Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Od połowy listopada mają zacząć...
To jest fakt, czy ironiczne wyrażenie zażenowania? Jeśli fakt to skąd pochodzi?
Z francuskiego artykuły La Republica Press
a to info skad?RALF pisze:Od połowy listopada mają zacząć...
Chodzi o oglaszanie SONI?
Z owego artykułu... tak, SONI w EU
http://www.republicain-lorrain.fr/actua ... sonisphere - ów artykuł. nie ogarniam dobrze francuskiego i po pobieżnym przeczytaniu tekstu nic tam nie widzę o tym, co by miało to być w połowie listopada ogłoszone.
To w przedruku było
Apparemment de la meilleure des façons. Les organisateurs s’apprêtent à annoncer, mi-novembre, une série de premiers noms de groupes qui figureront à l’affiche 2013. Et selon plusieurs indiscrétions, c’est une très heureuse surprise qui attend les fans lorrains : Iron Maiden, précurseur du heavy metal moderne, le groupe aux plus de 90 millions d’albums vendus, sera la locomotive de la prochaine édition.
TUTAJ MACIE TEN LISTOPAD!!!
TUTAJ MACIE TEN LISTOPAD!!!
O Maiden na francuskim Soni w 2013 mówiono już jako o pewniku przy okazji ogłaszania Soni 2012. Ale raczej mało prawdopodobne jest, żeby zostali headlinerem pozostałych edycji Soni EU. Po pierwsze - francuskie soni istnieje od 2011 roku i jest jedynym na którym IM jeszcze nie grało. Po drugie, to edycja dwudniowa. Objazdowym headlinerem raczej będzie ta druga gwiazda, sądząc po tym że na Soni 2011 z Maiden w Europie w roli głównej organizatorzy stracili.
Patrząc na ticketalarm eventimu obstawiałbym skład polskiego soni jako coś dużo lżejszego - Nickelback, 30 Seconds to Mars i Bon Jovi. Te dwa ostatnie zespoły są też mocnymi plotkami odnośnie angielskiej edycji. Ale to zwykłe strzały
/edit:
Soni właśnie wrzuciło grafikę Coming Soon, więc wkrótce zaczną ogłaszać.
Patrząc na ticketalarm eventimu obstawiałbym skład polskiego soni jako coś dużo lżejszego - Nickelback, 30 Seconds to Mars i Bon Jovi. Te dwa ostatnie zespoły są też mocnymi plotkami odnośnie angielskiej edycji. Ale to zwykłe strzały
/edit:
Soni właśnie wrzuciło grafikę Coming Soon, więc wkrótce zaczną ogłaszać.
Eventim oglosil solo wystep bon jovi w Gdansku, wiec sklad soni o ktorym pisales tez raczej odpada
W Polsce IM albo na Soni (jak będzie) albo NARODOWY... Długo IM idzie ogłaszanie dat - teraz się zaczną festiwale... Ponoć GRASPOP 2013 jest "pewny". Mogliby w Niemczech WFF zrobić...
No w niemczech przy takiej ilosci koncertow to festu na pewno juz nie zrobia
Wczesnie zaczeli, do konca roku pewnie oglosza wszystkie daty, ale to jeszcze kupa czasu
Wczesnie zaczeli, do konca roku pewnie oglosza wszystkie daty, ale to jeszcze kupa czasu
http://www.facebook.com/IronMaidenNaXix ... ts&fref=ts
O nie, tylko nie Woodstock
Jak dla mnie pomysł jest marny
O nie, tylko nie Woodstock
Jak dla mnie pomysł jest marny
Dobre, usmialem sie
To jest akcja fanow na fb, mozemy rownie dobrze zrobic sami taka akcje ze zagra w Lodzi pod Galeria;-)
To jest akcja fanow na fb, mozemy rownie dobrze zrobic sami taka akcje ze zagra w Lodzi pod Galeria;-)
Akcja "U2 na dożynki w Wąchocku" miałaby identyczne szanse powodzenia.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tak, wiem, że to akcja fanów ale sam pomysł jest śmieszny.
Nie wydaję mi się by zdołali sprowadzić IM. Zresztą, jestem negatywnie nastawiona na Woodstock.
Kto się pisze na akcję na FB "Jimi Hendrix na XX Przystanku Woodstock"? Przecież na jubileusz idealna byłaby okazja, aby wykonawca z oryginalnego Woodstocku zagrał...
A tak wracając do tematu: Mogliby w końcu ogłosić to Bemowo, bo nie ma już o czym pisać
A tak wracając do tematu: Mogliby w końcu ogłosić to Bemowo, bo nie ma już o czym pisać
-
Deleted User 2868
I zacznie się wielomiesięczne narzekanie i dyskusja o za drogich biletach 
Ojjj - mogliby i całą trasę - najlepiej....
E, ja tam bym ich na uctoku chętnie zobaczył. Miałbym motywacje, żeby się tam w końcu wybrać. Bemowo i tak jest, jakie jest, a hali w Polszy się raczej nie uraczy.

+ jeszcze o klepiskuKronos pisze:I zacznie się wielomiesięczne narzekanie i dyskusja o za drogich biletach