25/03/2013 - Justin Bieber - Łódź

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: 25/03/2013 - Justin Bieber - Łódź

Post autor: Mr. M »

Żarty żartami, hejty hejtami, ale obstawiam, że wyprzeda się szybciej niż Maiden. ;-)
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

Żarty żartami, ale uważam że nie. Zostały niecałe 2 miesiące. Ceny najniższe nie są - 275 zł najtańszy bilet na zwykłą płytę. Dodajmy do tego bardzo niski wiek targetu (11-14 lat ?? nie znam sie dokładnie ale tak bym obstawiał), więc dzieciaków samych rodzice nie puszczą w większości, czyli wychodzi wydatek koło 600-700 zł z budżetu rodzinnego + koszty dojazdu. No nie wiem czy te 2 miesiące wystarczą na sprzedaż czegoś takiego. Nie wątpię, że popyt w PL jest duży ale ceny są dość z grubej rury rzucone, jak by były o 100 zł tańsze to nie miałbym wątpliwości, a tak to nie wiem.... choć może nie doceniam potęgi "Beliebers" :lol:

Swoją drogą zastanawiam się co tam się bedzie działo w takim diamond circle - dzieciaki przepychające się pod scenę + ich rodzice którzy oczywiście próbują w tym cyrku upilnować córek|synów = młyn większy niż na Wacken XD :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Władysław_Warneńczyk
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Władysław_Warneńczyk »

w ogóle skąd pomysł na założenie tak żałosnego tematu?

NIE ZAPRZYJAŹNIMY SIĘ!
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

wojteq ma rację, niejednego metalowca mogłoby zaskoczyć to co się będzie działo pod sceną :mryellow:
Awatar użytkownika
Kenobi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Kenobi »

Moim zdaniem się wyprzeda.
Wiek targetu 8-16 + "MAMO JA MUSZEEE TAM BYC !!!111"
Awatar użytkownika
Veyron
-#Invader
-#Invader

Post autor: Veyron »

death_busters pisze:w ogóle skąd pomysł na założenie tak żałosnego tematu?
Fajnie jest, już trzecia strona leci, niedługo będzie jak z koncertem Lady Gagi, kilkanaście stron było :P
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

Niech ten dzieciak gra sobie nawet całą trasę po Polsce - młodzi też muszą mieć swoje radości, jednak najbardziej żałosne są zapowiedzi pochodzące prosto z, póki co, profesjonalnej agencji koncertowej, mówiące o jednym z najważniejszych wydarzeń muzycznych tego roku w Polsce. Ja bardzo przepraszam, ale ja czegoś nie rozumiem...:(
IronKevin
-#Invader
-#Invader

Post autor: IronKevin »

Mnie muzyka Biebera ani nie ziębi ani nie grzeje, ale czytając posty typu " Hihih muszę tam być XD XD :* " czuje się mega zażenowany. Nie wiem czy wam wydaje się że jesteście śmieszni, czy co, ale wstyd mi za takie osoby. Są różne nisze muzyczne, i dajmy ludziom się w nich realizować. Tak samo jak wy piszecie o nich, tak samo oni potem myślą o nas jako o brudasach itp. Więc dajcie żyć, i nie uzurpujcie sobie praw do jedynego słusznego gustu muzycznego, bo tak jak dla was Maiden to bogowie, tak dla innych mogą być syfem. Trochę wyrozumiałości dla 11-14 latków. Nie każdy z nich musi w tym wieku katować Metal. The End.
Benson
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Benson »

Szczerze mówiąc mi JB nie przeszkadza zupełnie, bo nie znam ani jednego jego kawałka. Niech sobie gra, nawet z playbacku. Za to Gaga i Rihanna reprezentują dla mnie wszystko co najgorszego w muzyce i stanowią największe zło od czasów Abby :)
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Benson pisze:Za to Gaga i Rihanna reprezentują dla mnie wszystko co najgorszego w muzyce i stanowią największe zło od czasów Abby :)
I tu się z Tobą fundamentalnie nie zgadzam, a moja racja jest mojsza niż Twoja jest Twojsza. :)

