Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Moja ulubiona i moim zdaniem najlepsza płyta w dorobku Blaze'a

Night Mistress Fan Club Łódź
Myślę sobie : przed koncertem pasuje ogarnąć temat. Słucham tego trzeci raz i uważam że ta płyta jest cienka jak dupa węża
I jeszcze ten francuski który mnie do szewskiej pasji doprowadza
No nie sposób się zgodzić. Mnie akurat francuski nie drażni, ale płyta słabiutka strasznie.Kuba pisze:Myślę sobie : przed koncertem pasuje ogarnąć temat. Słucham tego trzeci raz i uważam że ta płyta jest cienka jak dupa węża
No to się zgadzasz czy nietomtomala pisze: No nie sposób się zgodzić.
Tak. Pokrętnie napisałem, że się zgadzamKuba pisze:No to się zgadzasz czy nie
No ja właśnie wychodzę na dzisiejszy, z lekką niepewnością co prawda, ale dobrej myślitomtomala pisze:Tak. Pokrętnie napisałem, że się zgadzamKuba pisze:No to się zgadzasz czy nie. Wybacz. Taki dzień dziś... No ale na jutrzejszy koncert czekam z utęsknieniem.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Beastie Boys- Check Your Head
Moja ulubiona płyta Bisti Bojz
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
PoS - The Perfect Element
Zawsze mam wrażenie, że tytułowy i zarazem ostatni kawałek, powinien skończyć się w 6:30 minucie, a zamiast tego powstaje (
PoS-TPE1 to jeden z najlepszych albumow,jakie w zyciu slyszalem. Pamietam, jak zamówiłem go w ciemno z Rock Serwisu. Rewelacja.
No świetny, świetny, ale czasem mnie jakoś męczy..
u mnie BE nie do pobicia u PoS, choć też muszę trafić na moment odpowiedni. Ale wiem, że prędzej czy później taki moment przychodzi, tak jak parę razy w tym tyg. BE to zdecydowanie pierwsza dycha moich ulubionych albumów. Jak nie piątka
u mnie BE nie do pobicia u PoS, choć też muszę trafić na moment odpowiedni. Ale wiem, że prędzej czy później taki moment przychodzi, tak jak parę razy w tym tyg. BE to zdecydowanie pierwsza dycha moich ulubionych albumów. Jak nie piątka
kontakt!
EDIT:
nudne te nowe Kwasy..
teraz testing:

już nie mam tu najwięcej postów

Slash-Slash Deluxe Edition
Jakkolwiek by to nie brzmiało - nigdzie, na żadnym innym wydawnictwie, riff do "Burn" nie brzmi z taką potęgą i mocą jak tu
A poza tym to świetny koncert
Przesłuchałem całość w streamingu na interi.pl bodaj i dupy nie urywa. Fanem co prawda nie jestem, ale takie Verses Of Steel mocniej kopało zdecydowanie.Szajba pisze:EDIT:
nudne te nowe Kwasy..