Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Slaug »

Jebnąłeś teraz taką skrajnością, że nawet u RALF'a się tak ciekawego postu nie znajdzie.
Awatar użytkownika
DARTH
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DARTH »

Pierre Dolinski pisze:A teraz wyobraźmy sobie:

Podnosisz deskę sedesową już słychać radosnego jingla w postaci Run to the Hills(żeby szybciej się robiło) ewentualnie Weekend Warrior w przypadku zatwardzenia. Siadasz i już słyszysz przyjemnie podniecony, radosny głos RALFA zapodający z wdziękiem Doroty Gardias pogodę w miejscu zamieszkania każdego z muzyków zespołu. Spuszczasz wodę i słyszysz czułe - do rychłego usłyszenia!!! . Co prawda lubię srać raz dziennie i nie częściej ale tonacja głosu RALFA zachęca do zażycia jakiegoś specyfiku przyspieszającego kolejną wizytę. Och.... zakochałem się....
buhahahaha :) I znowu muszę sobie monitor wypolerować bo nieopatrznie czytając Twój post wziąłem do ust łyk herbaty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I żeby nie było !!! Nie śmieje się z Ralfa ale z tekstu Piera :pijak: Post kwartału jak dla mnie hehe ...
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

DZIADEK LEON pisze:Panowie, proponuję zimne piwo dla wystudzenia emocji, jak komuś posty Ralfa nie odpowiadają można zignorować - moim zdaniem jest to element forumowego folkloru -bez urazy Ralf, i niech tak zostanie.
zgadzam sie z tym w 100%
Ralf przesadza troszku i została mu zwrócona uwaga, żeby ciut mniej emocjonalnie podchodził do sprawy :)
ale też już mu odpuśćcie i nie prowokujcie go teraz.

co to za radosna twórczość była pod mom "nickiem", bo późno z pracy wróciłem i ominęło mnie najlepsze widzę ;)
P.S. Jak ja podziwiam takich trolli, że im się chce :roll:
Awatar użytkownika
DARTH
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DARTH »

Budziol pisze:co to za radosna twórczość była pod mom "nickiem", bo późno z pracy wróciłem i ominęło mnie najlepsze widzę ;)
:) Ja coś takiego dostałem na priv:
siemka brachu,

słuchaj mama Abstracta go opierdoliła, że porwał ostatnio kilka dzieci z przedszkola, w którym pracuje. teraz mam lepszy plan. powiedz w szkole koło ciebie, że dzieci z klas 1-2 są wzywane na apel do lasu a ja tam będę miał furgonetkę :D jebnie je lando pałą w łeb i się drogi .:DARTH'cie:. wybawimy z małolatami u mnie na działce po wsze czasy :D

co ty na to
W pierwszej chwili myślałem że to był włam na Twój login bo profil był niemal identyczny! potem dopiero zobaczyłem że nie był Budziol tylko BudzioI :/ Ogólnie kilka niesmacznych postów z jakimiś gejowskimi fotami się pojawiło chyba z trzech nicków założonych kilka godzin wcześniej!

Ja osobiście ze swojej strony i doświadczenia w administrowaniu dwóch for proponuję po prostu wyłączenie automatycznego aktywowania kont i wprowadzenie ręcznej aktywacji przez adminów. Należałoby tez bazę wyczyścić z martwych kont i zakładać bany trolom na IP, nick i email a jak to nie pomoże to również na domeny :/ Innego wyjścia nie ma! Albo spokój albo od czasu do czasu niekontrolowany syf. Na dodatek bym jeszcze niektóre działy zrobił widoczne TYLKO dla zarejestrowanych!!!

