncertów w Niemczech 
niemiecki rynek muzyczny od zawsze stoi mocno, wiec to możliwe by było...
W każdym razie na FB ludzie piszą, ze ta strona może być uznana za wiarygodne źródło.
No cóż, zobaczymy.
W każdym razie na FB ludzie piszą, ze ta strona może być uznana za wiarygodne źródło.
No cóż, zobaczymy.
Ostatnio zmieniony pt paź 05, 2012 11:19 pm przez kam, łącznie zmieniany 1 raz.
11 piątków w czerwcu. Nieźle!
akurat na to bym nie patrzył ; p Można założyć, ze gdyby info było prawdziwie o trasie to germanie nie znają jeszcze konkretnych dat dziennych i dlatego wpisali wszędzie tak samo.
Narazie czekamy na info od AC/DC, w końcu AC/DC kończy 40-lecie w 2013
Orgazm po prostu jakby ogłosili w PL koncert, obowiązkowo PL + Praga ew. Berlin.
Orgazm po prostu jakby ogłosili w PL koncert, obowiązkowo PL + Praga ew. Berlin.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Nie jestem przekonany, że plotka. Otóż od około 2 tygodni wiadomo, że na chwilę obecną na 2013 rok na Stadionie Narodowym są zaklepane dwa koncerty. Jeden z nich to Depeche Mode, a drugi..... 
Wszystko fajnie, tylko nie pasują mi te 3 miasta. Dortmund, Dusseldorf i Gelsenkirchen. Przecież one leżą jakieś 30 km od siebie. A sądzę jest tu mowa o koncertach na stadionach. Przynajmniej jeśli chodzi o Gelsenkirchen. Trochę dużo.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

znając polskie realia pewnie U2...GrzegorzCantara pisze:Jeden z nich to Depeche Mode, a drugi.....
Byłoby miło, koncert praktycznie pod domem bym miał
Też fajnie.DeJMIeN Wielki pisze:znając polskie realia pewnie U2...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2868
Byłoby rewelacyjnie, na to czekamDeJMIeN Wielki pisze:znając polskie realia pewnie U2...
coś mi tu nie pasuje w tej rozpisce. za dużo tych niemieckich miast i troche za blisko siebie niektóre są. ale jak się okarze to prawdą, to pewnie się pojawią, bo choć sam bym raczej olał, to moja luba już raczej na pewno nie 
już nie mam tu najwięcej postów

Jak by coś AC szykowali, to już by było głośno...
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Też za bardzo nie wierzę w te 11 niemieckich koncertów, zwłaszcza jeśli miały by to być koncerty stadionowe. Chyba że z tych 3 miast ( Gelsenkirchen, Dortmund, Dusseldorf ) zdecydują się na 1
ale jednak w Niemczech zawsze popyt na ich koncerty był przeogromny, a na trasie BI zagrali za jednym razem w Dortmundzie i Dusseldorfie
Ale to dopiero plotki... ktoś sobie wpisał parę miast i daje plotki że niby prawdziwe.
Czekamy na OFICJALNE info od Ejsów, tak to nie ma co gadać o koncertach ejsi di si.
Czekamy na OFICJALNE info od Ejsów, tak to nie ma co gadać o koncertach ejsi di si.
Dokładnie....