19/06/2013 - Bon Jovi - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 19/06/2013 - Bon Jovi - Gdańsk
Wyjazd autokarem 
Hej mam do sprzedania za 80 zł bilet na Gdańsk (ten z puli za 99 zł), szczegóły na PW
-
Deleted User 4876
a to jakaś zorganizowana akcja czy normalnie z noclegiem i autokarem Polskiego Busa, tak to mi nie pasi musiałbym po koncercie wracać jakbym się już zdecydował hehe:)
podobno ponad 30 000 biletów sprzedano, a maks pojemność stadionu na ten koncert to około 37 000, więc calkiem spoko wynik.
Żaluje, ze mnie tam nie ma, bo widowisko będzie przednie. Ogladalem urywki koncertów z tej trasy i ta scena, o której tak głosno, rzeczywiscie imponująca.
Żaluje, ze mnie tam nie ma, bo widowisko będzie przednie. Ogladalem urywki koncertów z tej trasy i ta scena, o której tak głosno, rzeczywiscie imponująca.
https://www.last.fm/user/kamooo
Swietny koncert, chłopcy dali z siebie wszystko
2,5h solidnego rockowego grania.
Szkoda tylko, że Rysiek nie przyjechał
Szkoda tylko, że Rysiek nie przyjechał
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Podobno murawa do wymiany przez tysiące tkwiących w niej gum do źucia.
Nie była niczym przykryta?
Swoją droga ja oficjalnie przyznaję się, myliłem się. Sądziłem że Bon Jovi przyciągnie nieco ponad 20k ludzi, widać pomyliłem się o 10k.
Swoją droga ja oficjalnie przyznaję się, myliłem się. Sądziłem że Bon Jovi przyciągnie nieco ponad 20k ludzi, widać pomyliłem się o 10k.