Musiał aż kompa rozkręcać??RALF pisze:Rozmawiałem z gościem w MM, według niego (coś tam dłubał w kompie!!!!) zostało trochę ponad 5000 biletów, łącznie!
03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
- Emilio
- -#Lord of the flies

Pewnie pasjansa układał.RALF pisze:Rozmawiałem z gościem w MM, według niego (coś tam dłubał w kompie!!!!) zostało trochę ponad 5000 biletów, łącznie!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
+1Emilio pisze:Pewnie pasjansa układał.RALF pisze:Rozmawiałem z gościem w MM, według niego (coś tam dłubał w kompie!!!!) zostało trochę ponad 5000 biletów, łącznie!

albo pasjans z tarotem mu się pomyliłEmilio pisze:Pewnie pasjansa układał.RALF pisze:Rozmawiałem z gościem w MM, według niego (coś tam dłubał w kompie!!!!) zostało trochę ponad 5000 biletów, łącznie!
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Ja gdy kupowałem w Empiku 1 grudnia o 15 około także pisało 99vanyorick pisze:kupiłem dla kumpla w Saturnie i dostępne było 99 - czyli znacznie więcej
A wybiera sie może ktoś na któryś z koncertów z Wrocławia lub okolic?
Na pewnoRyu pisze:A wybiera sie może ktoś na któryś z koncertów z Wrocławia lub okolic?
www.MetalSide.pl
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ja będę jechał z Wrocka. Ale nie wiem czy się mojej kobiecie by to spodobałoRyu pisze:A wybiera sie może ktoś na któryś z koncertów z Wrocławia lub okolic?
kiepski rock'n'roll w takim razieNocny Jastrząb pisze:Ja będę jechał z Wrocka. Ale nie wiem czy się mojej kobiecie by to spodobałoRyu pisze:A wybiera sie może ktoś na któryś z koncertów z Wrocławia lub okolic?
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Bo?mila pisze:kiepski rock'n'roll w takim razieNocny Jastrząb pisze:Ja będę jechał z Wrocka. Ale nie wiem czy się mojej kobiecie by to spodobałoRyu pisze:A wybiera sie może ktoś na któryś z koncertów z Wrocławia lub okolic?
- Emilio
- -#Lord of the flies

Bo takNocny Jastrząb pisze:Bo?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja się zastanawiam jak to będzie z aparatami na koncercie. Niby w regulaminie Live Nation jest napisane, że "wnoszenie na teren imprezy i korzystanie w trakcie imprezy z aparatów fotograficznych, kamer lub innych urządzeń audio-video jest zabronione", ale będą się czepiać nawet małej cyfrówki (a w najgorszym przypadku telefonu komórkowego)? Boje się, że jak oddam mój aparat do depozytu to już go nie odzyskam, a chciałabym mieć pamiątkę z tego koncertu.
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Dotyczy to aparatów z wymiennymi obiektywami, cyfrówkę wniesiesz bez problemu
Ale nie wnoś. 
ja na Soni z Maidenami wniosłem wielka lustrzankeK6 pisze:Ja się zastanawiam jak to będzie z aparatami na koncercie. Niby w regulaminie Live Nation jest napisane, że "wnoszenie na teren imprezy i korzystanie w trakcie imprezy z aparatów fotograficznych, kamer lub innych urządzeń audio-video jest zabronione", ale będą się czepiać nawet małej cyfrówki (a w najgorszym przypadku telefonu komórkowego)? Boje się, że jak oddam mój aparat do depozytu to już go nie odzyskam, a chciałabym mieć pamiątkę z tego koncertu.
Co koncert powielany jest temat z aparatami 
I zawsze odpowiedź jest ta sama: cyfrówkę wniesiesz bez problemu, jak masz szczęście to i lepszy sprzęcior wniesiesz
I zawsze odpowiedź jest ta sama: cyfrówkę wniesiesz bez problemu, jak masz szczęście to i lepszy sprzęcior wniesiesz
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Mnie osobiście wścieka widok gdy zaczyna się piosenka i jest ciemność a widać tylko morze ekranów od aparatów.. lecz nic się z tym nie zrobi takie są już te lata
-
Deleted User 5147
Dr. Doctor pisze:Mnie osobiście wścieka widok gdy zaczyna się piosenka i jest ciemność a widać tylko morze ekranów od aparatów.. lecz nic się z tym nie zrobi takie są już te lata
+1
zawsze możesz zostawić bilet na pamiątkęK6 pisze:Ja się zastanawiam jak to będzie z aparatami na koncercie. Niby w regulaminie Live Nation jest napisane, że "wnoszenie na teren imprezy i korzystanie w trakcie imprezy z aparatów fotograficznych, kamer lub innych urządzeń audio-video jest zabronione", ale będą się czepiać nawet małej cyfrówki (a w najgorszym przypadku telefonu komórkowego)? Boje się, że jak oddam mój aparat do depozytu to już go nie odzyskam, a chciałabym mieć pamiątkę z tego koncertu.