Iron Maiden Beer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Beer
dla mnie 9,5 za piwo NAWET SYGNOWANE PRZE IRON MAIDEN to za dużo (nawet jesli by sie okazało, ze to najlepsze piwo na świecie)
kupie jedno, sprobuje i ocenie
Dokładnie. Tylko tyle zawierała moja wypowiedź. Niestety tak to jest, kiedy w towarzystwie jełopów piwnych znajdzie się jeden znawca. Z miejsca włącza mu się tryb "jestem mondry" i wszędzie widzi urojone słowa kierowane pod swoim adresem. Do tego musi spełnić misję oświaty.mimski pisze:To może się wypowiem jako bezstronny obserwator. Ja wypowiedź Vyrusa zrozumiałem w ten sposób, że ludzie łykają Troopera nie dla smaku, tylko dla naklejki, więc Vyrus podał parę koncernowych marek jako (domyślnie) sikacze, na które można nakleić naklejkę i nie będzie różnicy, by w sposób bardzo radykalny przedstawić, że ludzie łykaliby to piwo, nawet wtedy gdyby to były jakieś siki, ale mają naklejkę troopera na butelce, więc musi być bardzo dobre. Z tego co rozumiem, to Vyrus nawet nie pił troopera, więc jak może je porównywać do Lecha?patpul pisze:Bo jeśli piszesz, że nakleisz Edka na Lecha i będzie tak samo smakować, jak Trooper, to potwierdza Twój brak wiedzy lub Twa ironia jest tak subtelna, że taki kretyn, jak ja jej nie uchwycił.
Wypowiedź Palputa warto rozdzielić na dwie części:
Nic nie pisałem o smaku, ale oczywiście niektórzy widzą co innego, zwłaszcza gdy pracują w wyżej wymienionym trybie.patpul pisze:Bo jeśli piszesz, że nakleisz Edka na Lecha i będzie tak samo smakować, jak Trooper, to potwierdza Twój brak wiedzy
Po pierwsze, to nie była ironia. Po drugie, nie uchwyciłeś sensu mojej nieironicznej wypowiedzi. Więc radzę przemyśleć sugestie jakoby to mi potrzebna była konsultacja z mamąpatpul pisze: Twa ironia jest tak subtelna, że taki kretyn, jak ja jej nie uchwycił.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
weź załóż chłopakowi fanpage na fejsie- będzie można lajkować do woliDepeshka pisze:+ 1 HubertVeeKing pisze:i chyab doszliśmy do sedna tej bezsensownej dyskusjiHubert pisze: Pijam to co mi smakuje a nie to co jest drogie i "fajne".
+1 VeeKing
a Ty co nudzisz sie wieczorem znowu??? dziewczyno idz na spacer a nie ludzi znowu na forum denerwujeszmila pisze:weź załóż chłopakowi fanpage na fejsie- będzie można lajkować do woliDepeshka pisze:+ 1 HubertVeeKing pisze: i chyab doszliśmy do sedna tej bezsensownej dyskusji
+1 VeeKing
O swoją dziewczynę też tak dobrze zadbaj, żeby się biedna nie musiała nudzić na forum 
O to sie nie bój...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Warszawie Trooper jest już dostępny w Realu na Puławskiej (po 10 zł), a od jutra także w Beer Store w Złotych Tarasach (tu będzie nieco drożej). Sam zaopatrzyłem się w mały arsenał na obecną trasę.

Smaczne...?
Jak w Realu po dychu, to widzę że w Eclipse trochę za nie sobie liczą 
Podobno coś między vipem a wojakiem.RALF pisze:Smaczne...?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ha! I wyszło na mojeWICKER MAN pisze:W Warszawie Trooper jest już dostępny w Realu na Puławskiej (po 10 zł)
Szkoda tylko, Wicker, że nie napisałeś posta wcześniej, bo ja tuż przed 22 zajechałem prosto z drogi do Wawy i nabyłem piwko w pewnym lokalu w Centrum po zdeczko wyższej cenie (wyczaiłem że tam jest) - no ale czego nie robi się dla uczczenia startu zacnej trasy
Zaniebawem pewnie będzie zalegać sklepowe półki, aż pokryje się kurzem.
M.
W eclipse po 16zeta, trudno zeby lokal po cenie sklepowej sprzedawa 
hejek
kupiłem dziś 8 butelek w Złotych Tarasach w Beer Store
koszt 108,80 co daje 13,60 za butelkę
bardzo dobre piwo
i pani powiedziała, że mają spory zapas
koszt 108,80 co daje 13,60 za butelkę
bardzo dobre piwo
To, że nie schodzi akurat specjalnie mnie nie dziwikolczasty pisze:i pani powiedziała, że mają spory zapas
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Trzeba kupić 8 czy sprzedają pojedyncze sztuki?kolczasty pisze:hejek![]()
koszt 108,80 co daje 13,60 za butelkę![]()
bardzo dobre piwo![]()
![]()
Zakkahletz - można kupić jedną butelkę 
Kurcze, muszę dokładniej szukać w moim mieście, kuszą te zdjęcia. Ładny avek kolczasty