nie ja, bo ja kupiłem to samo ale wersje CD na ebay za jakieś 600zł jak dojdzie to wrzucę foty.
W ogóle coraz lepiej mi idzie, bo z takich ważniejszych analogowych rzeczy to mi już tylko Donington zostało haha ; niestety CD to jeszcze sporo do szukania
Z innej beczki - wczoraj ktoś ustrzelił na alledrogo 'The First Ten Years' za bodajże 831 - może ktoś z Kolegów?
No i co w tym dziwnego, to i tqk mniej niż na ebay'u, jeżeli był ten box w stanie exc bądź wyzej to możnaby rzec że okazyjna cena.
Nie rozumeim tego lansu alledrogo, czyżby kompleksy jakieś a może egalitaryzm wciskany do głó gawiedzi juz od przedszkola....
pozdR
paniron pisze:nie ja, bo ja kupiłem to samo ale wersje CD na ebay za jakieś 600zł jak dojdzie to wrzucę foty.
W ogóle coraz lepiej mi idzie, bo z takich ważniejszych analogowych rzeczy to mi już tylko Donington zostało haha ; niestety CD to jeszcze sporo do szukania
Z boxem? To okazyjnie bo mam wlasnie wszystkie cd, ale bez boxu
TFTY na winylu trafia się na Allegro poniżej 600, a nawet poniżej 500 zł. Tutaj faktycznie ładny egzemplarz - na eBayu poniżej 1000 zł by się takiego nie znalazło. Mnie się nawet udało ustrzelić sztukę za ok. 300 zł, ale jak przyjdą lepsze czasy, trzeba będzie zamienić na ładniejszą.
Z innej beczki - wczoraj ktoś ustrzelił na alledrogo 'The First Ten Years' za bodajże 831 - może ktoś z Kolegów?
No i co w tym dziwnego, to i tqk mniej niż na ebay'u, jeżeli był ten box w stanie exc bądź wyzej to możnaby rzec że okazyjna cena.
Nie rozumeim tego lansu alledrogo, czyżby kompleksy jakieś a może egalitaryzm wciskany do głó gawiedzi juz od przedszkola....
pozdR
No ale nie wiesz, że jak coś się kupi drożej, to ma to większą wartość, niż to samo kupione taniej?
pozdR
No ale nie wiesz, że jak coś się kupi drożej, to ma to większą wartość, niż to samo kupione taniej?
Proszę przeczytać jeszcze raz moje zdanie i postarać się je zrozumieć.
...
Jeśli to za trudne to tłumaczę - określenie 'ustrzelić' użyte jako okazyjny (czyt. tani) zakup.
Komentowanie dla samego komentowania to dopiero leczenie kompleksów...
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Proszę przeczytać jeszcze raz moje zdanie i postarać się je zrozumieć.
...
Jeśli to za trudne to tłumaczę - określenie 'ustrzelić' użyte jako okazyjny (czyt. tani) zakup.
Komentowanie dla samego komentowania to dopiero leczenie kompleksów.
Właśnie odebrałem paczkę z en vivo wersja cd + dvd
Pewnie to pirat bo ani kraju w którym to wydano nie ma; w necie też nic o tym nie ''słyszałem''; choć chyba poszukam może coś sie znajdzie. Tak czy siak super to wygląda i jezeli faktycznie to pirat to jest to najlepiej wydany pirat jakiego widziałem, nie jakies CD-R tylko normalnie wytłoczona płyta i cały digipack profesjonalny w najdrobniejszych szczegółach. Cokolwiek by to nie było warto sie w to zaopatrzyć
Dzień dobry; kolejna paczka, tym razem 5 japończyków :j
Jestem dumny szczególnie z Donington i Live After Death w grubych case'ach. Podobnie wydany został również album A Real Live Dead One, ale na to jeszcze będzie czas.
No i trzeba powoli się zabrać za wydania castle i za mini LP, niestety na to trochę siana pójdzie :j Ale takie wyzwania to dopiero późno po nowym roku jak się trochę konto ustabilizuje