Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
hehe
ojj czepiasz sie szczegółów. Ci co byli na koncertach w niemczech czy te braki biletów potem się znów pojawiają tak jak w Polsce na sonisphery ? Czy tam wykupiony to juz wykupiony i koniec.
Nie mogę się doczekać ogłoszenia polskiego gig-u. Tylko skoro to Maiden England tour czemu nie kwapią się do zagrania np Still Life lub Killers'a?! Już na tego ostatniego w 2005 w Chorzowie czekałem i nic...
O Infinite Dreams nie wspomnę, co o tej trasy. UP THE IRONS!
O Infinite Dreams nie wspomnę, co o tej trasy. UP THE IRONS!
To oczekiwanie robi się męczące. Miałem sen tej nocy ze ogłosili Łódź, Gdańsk i 3 x Oslo :-)
Ja miałem sen że ed force one wyrżnął o brzoze i nie było trasy... 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
A ja że w Polsce nie będzie żadnego koncertu 
Coś mi się zdaje - że na Halloween podadzą daty... 2 halowe w PL i # razy OSLO - to się może tylko śnić. U nas open-air i Valle Hovin w Norwegii i po krzyku ...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wygląda na to, że ze względu na słabą sprzedaż Oslo w 2011 (tamtejsze Live Nation straciło pieniądze na tamtym gigu), nie będzie występu w Norwegii w 2013.RALF pisze:Coś mi się zdaje - że na Halloween podadzą daty... 2 halowe w PL i # razy OSLO - to się może tylko śnić. U nas open-air i Valle Hovin w Norwegii i po krzyku ...
Może być w Spectrum albo w kontekście trasy 2013 (historycznej) - fani się zmobilizują...
Brak gigu w Norwegii to bylaby spora niespodzianka
Bez przesady, w 2008 ponad 50,000, w 2010 25,000 - cóż - najwyraźniej fani preferują trasy "historyczne"....
W 2008 roku w Oslo Bruce powiedział, że na ich koncerty przyszło aż 1 % całej populacji kraju!
Trasy historyczne, the best of bywaja wiekszym magnesem niz albumowe
nie pamietam dokladnie ale rejkiawik 2005 mial chyba lepszy wynikCybul pisze:W 2008 roku w Oslo Bruce powiedział, że na ich koncerty przyszło aż 1 % całej populacji kraju!![]()
DOKŁADNIE, tym bardziej że "TFF" nie wszystkim fanom przypadł do gustu, przecież...Cybul pisze:Trasy historyczne, the best of bywaja wiekszym magnesem niz albumowe
myślicie ze beda 2 koncert w PL?, ja myślę zę nie ma opcji.
Jeden i duży...
Duży, nie duży, jedno jest pewne: to się strasznie dłuży...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tylko ok. 14.000 (a nawet 12-13k) w hali na 22.000... Ponoć norweskie EMI poinformowało tamtejszych fanów, że promotor nie chciał podejmować ryzyka i sprowadzać Maiden kolejny raz...RALF pisze:Bez przesady, w 2008 ponad 50,000, w 2010 25,000 - cóż - najwyraźniej fani preferują trasy "historyczne"....
Fajnie,ze tam informuja fanow chociaz, a nie jak u nas maja nas ciezko w ...
Wszystko zależy od okoliczności... pożyjemy - zobaczymy.
Maiden się tam przejadło i tyle.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."