20-22/06/2013 - Metalfest Open Air - Jaworzno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: 20-22/06/2013 - Metalfest Open Air - Jaworzno
http://www.youtube.com/watch?v=lDK9QqIzhwk no sorry gejoza w cholere tak samo jak cały gej pała metal
a nawet chyba jeszcze gorzej 
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

thorgal_30 pisze:no tak bo jak sie postawi płytę BJ koło nazw wymienonych powyżej to tamte się mogą popsuć. Co za denna dyskusja. Accept rządzi w swym gatunku, a Bon Jovi w swoim i tyle.
Accept w swoim gatunku rządzi wraz z paroma innymi załogami, ale akurat Bon Jovi ze swoim graniem jest w tyle za Roxette, Culture Club czy Pet Shop Boys.
Nie dość, że muzycznie nie trafiłeś (sprawdź w wikipedii jaką muzę grają te zespoły), to słupki sprzedaży też mówią co innego. Podpowiedź, żebyś nie miał wątpliwości: PSP sprzedali najwyżej 1/3 tej ilości płyt co BJ.LukaSieka pisze:Accept w swoim gatunku rządzi wraz z paroma innymi załogami, ale akurat Bon Jovi ze swoim graniem jest w tyle za Roxette, Culture Club czy Pet Shop Boys.
Czytam to jakiś setny raz i nie mogę uwierzyć... Nie dość, że nie zrozumiałeś zamysłu poprzednika to jeszcze ten wyskok z słupkami sprzedaży... Jak tak patrzysz na kapele to widać, że bardziej jara Cię natapirowane wiejskie hardrockopolo w wydaniu Bon Jovi niż 100% heavy metalowy rzeźnicki strzał w wykonaniu Accept.
Spoko, o gustach się nie dyskutuje, ale naprawdę czasem jak czytam co ktoś pisze, to nie wiem czy śmiać się czy płakać... Nie jedź na ten Accept bo wstyd będzie.
Spoko, o gustach się nie dyskutuje, ale naprawdę czasem jak czytam co ktoś pisze, to nie wiem czy śmiać się czy płakać... Nie jedź na ten Accept bo wstyd będzie.
Nie znam Cie, ale na razie jak czytam Twoje zdanie, to ciesze się, że mam wybór i nie muszę go szanować
Przynajmniej tak bardzo, jak Ty nie szanujesz czyichś gustów
TAK, BARDZIEJ MNIE JARA BON JOVI, TAK, BĘDĘ NA KONCERCIE BON JOVI
i tylko zacząłem myśleć, aby na Accept też być, tylko po to, aby Ci było wstyd(i w sumie też bym ich chętnie zobaczył)
TAK, BARDZIEJ MNIE JARA BON JOVI, TAK, BĘDĘ NA KONCERCIE BON JOVI
i tylko zacząłem myśleć, aby na Accept też być, tylko po to, aby Ci było wstyd(i w sumie też bym ich chętnie zobaczył)
Mi wstyd? Czemu?
Na pewno nie mi. Zespołowi? Skoro zapłaciłem za bilet, to wątpie. Komuś na pewno będzie, w końcu byłem na Bon Jovim.widman pisze:Nie jedź na ten Accept bo wstyd będzie.
Dobrze, że do dziś nie żyje Paul Baloff on by Ci to wytłumaczył dosadnie 
Dobrze, że mam to w dupie 
Kończę ten offtop, bo nie warto, ide przeprosić hewi metal, że go uraziłem. Dyskografie których zespołów dla prawdziwych mężczyzn wykupić w całości?
Kończę ten offtop, bo nie warto, ide przeprosić hewi metal, że go uraziłem. Dyskografie których zespołów dla prawdziwych mężczyzn wykupić w całości?
- LukaSieka

