2012 a nie 13DARTH pisze:bilety były dostępne od 01.12.2013 !!! Trzeba było wtedy kupować a nie teraz lamentować !!! Jak komuś zależało to bilet ma i teraz ola boga nie robi !!!!!!!!!!!!!!! jak dla minie śmiechu warte!!!
Bilety
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bilety
Daj spokój, po te jest temat żeby sobie mogli pisać. Ostatecznie to można kupic pod arena, koników będzie pewnie jak zwykle od cholery.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
przepraszam mój błądShaggy pisze:2012 a nie 13DARTH pisze:bilety były dostępne od 01.12.2013 !!! Trzeba było wtedy kupować a nie teraz lamentować !!! Jak komuś zależało to bilet ma i teraz ola boga nie robi !!!!!!!!!!!!!!! jak dla minie śmiechu warte!!!
Emilio no ja wiem że po to jest ten temat ale prawda jest taka że kto chciał mieć bilet to go ma i ta histeria teraz zaczyna być śmieszna bo przypomina kwik dziewicy na zasadzie " chciałabym ale się boje"
gdgd
Ostatnio zmieniony pn wrz 29, 2025 2:56 pm przez szymon981, łącznie zmieniany 1 raz.
Czołem !
Potrzebuję kupić
Ilość sztuk: 2
Łódź lub Gdańsk
Miejsca na płycie lub GC
Proszę o kontakt na PW.
Dziękuje i pozdrawiam
Potrzebuję kupić
Ilość sztuk: 2
Łódź lub Gdańsk
Miejsca na płycie lub GC
Proszę o kontakt na PW.
Dziękuje i pozdrawiam
Darth, prawda jest taka, że nie każdy jest maniakiem i cały czas śledzi to, co zespół ogłasza. Wielu ludzi się dowiaduje o koncercie po dłuższym czasie lub naprawdę krótko przed nim, niektórzy nawet po. Twoja prawda, że ktoś jak chciał to kupił, jest więc tylko prawdziwa dla osób, które o koncercie wiedziały odpowiednio wcześnie.
Fakt, kilka razy zdarzyło mi się dowiedzieć o koncercie interesującego mnie artysty PO fakcieMadril pisze:Darth, prawda jest taka, że nie każdy jest maniakiem i cały czas śledzi to, co zespół ogłasza. Wielu ludzi się dowiaduje o koncercie po dłuższym czasie lub naprawdę krótko przed nim, niektórzy nawet po. Twoja prawda, że ktoś jak chciał to kupił, jest więc tylko prawdziwa dla osób, które o koncercie wiedziały odpowiednio wcześnie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Madril, hmmm
Powiem Ci że mnie zaskoczyłeś
Bo właściwie nigdy nie patrzyłem na to tymi kategoriami bo jestem maniakiem i wszystko zawsze chcę o IM wiedzieć na bieżąco ... W istocie masz rację 
Hej hej, jakby ktoś był zainteresowany to pojawiły się na eventim bilety na GC na Gdańsk 
Sprzedam bilety stojące do Berlina(70 euro) i Amsterdamu(80euro).
Igor, widzę, że ładny kiermasz prowadzisz. 
Amsterdam biore
Tyle mi się ich nazbierało, że w końcu postanowiłem ogarnąć temat koncertów w tym rokuMadril pisze:Igor, widzę, że ładny kiermasz prowadzisz.
Podbiję info claudette dla tych wszystkich desperatów, którzy jak ja przez ostatnie tygodnie próbują kupić jakiś bilet w cenie, po której nie trzeba jechać przez miesiąc na zupkach chińskich.
Są bilety na GC na livenation.pl
Są bilety na GC na livenation.pl
ciekawe ile tak na serio się sprzedało miejsc niesiedzących na oba koncerty. Takie włączanie GC...
Amsterdam już nieaktualny.
Już dawno mówili, że kilkadziesiąt dodadzą. Cóż, zawsze tak robią...
Ale słuchaj, w przypadku każdego koncertu tak jest - oczywiście to nie są wielkie ilości, najwyżej kilkadziesiąt!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sprzedam:

- - Paryż - 1 x bilet na sektor (miejsca nienumerowane)
- Zurych - 1 x bilet na płytę
- Oberhausen - 1 x bilet na płytę