Zagraniczne Festiwale 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zagraniczne Festiwale 2013
1) 10.12 można się spodziewać pierwszych zespołów na Festiwalu Main Square w Arras
2) ta sama data bądź kilka dni później będzie mała paczuszka zespołów na Rock Werchter
2) ta sama data bądź kilka dni później będzie mała paczuszka zespołów na Rock Werchter
1) 10.12 można się spodziewać pierwszych zespołów na Festiwalu Main Square w Arras
Na forum BA jakiś miły jegomość napisał, że dostał ulotkę reklamującą BA, gdzie oprócz potwierdzonego oficjalnie już składu był Behemoth, Overkill i Vreid. 
To choćby skały sraly, muszę być 
te 3 zespoły potwierdzone na 100%
Wyjątkowo słaby skład headlinerow w tym roku na T In The Park, Rihanna, The Killers i Mumford And Sons nie wyglada okazale 
Co do BA: jest to tylko motywacja, aby jechac na BA(zwłaszcza, ze moj wyjazd zagraniczny nie wypalił), mimo ze dałem dupy nie kupując biletu za wczasu w limitowanej cenie (teraz jest 400 Kc drożej
)
Co do BA: jest to tylko motywacja, aby jechac na BA(zwłaszcza, ze moj wyjazd zagraniczny nie wypalił), mimo ze dałem dupy nie kupując biletu za wczasu w limitowanej cenie (teraz jest 400 Kc drożej
-
Deleted User 2868
Brutal:
New confirmed bands: TRIVIUM, Entombed, Crushing Caspars
New confirmed bands: TRIVIUM, Entombed, Crushing Caspars
- Elevatorman
- -#Clansman

tylko nie Trivium
No ale ENTOMBED jest razem z Benediction to już na prawdę warto pojechać 
A tam, coś nowego muszą dać, a akurat Trivium bardoz fajnie gra 
SLAYER na Bloodstock w UK, festiwalu, który terminem pokrywa się z Brutalem 
Slayer gra w ten sam dzień co Amorphis i Whitechapel, czyli kapele które zostały już ogłoszone na Brutalu... przypadek? 
Tak btw. czytałem kiedyś wywiad z organizatorem Brutal Assault i podobno co roku stara się o zakontraktowanie Slayera.
Tak btw. czytałem kiedyś wywiad z organizatorem Brutal Assault i podobno co roku stara się o zakontraktowanie Slayera.
To niech ich nie kontraktuja, bo koleś stwierdzi, że już motywacji nie ma na robienie BAWuja pisze:Tak btw. czytałem kiedyś wywiad z organizatorem Brutal Assault i podobno co roku stara się o zakontraktowanie Slayera.
Sigur Rós na Colours of Ostrava. Dla ludzi z południa elegancko, bo dwa lata temu wprowadzili bilety jednodniowe (mam nadzieję, że znowu będą). Nie trzeba dymać do Warszawy, a cenowo wyjdzie pewnie podobnie + może coś fajnego się jeszcze trafi. 
coś ktoś mówił o Slayerze?!?!?! Chłopaki koncertują na potęgę i żuje nadzieją, że przy okazji trasy po europejskich festach, odwiedzą też Polskę. Boję się tylko, że będzie to bardziej koncert ale Sonis, niż ten halowy z Łodzi.
BA: new confirmed bands: ANTHRAX, As I Lay Dying, Dr. Living Dead
FEAR FACTORY, Cult Of Luna, Coffin dochodzą na Brutal. Ale się skład szykuje!
Ładny rzut, w końcu skład zaczyna się klarować. 
Na Pohoda Festival w SK: NICK CAVE i Bad Seeds
http://www.pohodafestival.sk/
Wierzę, że Rojek nie pominie tego pana w układaniu składu na off
http://www.pohodafestival.sk/
Wierzę, że Rojek nie pominie tego pana w układaniu składu na off
Jazz is not dead, it just smells funny.