Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: vyrus »

Składam wniosek o poskromienie użytkownika posługującego się pseudonimem RALF, który w wielu tematach a ostatnio szczególnie w temacie "03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk" produkuje bezsensowne posty łamiąc w ten sposób punkt 9 regulaminu forum. W regulaminie nie dostrzegam żadnej wzmianki o tym, że posiadanie sześciu gwiazdek zwalnia użytkownika z przestrzegania regulaminu. Z tego co zdążyłem zauważyć nie tylko mi to przeszkadza. Ja np. wbijam na forum żeby znaleźć czasem jakieś informacje i z powodu działalności RALFa zajmuje mi to znacznie więcej czasu niż powinno.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Ciezko okreslic co dla kogo jest sensownym postem, a co nie.
Ralf slynie z przesadnego entuzjazmu, naduzywania emocji itd, ale regulaminu nie lamie, bo nie jest spod niego wyjety i dostawalby ostrzezenia(sam dostalem niedawno od IS niechcacy lamiac regulamin)
Ignoruj jego posty i tyle
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

RALF na stos! Obiecuję, od tej pory będę nadawał wyłącznie alfabetem Morse'a.
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Skoro nie łamie regulaminu to chyba czas najwyższy ten regulamin zmienić. Coś takiego poprostu zniechęca nowych userów to zaglądania tutaj. Skoro po pierwszej wizycie jedyne co się rzuca w oczy to strona w połowie obsrana postami 12 latka, który ma nie wiedzieć czemu pod avatarem wpisany wiek lat 37, z przekazem jaki to on jest podniecony że dzisiaj sprzedało się kolejne 34 bilety na Gdańsk i 45 na Łódź to ja temu forum nie wróżę świetlanej przyszłości. Jeżeli jednak Administracja twierdzi, że taka działalność przysłuży się rozwojowi tego forum, to jako że mi również na rozwoju zależy zacznę papugować działania RALFa :B
Awatar użytkownika
DARTH
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DARTH »

vyrus, dramatyzujesz :D
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

RALF jest specyficznym użytkownikiem, ale IMO m.in. dzięki niemu to forum w ogóle żyje i coś wciąż tu się dzieje. Byłoby smętnie gdyby wszyscy mieli taki sam temperament i beznamiętnie pisali swoje posty.
Nomadosław
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Nomadosław »

Jakkolwiek lubię Ralfa i szanuję jako fana Iron Maiden to kompletnie nie zgadzam się z tym, że te sztuczne pompowanie popularności służy zespołowi i jego fanom.
Wręcz przeciwnie, w latach 90 byli olewani przez media, albumy z czasów Blaze'a były gnojone w prasie, grali na małych obiektach i potrafili w studio nagrać taki wspaniały utwór jak Sign of the Cross. Teraz te wszystkie przecieki w prasie, te łzawe wspomnienia muzyków najbardziej kijowych zespołów jak to Ironi ich inspirowali i miejsca w najdurniejszych rankingach wg.mnie robią złą robotę. Zespół zamiast wytężonej pracy w studio, kombinowaniu w setlistach osiadł na laurach. Co nagra to i tak się sprzeda, każde zrobione na siłę DVD osiągnie sukces a coraz większe festivale oddalają ich od tego co jest istotą klasycznego heavy-metalu.
Dlatego zabrzmi to brutalnie ale im mniejsza będzie popularność trasy Maiden England w Europie tym dla fanów lepiej.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

wojteq pisze:RALF jest specyficznym użytkownikiem, ale IMO m.in. dzięki niemu to forum w ogóle żyje i coś wciąż tu się dzieje. Byłoby smętnie gdyby wszyscy mieli taki sam temperament i beznamiętnie pisali swoje posty.
100% racji

Moim zdaniem RALF pisze fajne posty i jako jeden z nielicznych uzytkowników tego forum UMIE pokazać ,że zależy mu na IM a nie tylko obojętne lub kpiarskie(oczywiście nie wszyscy) pisanie co by nie zdradzić się za bardzo bo jeszcze go posądzą od rycerzy HM ...Szacun RALF
Awatar użytkownika
DARTH
-#Trooper
-#Trooper

