26 i 27/03/2013 - Helloween, Gamma Ray -Kraków/Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26 i 27/03/2013 - Helloween, Gamma Ray -Kraków/Warszawa
Moim zdaniem zagrali słabiej (Helloween) niż dwa lata temu - dużo uratował Hansen u którego było widać niesamowitą chęć gry,zabawy - czuło się ten power jak był na scenie czy to z Gamma Ray (bardzo dobry gig!) czy później z dawnymi kolegami chyba się stęsknił za swoimi starymi dziełami 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Mogę ci jakieś moje podesłać bo narobiłem sporo całkiem niezłych.Laminat pisze:Pojawiły się jakieś zdjęcia z warszawy ktoś się orientuje? Szukam i znalezc nie moge
A sam koncert po prostu miazga! Ostatnio tak dobrze się bawiłem chyba na Judas Priest w Katowicach ( i to mimo przeciętnych setlist jednego i drugiego ), koncertowo zdecydowanie 1 liga. Shadowside też złe nie było ( wokalistka
Zdjęcia są m.in. na cgm.pl .
Kurde jak tak sobie czytam wasze komentarze, to straszenie żałuję że mnie nie było. Sety świetne, a i wiadomo że na żywo jedni i drudzy kopią zady, zwłaszcza Kai ma mega zapał do gry. No nic może za rok też walną jakiś wspólny koncert.
-
Deleted User 4876
Nom dla mnie to było pierwsze Helloween w zyciu, mimo ze band usłyszałem 25 lat temu po raz pierwszy, no i po tym co zrobili w Kraku to juz jak tylko będą w poblizu w przyszłosci to postanowiłem nie odpuszczać DynioGłowych
a Hansen jest w ogóle PRZE-MEGA-KOZAKIEM 
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

ja liczyłem, że gdzieś znajdę swoje zdjęcie z flagą, którą potem rzuciłem na scenę
niestety nigdzie nie widzę ;(
niestety nigdzie nie widzę ;(