Wszystkie wpisy na temat przyszlorocznej trasy prosze wpisywac w dyskusji pt Maiden England European Tour 2013
Maiden England World Tour 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England World Tour 2012
Ja proponuje, zeby nie pisac juz wiecej w tym temacie, chyba ze ktos ma jeszcze jakies wspomnienia z tegorocznego wypadu do Stanów, tudziez Kanady.
Wszystkie wpisy na temat przyszlorocznej trasy prosze wpisywac w dyskusji pt Maiden England European Tour 2013
O Europie zdecydowanie tam
Ale RiR w Brazylii, czy ewentualnych koncertach Jpn, Ameryce Pd i reszcie swiata to wlasnie tutaj piszemy
Ale RiR w Brazylii, czy ewentualnych koncertach Jpn, Ameryce Pd i reszcie swiata to wlasnie tutaj piszemy
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Właśnie Live Nation ogłosiło na FB, że jutro ogłoszą koncert "na który wielu czekało". Można z 99% pewnością założyć, że chodzi o IM;-))))
To może być cokolwiek...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Doprawdy? To spójrz, kto jest na pierwszym miejscu Ticket Alarm na Eventim.pl.
Jest tam od dawna, w tym roku na ticket alercie był wysoko Bruce Springsteen i Rolling Stonesi a jakoś nie przypominam sobie ich koncertu... Nie twierdze, że to nie może być IM, ale wcale nie musi.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Za ogłoszeniem koncertu w PL przemawia to że juz dawno Maideni nie ogłaszali dat i pora najwyższa wznowić machinę 
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Zajebiście wysoko byli: na 6 czy 8 miejscuEmilio pisze:Jest tam od dawna, w tym roku na ticket alercie był wysoko Bruce Springsteen i Rolling Stonesi a jakoś nie przypominam sobie ich koncertu... Nie twierdze, że to nie może być IM, ale wcale nie musi.
Właśnie widzę ze wszyskie posty są o koncercie w Polsce. Ktoś wspomniał o Berlinie.Budziol pisze:O Europie zdecydowanie tam
Bez sensu totalnie
Jeżeli to coś "na co wszyscy czekali" to albo IM albo Roger Waters - nie ma innej opcji... 
serwis Deathmagnetic.pl twierdzi że "Ogłoszony będzie (prawdopodobnie) Iron Maiden podczas (prawdopodobnie) Sonisphere 2013"
Olszu pisze:serwis Deathmagnetic.pl twierdzi że "Ogłoszony będzie (prawdopodobnie) Iron Maiden podczas (prawdopodobnie) Sonisphere 2013"
Też mi oryginalny strzał
Serwis sanktuarium.org wie to już od roku, prawda RALF
sanktuariumfc bije reszte na głowę 
Nooo, 'asne YANKES! 
no wlasnie Panowie, takie male pytanko - problemy z czytaniem ze zrozumieniem?wydra77 pisze:Właśnie widzę ze wszyskie posty są o koncercie w Polsce. Ktoś wspomniał o Berlinie.Budziol pisze:O Europie zdecydowanie tam
Bez sensu totalnie
Tu MAIDEN ENGLAND reszta swiata: tzn Ameryka, Japonia, Azja, Afryka
Tam MAIDEN ENGLAND EUROPE - i tu uwaga sensacja Polska lezy w Europie, wiec spekulujemy tam ok? Zreszta zgdonie z podpisem pod tematem
-
Deleted User 4876
musze off-topnąć...heh przyszedł Boss pokazał na GLOBUS i przegonił rozbójników hehe

Nie boje, szczerze powiedziawszy mam to głęboko w d***GrzegorzCantara pisze:Nie bój nic: będzie Iron Maiden w Warszawie:-)
w koncu mgr geografiithorgal_30 pisze:musze off-topnąć...heh przyszedł Boss pokazał na GLOBUS i przegonił rozbójników hehe![]()
ale na powaznie prosba nie piszcie, gdzie tylko temat odżył po kilku dniach zeby tylko stuknac posta. Tu poki co mozna tylko chyba o RiR naqwijac, ale na pewno z czasem pojawi sie cos z poza Europy i wtedy mozna tu dalej dyskutowac
Potwierdzilo sieRALF pisze:SwedeBank (65,000), Ullevi (~ 60,000) - to by musiało oznaczać niewyobrażalne zainteresowanie koncertami. Albo zrobią SwedeBank i Malmo Stadium (w sumie 96,000). W kontekście błyskawicznej sprzedaży biletów na koncerty w 2008, nie jest to nieprawdopodobne. Jestem przekonany, iż europejska trasa 2013 będzie imponująca - pierwszorzędna okazja, już więcej takiej trasy nie zrobią!
Ja mowilem, ze bedzie SwedeBank (po zmianie nazwy obecne Friends Arena) a Ty trafiles w Malmo Stadium
Dodam tylko, ze spekulowalismy na ten temat w lutym
Haaaa! Aż strach pomyśleć, co będzie dalej...