Rush - Europa 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rush - Europa 2013
qracoss,
podeślij, z chęcią skorzystam.
podeślij, z chęcią skorzystam.
to i ja poproszę 
Bilety zakupione na sektor siedzący jupi ! Widzę trochę nas będzie 
Zajrzyj sobie na forum Rusha - tam jest dopiero zaciąg na BerlinIronKevin pisze:Widzę trochę nas będzie
prosze bardzo 
http://www.comebackpackers.com/en/home.html
ja powinienem bilecik miec w przeciagu 2-3 dni
http://www.comebackpackers.com/en/home.html
ja powinienem bilecik miec w przeciagu 2-3 dni
bilecik juz jest,ten koncert mnie bardziej kreci niz gig Maiden England 
dzięki za link:) no sie wie ,że bardziej kręci - dla mnie to będzie pierwszy koncert Rush , IM widziało się wiele razy to już inne przeżycie 
mic7,
no to się przygotuj, bo ja swój ostatni raz na Rush'u pamiętam jakby to było wczoraj... a minęły prawie dwa lata.
PS. mam pytanie do ogarniętych, a szczególnie znających język niemiecki. Pytanie- czy, a jeśli tak, to jakie aparaty/kamery można wnosić do O2? Chciałem sobie nagrać i nie wiem teraz czy jestem skazany na kompakt czy mogę wziąć kamerę.
no to się przygotuj, bo ja swój ostatni raz na Rush'u pamiętam jakby to było wczoraj... a minęły prawie dwa lata.
PS. mam pytanie do ogarniętych, a szczególnie znających język niemiecki. Pytanie- czy, a jeśli tak, to jakie aparaty/kamery można wnosić do O2? Chciałem sobie nagrać i nie wiem teraz czy jestem skazany na kompakt czy mogę wziąć kamerę.
tyle razy ile tam bylem, tyle razy mialem aparat
. Na zachodzie NIBY są takie przepisy, ale mało kto zwraca uwagę na to
Kuki91,
aparat też już wnosiłem, teraz chciałbym coś lepszego, ale chyba się nie uda. No cóż, pożyczę dobrą cyfrówkę i jakoś się nakręci, chociaż najlepsze numery i intro!
aparat też już wnosiłem, teraz chciałbym coś lepszego, ale chyba się nie uda. No cóż, pożyczę dobrą cyfrówkę i jakoś się nakręci, chociaż najlepsze numery i intro!
Jeśli tak jak w Pradze mają na wejściach bramki z wykrywaczem metalu to będzie raczej ciężko z kamerą, zwykła cyfrówka ma większe szanse.
[quote="mic7"]dzięki za link:) no sie wie ,że bardziej kręci - dla mnie to będzie pierwszy koncert Rush , IM widziało się wiele razy to już inne przeżycie
[/quote]
witaj w klubie,ja tez pierwszy raz bede widzial Rush na zywo,mam nbadzieje ze nie ostatni a Maiden widzialem juz 10 razy wiec i cisnienia takowego nie ma,oczywiscie jak przyjade to sie wybiore ale juz bez takich emocji jak kiedys
witaj w klubie,ja tez pierwszy raz bede widzial Rush na zywo,mam nbadzieje ze nie ostatni a Maiden widzialem juz 10 razy wiec i cisnienia takowego nie ma,oczywiscie jak przyjade to sie wybiore ale juz bez takich emocji jak kiedys
Nie wiecie czy jest organizowany jakiś autokar ? Gigstravel nie udzieliło mi odpowiedzi w tej sprawie...
Szukałem w necie jakiegoś transportu z Wawy ale chyba nic nie jest organizowane
.Inne miasta podobnie.
polecam PolskiBus.com
np. z Łodzi można już jechać za 45 zł! Z Wawy już od 60 zł. (zazwyczaj jest to 90 zł)
Generalnie najlepiej opłaca się furą, nawet z płatną autostradą w obie strony, max 500 zł. Jesli jadą 2 osoby (jak np. ja z ojcem), to wychodzi po 250, ale już przy trzech 170.
np. z Łodzi można już jechać za 45 zł! Z Wawy już od 60 zł. (zazwyczaj jest to 90 zł)
Generalnie najlepiej opłaca się furą, nawet z płatną autostradą w obie strony, max 500 zł. Jesli jadą 2 osoby (jak np. ja z ojcem), to wychodzi po 250, ale już przy trzech 170.
od 7 marca 2013 mozna tez zamawiac bilety na czerwcowy express Warszawa-Berlin,jezeli kupisz odpowiednio wczesnniej mozna sie zalatwic w przedziale 230-250 pln-ow.Lepiej zamawiac przez niemiecka stronke,powod prosty-taniej niz na pkp
http://www.bahn.com/i/view/POL/pl/index.shtml
Ja właśnie tym expressem będę jechał z Warszawy.Cena jest większa niż w PolskimBusie ale zamiast 10 godzin w autokarze śmigasz w 5 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
to bardzo mozliwe ze bedziemy jechac tym samym pociagiem 
do Berlina i z powrotem za... 34 zł
PolskiBus rulezzzzz
i ja lece polskim busem z kumplami w obie strony wyszlo cos okolo 70 zeta....czadzik