A tak swoja drogą to chyba ktoś Cię Budziol nie lubi i to ktoś kto dobrze Cię zna! Były to konta z Łodzi :(
Nomadosław
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Nomadosław »

Wg.mnie najlepszym rozwiązaniem byłyby silne fora regionalne, dajmy na to 5 (Kraków, Warszawa/Łódź, Śląśk Górny i Dolny, Wielkopolska i Gdańsk/Szczecin) i każdy zapisałby sie gdzie ma najblizej i ludzie na tych forach by się ze sobą znali, panowała by fajna, przyjazna atmosfera bez debilnego ironizowania, odpowiadania drugiej osobie jakimiś poj..nymi obrazkami z Gwiezdnych Wojen, sarkazmu, wyzywania kogoś na forum Iron Maiden od rycerzy Metalu (Sic!) itd.

jedno forum jest jak taki moloch z czasów Polski Ludowej albo nawet III RP (Prl bis), kolos na glinianych nogach ale to tylko moje zdanie
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Deleted User 804 generalnie bardzo dobrze zabezpiecza forum, bylo troche spokoju, ale znow mlodziez widze % przed swietami poczula w wioskach kolo Lodzi;-)

Znow zwiekszymy bezpieczenstwo i bedzie spokoj, niestety idiotow nie brakuje, ale jak im ztym dobrze...
Nomadosław
-#Trooper
-#Trooper

a jak dla mnie nie jest normalne to, że za przeklinanie (nie do kogoś osobiście ) jest warn, a za "kulturalne" zrobienie z kogoś idioty czy fanatyka to jest nic, kupa śmiechu, wszystko fajnie

wg.mnie warny powinny być za ironiczne, sarkastyczne posty wyśmiewające drugą osobę bo to jest bardziej bolesne niż rzucenie ku...y na jakiegoś nieznanego nam polityka, sytuacje pogodową czy tak wyrażany czyjś zachwyt

jednak by forum istniało to musi być atmosfera WZAJEMNEGO szacunku, a nie zajadłość, odpisywanie tymi obrazkami co jest debilne i ogólnie poprostu zło, które się wylewa że aż miło

no i jakiś elementarny szacunek dla zespołu, bez którego nie bójmy się tego powiedzieć nic by nie było
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Absolutnie masz racje, tylko bluzgi to czarno na bialym, a to o czym piszesz ciezko juz obiektywnie ocenic.
To forum IM, a tez czasem odnosze wrazenie ze wrecz nie wskazane jest tu miec slabosc i szacunek do tego zespolu, czego kompletnie nie rozumiem i zastanawiam sie po co tu tacy ludzie zagladaja
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Słabość i szacunek do zespołu sam posiadam, ale nie lubię kiedy ktoś "kulturalnie" robi ze mnie idiotę rozsiewając niesprawdzone, fałszywe, bzdurne informacje na temat planów zepołu, sprzedaży biletów itd. . Jeśli ktoś podejmuje się bycia tubą propagandową zespołu, tej strony i forum, to mając 40chę na karku nie może się zachowywać jak małpa gmerająca paluchami, kiedy ją tylko owsiki w rowie zaswędzą. Proponuję oszczędniej klikać w klawiaturę tylko w razie wyraźnej, uzasadnionej potrzeby.
Nie lubię dezinformacji, zalewu bzdur. Na forum owszem. Można sobie pospekulować. Kto chce, to na forum zagląda. Na stronie głównej w newsach ludzie oczekują konkretów a nie strzelania glutami.
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Nomadosław pisze:no i jakiś elementarny szacunek dla zespołu, bez którego nie bójmy się tego powiedzieć nic by nie było
Iron Maiden pierwszym żołnierzem na linii frontu w walce z Kononowiczem!

Sorry za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. :lol:
Nomadosław
-#Trooper
-#Trooper

ciężko uniknąć patosu po śmierci Clive'a Burra, można się mamić "że Ironi będą grali jeszcze długo" ale prawda jest taka, że zostało im z 4-5 lat kariery i to max więc to ostatni gwizdek by jeszcze dać się ponieść tej magii, współczuje młodym ludziom i zazdroszczę starym fanom
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

To że zostało im 4-5 lat chyba pierwszy raz słyszałem w 2005 roku także spokojnie.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

