Jeśli jesteś z przodu na płycie to dotarcie tam(małą scenę) zajmie Ci 3-4 minuty lub na GC to góra 5 minut (Scena eventimu znajduje się z boku sceny głównej (prostopadle do głównej) zazwyczaj na wysokości dalekiej płyty).
04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
Jak na dużej kończą grać to na małej zaczynają,na przemian więc trzeba trochę polatać
Jeśli jesteś z przodu na płycie to dotarcie tam(małą scenę) zajmie Ci 3-4 minuty lub na GC to góra 5 minut (Scena eventimu znajduje się z boku sceny głównej (prostopadle do głównej) zazwyczaj na wysokości dalekiej płyty).
Na mapie na www.impactfest.pl jest pokazane, że sceny są obok siebie, więc raczej odległość między scenami nie będzie duża.
Tez raczej myślę ze obok a nie prostopadle. Boje sie jak ta polska dzicz będzie falowac między scenami. Mysle ze nie przyjmie sie ta formuła.
Wchodził ktoś może z was na soni albo inny koncert na bemowo na bilety rozdawane przez dzielnice? Poprosiłem znajomych z bemowa zeby sie za zarejestrowali i odpalili mi bilet, ale informacja na stronie głosi, że bilety sa imienne a na bramce moga sprawdzac tozsamosc. jak to sprawdzanie wyglada w praktyce?
O rzeczywiście w tym roku jest inaczej.Pisałem o wcześniejszych edycjach(Soni i Impact).phenom pisze:Na mapie na www.impactfest.pl jest pokazane, że sceny są obok siebie, więc raczej odległość między scenami nie będzie duża.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ambitna czasówka, ale dobrze skrojona. I zakończenie festu jest proste dla mnie: zaraz po Stereophonics robię 30 seconds to exit. 
Rok temu bilety były podpisane ... ołówkiem. Więc zmiana danych to nie problem. A i tak nie sprawdzali. Przy czym bilety były jak pamiętam od dziś od 12, więc w tej chwili nie ma co już liczyć na ich dostanie.voyas pisze: informacja na stronie głosi, że bilety sa imienne a na bramce moga sprawdzac tozsamosc. jak to sprawdzanie wyglada w praktyce?
Good one...Zakkahletz pisze:zaraz po Stereophonics robię 30 seconds to exit.
Widzę, że zabezpieczenia są grubszePiwowarus pisze:Rok temu bilety były podpisane ... ołówkiem. Więc zmiana danych to nie problem. A i tak nie sprawdzali. Przy czym bilety były jak pamiętam od dziś od 12, więc w tej chwili nie ma co już liczyć na ich dostanie.voyas pisze: informacja na stronie głosi, że bilety sa imienne a na bramce moga sprawdzac tozsamosc. jak to sprawdzanie wyglada w praktyce?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

2. dzień otworzą NOKO. Logo i muzyka w porządku, chętnie sprawdzę, jak brzmią na żywo. 
miałby ktoś sprzedać bilet na płytę na jutro? 
https://www.last.fm/user/kamooo
I jak, wybieracie się? 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Tak, mam karnet na płytę. 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Miałem nie iść, ale dziś nieoczekiwanie trafiło się wejście za free na jutro.... więc, see you tommorow 
-
Deleted User 2868
Ja oczywiście też będę. 
Ja prawdopodobnie też:)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
ty farciarzuDeJMIeN Wielki pisze:Miałem nie iść, ale dziś nieoczekiwanie trafiło się wejście za free na jutro.... więc, see you tommorow
ja też będę, chociaz jeszcze nie mam biletu.
To jak, jakieś spotkanie w ogródku?
Mimo, że się nie znamy, to ja z chęcią 
jednak mam bilecik. za stówkę udało sie upolować 
https://www.last.fm/user/kamooo