25/07/2013 - Depeche Mode - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/07/2013 - Depeche Mode - Warszawa
Farciarz
. Ja tam na Łódź bede polować 
-
Deleted User 4876
Łódź to swoją drogą, póki co mamy 2013
ale DM na otwarcie sezonu w 2014 tez mi pasuje
Nowa płytka daję rade plus stare hity, na depeszy tak długo jak będzie mnie stac zawszę chętnie sie wybiorę 
-
Deleted User 2868
Też mi się udało kupić bilet, co prawda na płytę, ale jakoś to przeżyję 
lol myslalem ze spokojnie sobie kupie tydzien przed koncertem ..
-
Deleted User 4876
Bo w sumie jakby ktoś chciał Golden Circle na Warszawę to moge swój pogonić, własnie nabyłem Goldena na Rolling STonesów i chyba nie ogarnę tematu z DM ( starczy Bratysława ) - a ticketa mógłbym pogonic po kosztach
Hyde Park w Londynie?thorgal_30 pisze:Bo w sumie jakby ktoś chciał Golden Circle na Warszawę to moge swój pogonić, własnie nabyłem Goldena na Rolling STonesów i chyba nie ogarnę tematu z DM ( starczy Bratysława ) - a ticketa mógłbym pogonic po kosztach
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Wiesz że całe forum cie teraz nienawidzi? 
-
Deleted User 4876
jutro od 10 rano ruszala oficjalny SALE zapraszam, w grupie razniej - ja z dupy dzis wszedłem na stronke i sie po 20 minutach walki załapałem na PRESALE - to nic ze 2 miesiace teraz bez piwa, bez coli, bez Maka, suchy chleb i kranówka ale Stonsi sa tego warci heheh 
Ale i tak dla Anglika taki bilet to pikuś pewno, tylko dla nas w przeliczeniu to miliony złotych + podróż.
-
Deleted User 4876
Właśnie Angole najbardziej "jojczą" na forach i na fb ze niby drogo, ze poprzednio jak grali w Hyde Parku to było za darmo i takie tam.. tanie linie lotnicze i zwykły bilet GA i masz taniej niz McCartney w Warszawie pod scenę.. wiec czy ja wiem. Ok kasjerka z biedronki nie ma szans, ale srednio zarabiajac w PL mozna sobie pozwolic na taką ekstrawagancje raz w zyciu hehe -- a zeby nie zbaczac z tematu Depeche Mode to akcja Nie dla Golden Circle Entry Entrance, ciekawe jak im to wyjdzie bo w sumie fanclub DM to jest raczej dobrze zorganizowany, ale pewnie pojawia sie czarne owce co i tak kupią 
thorgal_30 pisze:ale pewnie pojawia sie czarne owce co i tak kupią
Wołałem, żebyś nie pisał o tych Stonesach
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Czemu czarne owce? Cała ta akcja jest żenująca i zabawna zarazem:-) Generalnie LN i management zespołu mają tą akcję zapewne w dupie, a GC i tak się wyprzeda:-)))) Jak Cię nie stać na GC to kup bilet na trybuny. Proste i logiczne:-)thorgal_30 pisze:Właśnie Angole najbardziej "jojczą" na forach i na fb ze niby drogo, ze poprzednio jak grali w Hyde Parku to było za darmo i takie tam.. tanie linie lotnicze i zwykły bilet GA i masz taniej niz McCartney w Warszawie pod scenę.. wiec czy ja wiem. Ok kasjerka z biedronki nie ma szans, ale srednio zarabiajac w PL mozna sobie pozwolic na taką ekstrawagancje raz w zyciu hehe -- a zeby nie zbaczac z tematu Depeche Mode to akcja Nie dla Golden Circle Entry Entrance, ciekawe jak im to wyjdzie bo w sumie fanclub DM to jest raczej dobrze zorganizowany, ale pewnie pojawia sie czarne owce co i tak kupią
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

I przez takich ludzi jak ty, LN za pare lat będzie sobie liczyło 500 zł za płytę, 699 za trybuny albo 1299 za Diamond Circle Earliest Entrance (wpuszczają na halę 24 godziny przed koncertem). LN oczywiście że ma to w dupie, ale zrobiło się już o akcji głośno, nagłośniły ją media, i może - podkreślam, może - następnym razem LN się zastanowi dwa razy czy wydojenie trochę extra gotówki od fanów opłaci im się bardziej niż zrobienie sobie złej sławy w Polsce.
-
Deleted User 4876
Panie Cantara bilety na trybuny w Łodzi w 2010 r podobno kosztowały 176 plnów, teraz 330 plnów - ja rozumiem inflacja i w ogóle, ale nie wmówisz mi ze przez 3 lata i 2 miesiące koszty wzrosły o 80%, że płace poszły o 80% procent w górę. Dojenie przez LN to fakt potwierdzony w wielu tematach
CHoćby przytaczani tutaj Stonesi 1100 plnów za band z 50-cio letnia historią, co robi LN daje bilety po 1100 na McCartneya i to bez gwarancji pierwszego rzedu, bo te są po ponad 1700 plnów dlaa Vipów..czyli te po 1100 to takie golden circel raczej,a wiedniu się da za 105 euro.. Więc wnioski są dwa..albo zarabiamy lepiej od Austriaków, albo LN chce Nas wydojić na maxa :-) Przykład Ropgera Watersa, koncerty w Londynie, AMsterdamie, Budapeszcie, Pradze - tańsze niz w STOLNICY - no to chyba jednak jest coś na rzeczy... Złodzieje i Bandyci ( no i niestety monopolisci )
Niestety, nie wkleję linku, bo pisze z telefonu, ale otwierający trasę koncert w Nicei zniszczył mnie swoją setlista, cudo p proste 
I just can't get enough
I just can't get enough
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

http://www.setlist.fm/setlist/depeche-m ... 87bef.html
Jest już też z Izraela.
Jest Barrel of a Gun, o ja cie
generalnie świetny set, nie mogę się już doczekać Bratysławy 
Jest już też z Izraela.
Jest Barrel of a Gun, o ja cie
-