03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Mnie płatność nie przeszla, tzn strona sie zawiesila w momencie przekierowania na platnosc e-transferem i dupa, probowalem drugi raz a moj kod presale juz nie dziala..... Niezle gowno!! no ale mysle ze kupie w normalnej sprzedazy bez problemow. :/
U mnie kupno biletów to też był dramat. Dodałam do koszyka bilety do Łodzi, później chciałam dodać Gdańsk to wyskakiwały mi komunikaty typu "przepraszamy, opcja niedostępna, spróbuj ponownie". Ok, po ponownym dodaniu biletów "ten kod jest nieprawidłowy" i tak X razy...wydra77 pisze:Golden Cirle x 2 po ciezkich bojach ze stronka LN
KUPIONE, ZAPLACONE, GOTOWE DO WYSLANIA
zadzialal Ci w koncu ten kod?? Moze sprobuje za jakis czas ponownie.....
oby w sb jak ruszy normalna sprzedaz nie bylo takich przygod, nawet nie probowalem z presale skorzystac 
Udało sie!
Ale kurde no masakra z tym ich systemem 
Sprzedaż przez Internet a ich aplikacja dla agentów to są 2 różne rzeczy, nie sraj ogniem.Budziol pisze:oby w sb jak ruszy normalna sprzedaz nie bylo takich przygod, nawet nie probowalem z presale skorzystac
juz to slysze "przepraszam, ale cos tam cos tam" 
dobra, damy rade
dobra, damy rade
Usłyszałem to samo: żebym zadzwonił w sobotę w południe. Dlatego zaufam Budziolowi, do którego zresztą już pisałem (teraz publicznie - dziękuję za rozjaśnienieKayn pisze:Jeśli kogoś to interesuje to dzwoniłem do empiku w Łomży i teraz twierdzą, że wcale nie mogą mi powiedzieć czy będą sprzedawać bilety, chyba że już będzie po 1 grudnia 2012. Nie ogarniam. Spróbuję w sobotę się dowiedzieć.
dobra nie ma co robic paniki, maja byc od sb w sprzedazy i to ich tak naprawde biznes zeby byly
w empiku pracownicy wiadomo, ze mowia to co widza, czyli poki co niewiele.
Facet z LN, jak powiedzialem ze dzwonie z Pl FC i chce ta wiadomosc opublikowac na forum, poszedl dowiedziec sie od szefowej na 100% i jak wrocil zapewnil mnie ze bilety beda w sieciach sprzedawabe id sb. Tkaze poczekajmy poki co cierpliwie do sb
w empiku pracownicy wiadomo, ze mowia to co widza, czyli poki co niewiele.
Facet z LN, jak powiedzialem ze dzwonie z Pl FC i chce ta wiadomosc opublikowac na forum, poszedl dowiedziec sie od szefowej na 100% i jak wrocil zapewnil mnie ze bilety beda w sieciach sprzedawabe id sb. Tkaze poczekajmy poki co cierpliwie do sb
Zadziałał, zadziałał, ale co się nawkurzałam to mojeSzymon pisze:zadzialal Ci w koncu ten kod?? Moze sprobuje za jakis czas ponownie.....
Najważniejsze, że już mamy bilety i możemy odliczać czas do koncertu
Bilety to mam ja, Ty co najwyżej masz mniej kasy na koncie i email.

Budziol My z Maćkiem już zarezerwowaliśmy bilety na samolot około 320zł w 2 strony. Natomiast hotel 100zł za nockę. Wylot dzień przed powrót dzień po. Najgorzej znaleźć wolne miejsca do spania, więc warto się pospieszyć.

rozmieszczenie miejsc na obu występach
nie dalo sie wiekszego ? 
Po długich bojach bilety zakupione 2xGC 
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Rownież nie kupuje w presale. Wkurza mnie ta strona. W poniedziałek kupię w empiku 2 GC bez opłat za przesyłkę(chyba ze w empiku nie będzie :p)
- Mercenary155
- -#Invader

Potwierdzam również:
Właśnie dzwoniłem do LN i miła Pani powiedziała, że w KAŻDYM Empiku będą w sobotę od 10 dostępne WSZYSTKIE rodzaje biletów.
No to jutro 7:00 pociąg do Poznania
Właśnie dzwoniłem do LN i miła Pani powiedziała, że w KAŻDYM Empiku będą w sobotę od 10 dostępne WSZYSTKIE rodzaje biletów.
No to jutro 7:00 pociąg do Poznania
Budziol pisze:BTW patrze tez na loty do Paryza poki co cena calkowita w obydwie strony to okolo 400zl z Krakowa (wylot wt / przylot czw)
czester52 pisze:Budziol My z Maćkiem już zarezerwowaliśmy bilety na samolot około 320zł w 2 strony. Natomiast hotel 100zł za nockę. Wylot dzień przed powrót dzień po. Najgorzej znaleźć wolne miejsca do spania, więc warto się pospieszyć.
Taka moja porada, poczekajcie z miesiąc z tymi lotami i Wizzaira/RyanAira walnijcie, 100zł w obie strony powinniście znaleźć z palcem w du.... oku
Nie spinajcie się tak z tymi biletami...
Mi się nawet nie chciało kupować w tym presalu, skoro jutro normalnie można kupić w sklepie. Jutro zadzwonię i zamówię Łódź;]

Mi się nawet nie chciało kupować w tym presalu, skoro jutro normalnie można kupić w sklepie. Jutro zadzwonię i zamówię Łódź;]
Weź pod uwagę że te linie latają na BVA i dolicz 30 euro na dojazdy. Może lepiej dać teraz 300 i dolecieć bliżej centrumKuki91 pisze:Taka moja porada, poczekajcie z miesiąc z tymi lotami i Wizzaira/RyanAira walnijcie, 100zł w obie strony powinniście znaleźć z palcem w du.... oku
zamowic z tego co wiem nie mozna tylko kupic od reki, nie moga jak w sklepie odlozyc - tak zawsze mialem w strefie, chyba ze masz znajomosci, jutro popoludniu jade do MM po bilety, djacie z rana znac jak idzie ta sprzedaz stacjonarnaHAMMERS pisze:Mi się nawet nie chciało kupować w tym presalu, skoro jutro normalnie można kupić w sklepie. Jutro zadzwonię i zamówię Łódź;]