.:DARTH:. pisze:Ja osobiście ze swojej strony i doświadczenia w administrowaniu dwóch for proponuję po prostu wyłączenie automatycznego aktywowania kont i wprowadzenie ręcznej aktywacji przez adminów. Należałoby tez bazę wyczyścić z martwych kont i zakładać bany trolom na IP, nick i email a jak to nie pomoże to również na domeny :/ Innego wyjścia nie ma! Albo spokój albo od czasu do czasu niekontrolowany syf. Na dodatek bym jeszcze niektóre działy zrobił widoczne TYLKO dla zarejestrowanych!!!
:(
Dokładnie tak robimy. ;-) Bany IP w zależności od potrzeb na forum lub cały serwer, a ręczna aktywacja kont tylko gdy jest naprawdę konieczna bo z powodu paru debili nie ma sensu utrudniać życia pozostałym użytkownikom :)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Madril pisze:
Nomadosław pisze:no i jakiś elementarny szacunek dla zespołu, bez którego nie bójmy się tego powiedzieć nic by nie było
Iron Maiden pierwszym żołnierzem na linii frontu w walce z Kononowiczem!

Sorry za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. :lol:

po prostu trzeba zachować we wszystkim zdrowy umiar
zarówno w uwielbieniu i pisaninie dla samego faktu bez ladu i skladu (vide Ralf)
ale tez wysmiewaniu ludzi, ktorzy kochaja zespol na forum tego zespolu bo to paranoja :!:
Licze ze kazdy troche wezmie sobie na wstrzymanie i wroci wszystko do normy, bo teraz lekka nagonka na Ralfa powstala, zwrocilem mu uwage, wyluzowal, wiec i Wy juz mu dajcie troche spokoju.
Bedzie przesadzal piszcie pw z linkiem, a ja mu najwzyej bede wlepial ostrzezenia i tyle w tym temacie
Deleted User 5490

To dobrze, że będzie się hamować, bo ma wejść na ekrany polska edycja japońskiego teleturnieju dla najgorszych redaktorów portali internetowych.

http://www.interia.tv/wideo-najbardziej ... Id,1087728
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

jak pisałem kilkakrotnie juz tez odpuśćmy mu trochę :roll:
Deleted User 5490

Nie ma sprawy panie władzo. Z mojej strony to był ostatni występ w tej kwestii. ;-)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

nie o to chodzi, ale ma się ogarnąć, a Wy mu nie odpuszczacie nawet na chwilę ;)
Nomadosław
-#Trooper
-#Trooper

ale Wy mało domyślni jesteście ;) .Przecież wiadomo, że chodzi o to, że ktoś kto miał te 20 lat w okolicach odejścia Bruce'a, przeżył szok z powodu nagłego spadku popularności Iron Maiden, stąd te dzisiejsze zachwyty nad frekwencją i ogólnie dużą popularnością Iron Maiden w Polsce. Sam troszeczkę pamiętam końcówkę lat 90, nie słuchałem jeszcze Iron Maiden ale programy typu 30 Ton się oglądało i o nie było tam żadnego heavy-metalu. Pewien wzrost popularności to okolice 2000 r., który trwa do dziś.

Jednak ja mam kompletnie inne zdanie w tej kwestii o czym już wcześniej napisałem
Deleted User 5490

Nomadosław pisze:Wg.mnie najlepszym rozwiązaniem byłyby silne fora regionalne, dajmy na to 5 (Kraków, Warszawa/Łódź, Śląśk Górny i Dolny, Wielkopolska i Gdańsk/Szczecin) i każdy zapisałby sie gdzie ma najblizej i ludzie na tych forach by się ze sobą znali, panowała by fajna, przyjazna atmosfera bez debilnego ironizowania, odpowiadania drugiej osobie jakimiś poj..nymi obrazkami z Gwiezdnych Wojen, sarkazmu, wyzywania kogoś na forum Iron Maiden od rycerzy Metalu (Sic!) itd.

jedno forum jest jak taki moloch z czasów Polski Ludowej albo nawet III RP (Prl bis), kolos na glinianych nogach ale to tylko moje zdanie
Masz jakąś lepszą propozycję? Widziałem kiedyś pewne regionalne, dolnośląskie forum. Poza bluzgami, umawianiem się na pijaństwo i oderwanymi od rzeczywistości mrzonkami paru chłoptasi niczego ciekawego tam nie było. Może i to forum kojarzy Ci się z PRLem ale tamte kojarzyło mi się z dwunastnicą rozepchaną przetrawioną treścią żołądkową. Wolę już ten PRL.
Sorry za szczerość, ale Twój pomysł nie jest zbyt udany.
ODPOWIEDZ