Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Re: Slayer
Może dla Kerry'ego Slayer to marka i nie ma znaczenia(w jego mniemaniu) kto jest za bębnami, na drugiej gitarze, czy kto śpiewa(choć na tyle to chyba mu jeszcze nie odbiło) i ludzie i tak będą na koncerty chodzić...
Kurde teraz nie mogę sobie wybaczyć że odpuściłem ze 3 okazje kiedy mogłem się na nich wybrać i to jeszcze jedną z Hannemanem...
Kurde teraz nie mogę sobie wybaczyć że odpuściłem ze 3 okazje kiedy mogłem się na nich wybrać i to jeszcze jedną z Hannemanem...
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Rozmówczyni wyjątkowo denna, ale Tom wyraźnie optymistyczny (jak zawsze zresztą), m.in. o zastępcy Dave'a. Co prawda przy temacie Jeffa trochę zmarkotniał, ale wydaje mi się, że powrót tego ostatniego do zespołu w tym roku nie jest wykluczony.
www.youtube.com/watch?v=6Nu9Cm-M5sk
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Jeff Hanneman ze Slayera nie żyje. Szok.....

SLAYER jest zdruzgotany informując, że przyjaciel i brat Jeff Hanneman, odszedł o 11 rano [2 maja – przyp. red.] w pobliżu swojego domu w Południowej Kalifornii. Hanneman był w pobliskim szpitalu z powodu niewydolności wątroby. Pozostawił swoją żonę Kathy, siostrę Kathy oraz braci Michaela i Larry’ego, którym będzie go brakowało. Nasz Brat Jeff Hanneman, Niech Spoczywa w Pokoju (1964-2013).
Ostatnio zmieniony pt maja 03, 2013 10:47 am przez GrzegorzCantara, łącznie zmieniany 1 raz.
już nie mam tu najwięcej postów

Przed chwila przeczytalem oświadczenie Slayera.... Nie chce w to wierzyć
o kurwa.......................................................
To sie w pale nie mieści. Niby miało być już z nim lepiej chyba nawet pogrywał już coś na gitarze...Konsekwencje po ostatniej chorobie czy cos innego go dopadlo? Piszcie bo z angielskim u mnie kiepsko.
niewydolność wątroby. obstawiam, że po tych wszystkich prochach jakie brał po tym pająku...
już nie mam tu najwięcej postów

Hanneman nie żyje... koniec, la opera finita...
nieeeeeeeeeeeeee...
Sprawdzilem co to za choróbsko po tym pajaku... coś okropnego... poważna choroba... organizm nie wytrzymał.... Szkoda.... ogromna szkoda
ciekawe czy trasę odwołają...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Martwicze_ ... wi%C4%99zi
odszedł i to jeszcze w ten sposób.
Prawda jest taka, że z Jeffem umarł stary Slayer. To co wystąpi w Wawie, to nie jest już ten zespół... bez Lombardo i Hannemana?! Tak, jak tego pierwszego można jeszcze zobaczyć, tak drugi, no cóż... to jest dramat.
odszedł i to jeszcze w ten sposób.
Prawda jest taka, że z Jeffem umarł stary Slayer. To co wystąpi w Wawie, to nie jest już ten zespół... bez Lombardo i Hannemana?! Tak, jak tego pierwszego można jeszcze zobaczyć, tak drugi, no cóż... to jest dramat.
Jestem w szoku. Odeszła legenda...
i kto teraz będzie tworzył muzykę
?
Zakkahletz pisze:Co prawda przy temacie Jeffa trochę zmarkotniał, ale wydaje mi się, że powrót tego ostatniego do zespołu w tym roku nie jest wykluczony.
Jak mi teraz dziwnie przy tym poście... Już chyba każdy myślał, ze zbliża się happy end i Jeff zaraz plumkaniaplumkania na gitarze, a tu takie coś...
-
Deleted User 4876
w chwilach takich jak ta mam w dupie warn czy nie warn ( wierze że admini zrozumieją ) SLAYER KURWA FOREVER - RIP JEFF
Słucham albumu Reign in Blood i dalej nie wierzę
R.I.P. Jeff
Smutna wiadomość