A co do samego festu, to obsada na prawdę niezła - Entombed, Napalm Death, Exumed, Cryptopsy, Azarath, (trochę z innej beczki) Down, heavy metalowy Accept.... Warto jechać choćby ze względu na obecność Sodom i Destruction, jeżeli ktoś np. lubi granie tego typu. Wiece Slayer, stara Metallica
Dokładnie, metal militia pałująca każdego, kto źle słucha, to jest pomysł!
Tak w ramach ciekawoski - jako ciota która będzie na Bon Jovim, z Twoich wymienionych zespołów nie widziałem tylko Exhumed i własnie Accept. Ale Metal militia nie patrzy na takie rzeczy
Tak w ramach ciekawoski - jako ciota która będzie na Bon Jovim, z Twoich wymienionych zespołów nie widziałem tylko Exhumed i własnie Accept. Ale Metal militia nie patrzy na takie rzeczy
-
Deleted User 4876
Rozumiem ze ZAKAZNE jest słuchanie i ACCEPT i BON JOVI.. bo skoro słuchasz BJ to nie jestes Trróóó .
Co za absurdalna dyskusja. eh
Co za absurdalna dyskusja. eh
humorystycnze podsumowanie tematu
. Ja bym pewnie nie przeszedł 

- LukaSieka

Też widziałem wszystkie te zespoły na żywo. Napalm Death, Azarath, Sodom i Destruction po kilka razy, ale nie byłbym w stanie odmówić sobie takiego zestawienia. W szczególności Sodom, który ostatnio widziałem we Wrocławiu w 2006 roku, kiedy dzieli scenę wraz z Holy Moses, Assassin, Fatal Embrance i Turbo. Masa maniaków czeka na ich koncert w Polsce. Choć nie lezą mi ich ostatnie propozycje to wiem, że na bank będzie konkretny strzał. Mam nadzieje, ze podobna sytuacja będzie się miała z Destruction, który po "The Antichrist" się trochę wypalił. Nie twierdze, że kolejne płyty są jakieś strasznie słabe, bo "Metal Discharge" czy "D.E.V.O.L.U.T.I.O.N." w miarę dobrze się słucha, ale wydają się być już trochę wtórne.
Co do tego Bon Jovi, tak już tematem końca - to jest to taki typowy zespól grający pioseneczki dla zbuntowanych i rozwydrzonych nastolatek z USA. Taki Tokyo Hotel lat osiemdziesiątych, który wtedy wraz z min. Bryanem Adamsem, Roxette, Wham, Guns N Roses, New Kids On The Block, The Kelly Family, Mr. Big i cała reszta tych popowych wypocin sprawiał, że licealistką wilgotniały oczy i miękły kolana
Jedyne czego nie można Jonowi odmówić to tego, że swego czasu z tą szminką na ustach, pomalowanymi oczami, natapirowanych włosach i różowych legginsach była z niego niezła laska. Prawie tak ładna jak CC Catch, Samantha Fox, Sandra, Prince, Boy George czy chłopaki z Europe albo Poison:)
Co do tego Bon Jovi, tak już tematem końca - to jest to taki typowy zespól grający pioseneczki dla zbuntowanych i rozwydrzonych nastolatek z USA. Taki Tokyo Hotel lat osiemdziesiątych, który wtedy wraz z min. Bryanem Adamsem, Roxette, Wham, Guns N Roses, New Kids On The Block, The Kelly Family, Mr. Big i cała reszta tych popowych wypocin sprawiał, że licealistką wilgotniały oczy i miękły kolana
Jedyne czego nie można Jonowi odmówić to tego, że swego czasu z tą szminką na ustach, pomalowanymi oczami, natapirowanych włosach i różowych legginsach była z niego niezła laska. Prawie tak ładna jak CC Catch, Samantha Fox, Sandra, Prince, Boy George czy chłopaki z Europe albo Poison:)
Ciekawe gdzieś wyczytał, że bardziej jara mnie Bon Jovi niż Accept, bo ja nigdzie nic takiego nie napisałemwidman pisze:Czytam to jakiś setny raz i nie mogę uwierzyć... Nie dość, że nie zrozumiałeś zamysłu poprzednika to jeszcze ten wyskok z słupkami sprzedaży... Jak tak patrzysz na kapele to widać, że bardziej jara Cię natapirowane wiejskie hardrockopolo w wydaniu Bon Jovi niż 100% heavy metalowy rzeźnicki strzał w wykonaniu Accept.
Cóż, po Twojej argumentacji widać jedno: jesteś dość głupawywidman pisze:Spoko, o gustach się nie dyskutuje, ale naprawdę czasem jak czytam co ktoś pisze, to nie wiem czy śmiać się czy płakać... Nie jedź na ten Accept bo wstyd będzie.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