Co się dzieje na forum ?? :( Wnioskuję że ktoś się włamał na konto Budziola ? :( Syf totalny !!! Dostałem obscenicznego priva niby od Budziola i te dziwne posty przekonują mnie że to atak troli i hejterów :facepalm:
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Budziol pewnie miał swój 'atak'. Co się działo, macie screenshoty?
Awatar użytkownika
DARTH
-#Trooper
-#Trooper

El Dorado pisze:Budziol pewnie miał swój 'atak'
Jaki atak ? WTF? co tu się dzieje ? :(
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

I Wy mnie jeszcze śmiecie krytykować... dzieciarnia :lol:
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Po kiego grzyba komu screenshoty stada pedałów? To nie Budziol miał włamanie tylko ktoś skopiował jego konto zmieniając jedną literkę w nicku. Mało spostrzegawczy jesteś Darth ;-)
Awatar użytkownika
DARTH
-#Trooper
-#Trooper

RALF pisze:I Wy mnie jeszcze śmiecie krytykować... dzieciarnia :lol:
Ja Cię nie krytykuję :) ;)
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

RALF pisze:I Wy mnie jeszcze śmiecie krytykować... dzieciarnia :lol:
Bo jesteś szkodnikiem. Ta dzieciarnia, która tutaj zrobiła cyrk przed chwilą była i już jej nie ma a z Tobą niestety dalej musimy się męczyć :B
DZIADEK LEON
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DZIADEK LEON »

Panowie, proponuję zimne piwo dla wystudzenia emocji, jak komuś posty Ralfa nie odpowiadają można zignorować - moim zdaniem jest to element forumowego folkloru -bez urazy Ralf, i niech tak zostanie.
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025/2026
IronKevin
-#Invader
-#Invader

Post autor: IronKevin »

Ja tam miedzy innymi dla postów ralfa tu wchodzę i szanuje go za oddanie temu zespołowi. Zawsze coś sie na forum dzieje . Także Ralf respekt i nie przejmuj sie hejterami;)
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Najnowszy news z głównej strony Sanktuarium:

http://sanktuariumfc.org/index.php?go=news&id=749
Iron Maiden udostępnili dokumentalny film "History Of IM Part 3" na swoim kanale YT.

TUTAJ możecie zobaczyć najnowszy dokument obejmujący lata 1986 - 1988.

POLECAMY!
Faktycznie dużo udostępnili. 1:48. Słownie - minuta i czterdzieści osiem sekund.
Nie lubię jak ktoś próbuje robić ze mnie idiotę i w sumie mam w dupie jego oddanie zespołowi, jeśli przy okazji cyklicznie robi z innych ludzi idiotów.
No ale zawsze coś się na forum dzieje. Nie ważne, że byle co.... Dzieciarni można dużo wybaczyć. Gorzej jak najwięcej zamieszania robi niereformowalna, stara pierdoła.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

vyrus pisze:który ma nie wiedzieć czemu pod avatarem wpisany wiek lat 37, z przekazem jaki to on jest podniecony że dzisiaj sprzedało się kolejne 34 bilety na Gdańsk i 45 na Łódź
No co Ty!? Nie czujesz tej fazy, podniety, MAGII ajron mejde!!?? Przecież to bardzo istotne informacje, do tegu uaktualniane częściej niż bazy wirusów w avaście :P
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Dobrze, że nikt jeszcze nie wpadł na pomysł obowiązkowego montażu radiowęzła forumowego w toaletach każdego zarejestrowanego forumowicza, żeby RALF mógł mu przy porannej kupie podać garstkę świeżych wiadomości od Steve i chłopaków.

A teraz wyobraźmy sobie:

Podnosisz deskę sedesową już słychać radosnego jingla w postaci Run to the Hills(żeby szybciej się robiło) ewentualnie Weekend Warrior w przypadku zatwardzenia. Siadasz i już słyszysz przyjemnie podniecony, radosny głos RALFA zapodający z wdziękiem Doroty Gardias pogodę w miejscu zamieszkania każdego z muzyków zespołu. Spuszczasz wodę i słyszysz czułe - do rychłego usłyszenia!!! . Co prawda lubię srać raz dziennie i nie częściej ale tonacja głosu RALFA zachęca do zażycia jakiegoś specyfiku przyspieszającego kolejną wizytę. Och.... zakochałem się....
ODPOWIEDZ