Panowie i Panie, zapadnie wreszcie zasłużona (i oczekiwana po tak zacnym forum) cisza w tym temacie czy będziecie to ciągnąć jeszcze przez ponad 1,5 miesiąca? :neutral:
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Maidenholik pisze:Niech ten dzieciak gra sobie nawet całą trasę po Polsce - młodzi też muszą mieć swoje radości, jednak najbardziej żałosne są zapowiedzi pochodzące prosto z, póki co, profesjonalnej agencji koncertowej, mówiące o jednym z najważniejszych wydarzeń muzycznych tego roku w Polsce. Ja bardzo przepraszam, ale ja czegoś nie rozumiem...:(
No na pewno większe wydarzenie niż koncerty Iron Maiden.
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

El Dorado pisze:
Maidenholik pisze:Niech ten dzieciak gra sobie nawet całą trasę po Polsce - młodzi też muszą mieć swoje radości, jednak najbardziej żałosne są zapowiedzi pochodzące prosto z, póki co, profesjonalnej agencji koncertowej, mówiące o jednym z najważniejszych wydarzeń muzycznych tego roku w Polsce. Ja bardzo przepraszam, ale ja czegoś nie rozumiem...:(
No na pewno większe wydarzenie niż koncerty Iron Maiden.
Muzyczne ? Mam nadzieje, ze myslales w kontekscie "medialne" piszac jw.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

W przedziale wiekowym 5 - 10 - 15!!! Za coś takiego starzy metale by Cię oskalpowali(...)
El Dorado

A jakie to jest wydarzenie? Koncert oczywiście, nie film ani spektakl teatralny, więc jest to wydarzenie muzyczne. JB jest międzynarodową gwiazdą, czy tego chcesz brudna maso czy nie, więc dodatkowo jest to też wydarzenie medialne. DWA W JEDNYM proszę Państwa. Może się to niektórym nie podobać, tak jak komuś nie podoba się głos Brusa Dickinsona i granie IM na jedno kopytu od stu lat ale czasem warto coś uszanować, gdyż może być to wyrazem jakiejś inteligencji.
To, że taki Bieber jest puszczany na Vivie a IM nie nie musi znaczyć, że jest gównem. Pewnie nikt nie zapoznał się z linkami jakie wrzuciłem.
W pierwszym z nich Corey Taylor mówi, że szanuje Biebera bo chłopak ma prawdziwy talent. Gra, śpiewa, tańczy. Gość chcecie czy nie w końcu dorośnie i pewnie zwojuje świat dojrzałą muzyką pop, który też bywa dobry. Weźmy przyklad Justina Timberlake`a - chłopak 'śpiewal' w gównianym boys bandzie a wyrósł z niego świetny artysta, nie tylko wokalista (polecam filmy z jego udziałem - chociażby ALPHA DOG, gdzie zagrał fenomenalnie).
Drugi link to filmik jak młody chłopaszek gra sobie na gitarze na ulicy i śpiewa. Robi to genialnie a nie był jeszcze sławny...
Byłem na paru koncertach gwiazd popu - Rihanny, Lady Gagi, Madonny i Katy Perry i niestety nadepnę Wam na odcisk - przynajmniej jedna z nich zagrała muzycznie i widowiskowo lepiej niż dziady z Iron Maiden, które aktualną trasą koncertową odgrzewają 25letni kotlet
El Dorado

RALF pisze:W przedziale wiekowym 5 - 10 - 15!!! Za coś takiego starzy metale by Cię oskalpowali(...)
Zapraszam, mam napisać gdzie w Łodzi teraz jestem bys mnie mógł metalowcu prędko oskalpować?
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Co tam Bieber - najlepszy WEEKEND...
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

Szajba pisze:btw, kto pamięta Herkiego z koncertu Tokyo Hotel: :mrgreen:
Jak zobaczyłem ten temat odrazu o tym pomyślałem :lol: Dla tych co nie widzieli:
http://www.youtube.com/watch?v=Hd8Y8KtapoY
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

Śmiechy, chichy, ale biletów na Diamond Circle i Golden Circle już na Ticketpro nie ma ;)
El Dorado

w kuluarach się mówi, że się wyprzedały w 150 sekund.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

wojteq pisze:Dodajmy do tego bardzo niski wiek targetu (11-14 lat ?? nie znam sie dokładnie ale tak bym obstawiał)
Na jakiś filmikach widziałęm nawet 30-40 latków :dance: :mrgreen:
ODPOWIEDZ