ja bym przed wpuszczeniem na teren Metalfestu zadawał każdemu parę pytań sprawdzających jego "troo-owość", np.: "co sądzisz o Bon Jovi? o nu-metalu? o glam rocku? czy w ciągu ostatniego roku słuchałeś muzyki pop? wymień wszystkich członków Mayhem." a tych którzy obleją, pałował, wyzywał i wyganiał.

To ja juz tak poważnie zakończę, uwielbiam metal, jeżdże na wszystko co metalowe, ale to Bryan Adams był jednym z lepszych koncertów na jakich byłem(dlatego też pewnie Bon Jovi będize wysoko w moim prywatnym rankingu). Nie mam z tym problemu, że jego tez słucham, chetnie pojade znowu... i to nie stoi na przeszkodzie, że dzien po nim z chęcią poszedłbym na koncert Mayhem, Gojiry, Lamb Of God czy innego złaLukaSieka pisze:Co do tego Bon Jovi, tak już tematem końca - to jest to taki typowy zespól grający pioseneczki dla zbuntowanych i rozwydrzonych nastolatek z USA. Taki Tokyo Hotel lat osiemdziesiątych, który wtedy wraz z min. Bryanem Adamsem, Roxette, Wham, Guns N Roses, New Kids On The Block, The Kelly Family, Mr. Big i cała reszta tych popowych wypocin sprawiał, że licealistką wilgotniały oczy i miękły kolana![]()
I na tym proponuję zakończyć dyskusję, bo i tak kolejny post nie na temat skasuję.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sądzę, że 2. połówka czerwca okaże się dla MF2013 trafiona, bo to wypada tak w połowie kalendarza między Ursynaliami i Impactem a koncertami IM w Polsce. Tylko Lemmy & co. już tu nie zagra, więc tym bardziej ciekawi mnie, co tam Knock Out planuje dla dalszego wzmocnienia składu. 
-
Nomadosław
- -#Trooper

Bryan Adams to wg.mnie dużo wyższa klasa niż Bon Jovi...Kuki91 pisze:To ja juz tak poważnie zakończę, uwielbiam metal, jeżdże na wszystko co metalowe, ale to Bryan Adams był jednym z lepszych koncertów na jakich byłem(dlatego też pewnie Bon Jovi będize wysoko w moim prywatnym rankingu). Nie mam z tym problemu, że jego tez słucham, chetnie pojade znowu... i to nie stoi na przeszkodzie, że dzien po nim z chęcią poszedłbym na koncert Mayhem, Gojiry, Lamb Of God czy innego złaLukaSieka pisze:Co do tego Bon Jovi, tak już tematem końca - to jest to taki typowy zespól grający pioseneczki dla zbuntowanych i rozwydrzonych nastolatek z USA. Taki Tokyo Hotel lat osiemdziesiątych, który wtedy wraz z min. Bryanem Adamsem, Roxette, Wham, Guns N Roses, New Kids On The Block, The Kelly Family, Mr. Big i cała reszta tych popowych wypocin sprawiał, że licealistką wilgotniały oczy i miękły kolana![]()
. Ja w tym problemu nie widze, przeszkadza mi tylko, że inni mi mówią, ze to wstyd
Dlaczego Accept nie jest dodane w podtytule? Swoją drogą szkoda wielka, że nie ma biletów jednodniowych bo 280 za Accept i ew. Sodom to na pewno nie dam