Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Podobno ma nie byc problemu z wymiana, tak mowia w TP;-)
Dzwonilem, facet zorientowal sie w temacie, zaraz oddzwonil i teoretycznie sprawa powinna zalatwiona byc od reki, jak bedzie zobaczymy;-)
Dzwonilem, facet zorientowal sie w temacie, zaraz oddzwonil i teoretycznie sprawa powinna zalatwiona byc od reki, jak bedzie zobaczymy;-)
No dla mnie weekendy zdecydowanie lepsze, wystarczy że cały czerwiec mam w urlopach.HAMMERS pisze:Właśnie lipa, że week:/ W weekendy trzeba odpoczywać a nie po koncertach się szlajać![]()
+1Madril pisze:No dla mnie weekendy zdecydowanie lepsze, wystarczy że cały czerwiec mam w urlopach.HAMMERS pisze:Właśnie lipa, że week:/ W weekendy trzeba odpoczywać a nie po koncertach się szlajać![]()
Jak tam poszedl zwrot biletu? mnie napisali maila ze mam sobie kupic nowy, a tego eticketa odeslac na jakiegos maila (niezle to glupie zeby odsylac bilet elektroniczny) i oni mi potem zwroca kase. Mam nadzieje ze mnie nie wydymaja 
dzis ide 
jestem optymista, bo ten koles mnie uspokoil, dzwonil na Slowacje, do tego punktu itd
dam znac co zycie przyniesie
jestem optymista, bo ten koles mnie uspokoil, dzwonil na Slowacje, do tego punktu itd
dam znac co zycie przyniesie
Udalo sie! Mam VIP STVRTOK STATIE za 40euro. Doplata 43PLN.
Polaczyla sie z TP i ten sam koles poprowadzil ja przez cala procedure, naprawde wyjatkowo w porzadku sie zachowal, dzwonil wczesniej, uprzedzal, ze bedzie taki zwrot itd
Scream for me Slovakia!;-)
Polaczyla sie z TP i ten sam koles poprowadzil ja przez cala procedure, naprawde wyjatkowo w porzadku sie zachowal, dzwonil wczesniej, uprzedzal, ze bedzie taki zwrot itd
Scream for me Slovakia!;-)
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

No ja wraz z kilkoma kolegami też robimy Słowację, pewnie wyjazd będzie ze Spartanem także to będzie dobra opcja.
a macie bilety juz? 
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

nie, no myślę, że będzie tak samo jak z Budapesztem, że Spartan zamówi tyle ile będzie chętnych, od nas będzie z 8 osób chętnych gdzieś to z uzbieraniem 20-tu do busa nie powinno być problemu
a Gdańsk odpuszczam w takim razie, no chyba, że stwierdzę, że 2 koncerty to za mało, zobaczę jeszcze
a Gdańsk odpuszczam w takim razie, no chyba, że stwierdzę, że 2 koncerty to za mało, zobaczę jeszcze
W tygodniu już powinni "coś" ogłosić - nygusy jedne!
kurde i z najtańszego gigu na trasie robi się cena normalna....
cóż, trza jechać
cóż, trza jechać
40ojro to jednak dalej najtaniej 
ale wiem o co chodzi, roznica juz teraz minimalna
ale wiem o co chodzi, roznica juz teraz minimalna
Wcale nie. Lizbona była za 39 €Budziol pisze:40ojro to jednak dalej najtaniej![]()
Nicko powiedział w wywiadzie, ze trasa zacznie się w
Portugalii pod koniec maja a ostatnim koncertem w tym roku będzie Rock in Rio.
Ale ze gada głupoty można się przekonać w tym samym wywiadzie gdzie powiedział, ze grają Download festival w Londynie
Portugalii pod koniec maja a ostatnim koncertem w tym roku będzie Rock in Rio.
Ale ze gada głupoty można się przekonać w tym samym wywiadzie gdzie powiedział, ze grają Download festival w Londynie
Lizbona wyszla 41,88 z oplatami, Slowacja nadal wygrywa 
Z tego co gadałem z Maćkiem, to kupuje tylko bilet tradycyjnie dla mnie a reszta na własną rękę. Ale na pewno będzie organizowany wyjazd na Słowację.Running Free 84 pisze:nie, no myślę, że będzie tak samo jak z Budapesztem, że Spartan zamówi tyle ile będzie chętnych, od nas będzie z 8 osób chętnych gdzieś to z uzbieraniem 20-tu do busa nie powinno być problemu
Czy 2 koncerty to za mało? Myślę że tak. Mam już bilety na 6 i nadal zastanawiam się, czy nie jechać na więcej.
+1czester52 pisze:Czy 2 koncerty to za mało? Myślę że tak. Mam już bilety na 6 i nadal zastanawiam się, czy nie jechać na więcej.
7 Praga i chyba styknie bo urlopu braknie
zastanawia mnie stwierdzenie Nicko w wywiadzie ze na RiR koncza.
To olewaja Azje i Ameryke Pd?
Azję pewnie tak. Amerykę Pld. na pewno nie. Przecież nie bedą taszczyli wszystkiego żeby zagrać tylko w RioBudziol pisze: zastanawia mnie stwierdzenie Nicko w wywiadzie ze na RiR koncza.
To olewaja Azje i Ameryke Pd?
Kto ich tam wie, w 85 chyba tak zrobili 
Dziwne jesli nie zagraja w Japoni.
Dziwne jesli nie zagraja w Japoni.
zwlaszcza ze ostatnie koncerty nie doszly tam do skutku, chyba ze juz w 2014 na poczatku rokuSzymon pisze:Dziwne jesli nie zagraja w Japoni.