Motley Crue
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Motley Crue
Moj boze, jak mozna wrzucac do jednego worka W.A.S.P i Twisted Sister...
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Jak dla mnie to ta sama bajka muzyczna,wiem,wiem jakie albumy W.A.S.P nagrywał na przełomie lat 80 i 90, bardziej dojrzały muzycznie heavy(Headless Children to b.dobry album,niektóre kawałki miażdzą) ,ale takie kawałki też zdarzały się Twistedom jak Destroyer,Burn in Hell czy Captain Howdy/Street Justice
Nie rozumiem,dlaczego tych zespołów nie można stawiać razem,ja wyżej stawiam Twisted Sister,choć W.A.S.P też lubię
Nie rozumiem,dlaczego tych zespołów nie można stawiać razem,ja wyżej stawiam Twisted Sister,choć W.A.S.P też lubię
W.A.S.P. >>>>>>>> MC >> TS
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Nie dziwi mnie to,bo poza paru znanymi mi osobami,nie spotkałem się z należytym docenieniem twórczości Twisted Sister,ja ten zespół bardzo lubię i zawsze będe go bronił.
Chociażby za coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=h0Ax9tLz ... re=related
zero pudla,zero Ameryki,czysty hard-rock podlany heavy-metalowym sosem
nie przypadek ,że Lemmy uwielbia Twisted Sister i raz gdy byli wyzywani przez publikę od pedałów Lemmy wyszedł i powiedział ,że nie wyjdzie na scene dopóki nie przestaną..i przestali a za 10 minut bili brawa krzycząc Twisted Sister
a to już powinno na pewno każdego przekonać,że to nie był wesoły pudlik dla dzieciaków z LA
http://www.youtube.com/watch?v=Hv0b84Gm1zE
Chociażby za coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=h0Ax9tLz ... re=related
zero pudla,zero Ameryki,czysty hard-rock podlany heavy-metalowym sosem
nie przypadek ,że Lemmy uwielbia Twisted Sister i raz gdy byli wyzywani przez publikę od pedałów Lemmy wyszedł i powiedział ,że nie wyjdzie na scene dopóki nie przestaną..i przestali a za 10 minut bili brawa krzycząc Twisted Sister
a to już powinno na pewno każdego przekonać,że to nie był wesoły pudlik dla dzieciaków z LA
http://www.youtube.com/watch?v=Hv0b84Gm1zE
rzeczywiście ostatni LP Crue jest lepszy od poprzednich a numery takie jak ten http://www.youtube.com/watch?v=3pdhsCr5TsE dają radę
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Odświeżę ten temat. Powiecie mi coś o polskim przekładzie biografii The Dirt - Brud? Jak wypada w porównaniu do oryginalnej, anglojęzycznej wersji? Ogółem, czy ta książka to dobry zakup?
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

według mnie warto poświęcić parę dolców więcej i kupić wersję angielską. mam obie i The Dirt w wersji oryginalnej jest trochę grubsza. poza tym jakoś lepiej się czyta o tym wszystkim co oni tam robili(oczywiście na ile to wszystko jest prawdziwe
) po angielsku. w polskiej wersji brakuje tego klimatu 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Mhm, dzięki. Zastanowię się poważnie nad oryginałem 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

polecam kupić z Amazona. kosztuje niewiele a przy okazji możesz sobei dorzucić ze 2-3 książki(na ogół do 45$ bez wysyłki) z którymi na pewno nie spotkasz się w polsce przez długi jeszcze czas np. biografia Slasha, Aerosmith... 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

www.youtube.com/watch?v=4hM_zqUzqTw
Taka perełeczka dla trv fanów pudel metalu - żadne słowa nie oddadzą, jak wielka to porcja of cheesiness.
Taka perełeczka dla trv fanów pudel metalu - żadne słowa nie oddadzą, jak wielka to porcja of cheesiness.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

To były czasy i koncerty... Młodzi, gniewni, na żywo to był koncert niezapominany!
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Jeden z pierwszych zespołów, który zmienił ćwieki, dżinsy i skóry na cekiny, pończochy i różowe fatałaszki.... Kolesie pewnie więcej czas spędzali u kosmetyczki i fryzjera niż na próbach. Ta sama liga cyrkowców co Poison, Ratt, Twisted Sister, Bon Jovi, Foxxy Rox, Guns N Rose i Warrant.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Widzę że zaczynasz krucjatę we wszystkich tematach nawracając i obrażając wszystko co nie jest wedle Twojego subiektywnego zdania True 
- LukaSieka

Jaka tam krucjata i jakie tam "True". Po prostu Motgej Crue to początek stylu Parody Rock, który zaowocował wysyp, tych późniejszych Hair-rock-popowych wynalazków. Oczywiście wytwornie i MTV tez zrobiły swoje, promując do znudzenia TAKIE ekipy.... Generalnie tego typu zjawiska uważam za najgorsze i najśmieszniejsze zarazem, co mogło przytrafić się muzyce rockowej.
Ale w pizdu innych ludzi tak nie uważa, może trzeba by szanować ich poglądy?LukaSieka pisze:Generalnie tego typu zjawiska uważam za najgorsze i najśmieszniejsze zarazem, co mogło przytrafić się muzyce rockowej.
Nie przypominam sobie malowania i świecącyh cekinów u Gn'R 
- LukaSieka

No tak, pewnie jeszcze więcej ludzi na dobrą sprawę uważa, ze fajniejszy jest Peja i Ich Troje. I co z tego? Żaden argument....Kuki91 pisze:Ale w pizdu innych ludzi tak nie uważa, może trzeba by szanować ich poglądy?LukaSieka pisze:Generalnie tego typu zjawiska uważam za najgorsze i najśmieszniejsze zarazem, co mogło przytrafić się muzyce rockowej.
I tak żeby nie było wątpliwości. Temat dotyczy Motley Crue, każdy może wyrazić swoje zdanie. Pozytywne, negatywne, takie czy inne. Nie ma w tym nic złośliwego. Ta wypowiedź nie ma na celu prowokowania kogokolwiek, w ten czy inny sposób.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

To jest szacunek? :-)LukaSieka pisze:Po prostu Motgej Crue
Myślę, że oni zaliczyli w swoim życiu więcej panienek niż my wszyscy tu na forum, więc raczej środnio pasujące określenie...LukaSieka pisze:Motgej
Night Mistress Fan Club Łódź