Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013

Wszystko na temat trasy Maiden England 2012 -2014

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
diego
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013

Post autor: diego »

Co do posiedzenia przed i po koncercie przy piwku i muzyce Maiden to bardzo fajny pomysł i pewnie się zjawię. Swoją drogą do koncertu pozostało już nie dużo czasu.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Wiem, że jest ciśnienie na lokal w Trójmieście, więc śpieszę donieść, że cały czas pracujemy nad tematem.
Rozmawiałem dziś z Jackiem i pojawił się pewien problem, ale z góry uprzedzę, że jest już rozwiązanie :)
Ale po kolei...
Chcieliśmy lokal w Sopocie, bo bliżej do ERGO. Ale nie dość, że ciężko wzbudzić zainteresowanie właścicieli, to jeszcze lokale są małe. I zdaliśmy sobie sprawę, że Sopot to chybiony pomysł. Lipiec to pełnia sezonu, wszędzie turyści i plażowicze, więc jak załatwić lokal dla "czarnuchów" słuchających "szatanistycznej" nuty? ;)
Tak więc impreza odbędzie się w jednym z akademickich lokali w Gdańsku. Troszkę dalej (około 15min) kolejką do ERGO, ale klimat, muzyka i miejsce nie wśród "leżakowiczów".
Do końca tygodnia będą znane już wszystkie szczegóły.
Nomad1985
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Nomad1985 »

No my się zjawimy pewnie w okolicy 15-16 tej, jeszcze nie ma aktualnego rozkładu PKP niestety więc ciężko powiedzieć dokładnie o której będziemy w Łodzi.
Dwie ekipy jakoś trzeba będzie szybko połączyć, tych co jadą pociągiem i kilka osób z wypadu ze Spartanem. Potem jakiś obiadek, rzut okiem na miasto i może uderzać do knajpy coby sobie pośpiewać trochę jakieś hity, które zna każdy fan Iron Maiden typu Quest for Fire czy Run Silent Run Deep ;)
Awatar użytkownika
Jack
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Jack »

Cytując Budziola - ,,Łódz TROOPEREM stoi ! nic tylko wpaść zwłaszcza do bardzo klimatycznego lokalu The Eclipse Inn W którym można się napić Troopera i wiele innych w naprawde zacnym klimacie ! - Brzmi jak reklama ale jest szczerą zachętą do odwiedzenia tego miejsca a już niedługo MeeT UP właśnie tam ! po koncercie w ŁODZI ! :pijak:
Załączniki
20130607_180642.jpg
Nomad1985
-#Trooper
-#Trooper

a ile osób przewidujecie, że przyjdzie do Eclipse ?

jakoś to jest reklamowane na mieście na plakatach czy coś? czy raczej to inicjatywa która nie wyjdzie poza Sanktuarium+znajomych ludzi z Sanktuarium?
Awatar użytkownika
Jack
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Jack »

Przewidujemy 666 osób ale jak przyjdzie mniej też będzie fajnie ;)

To jest inicjatywa Przez i dla Ludzi Z Fan klubu i nie rozgłaszane poza nasz i oficjalny FC

Aczkolwiek każdy mile widziany.

PS: Żadnych innych źródeł informacyjnych poza Samktuarium i O FC nie ma.

:pijak:
Nomad1985
-#Trooper
-#Trooper

acha no spoko, zobaczymy jak to wypadnie, my wpadniemy na 2/3 godziny bo tak na półtora godziny przed koncertem lepiej być już w hali i dla bezpieczeństwa i by poczuć już ten pierwotny klimat miejsca...tylko raz byłem na IM w hali w Polsce, prawie 10 lat temu
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

na FB jest promowany beforek/afterek na profilu ECLIPSE jak i ich stronce, zapraszajcie znajomych miejsce się znajdzie dla każdego!
Nomad1985
-#Trooper
-#Trooper

no ja na tych Facebookach to się nie znam, ale swoją ekipę sprowadzę, coś koło 10 osób, może nieco więcej, zawsze lubię w takich spotkaniach dyskusje bezpośrednio związane z muzyką Iron Maiden, te dyskusje o sentymentalnych melodiach i wogóle haha
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

każdy przyprowadzi znajomych i będzie dobrze ;)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Jack pisze:Cytując Budziola - ,,Łódz TROOPEREM stoi ! nic tylko wpaść zwłaszcza do bardzo klimatycznego lokalu The Eclipse Inn W którym można się napić Troopera i wiele innych w naprawde zacnym klimacie ! - Brzmi jak reklama ale jest szczerą zachętą do odwiedzenia tego miejsca a już niedługo MeeT UP właśnie tam ! po koncercie w ŁODZI ! :pijak:
o ja a kogo tam z tyłu widać ? :lol:
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

Post autor: lysyjack »

witka,albo gdzieś przegapiłem albo dupa ,bo powiedzcie mi czy nasz fanclub ma jakieś legitymacje lub inne gadżety aby sie ujawnić i rozpoznać?, do czego zmierzam, ja jestem z wami na maksa ale czy nie powinniśmy sie jakoś wyróżniać z tłumu ? Przecież jesteśmy fancklubem ,jakimś pewnym gronem ludzi którzy są ok i chcą i robią fajny klimat ,tyle piszemy o spotkaniach przy browarku albo gdzieś tammmmm i fajnie ale czy nie powinniśmy się jakoś rozpoznawać? Może to jakoś kupowato napisałem ale to są emocje i może popitoliłem troche :) ,ale myślę że powinniśmy o tym pogadać no i spotykać się nie tylko przy okazji koncertu ale wogule ,bo jest tak że człowiek o podobnych zainteresowaniach może pogadać z drugim człeczkiem nie koniecznie na koncercie a na przykład w górch lub na siłowni :) gdziekolwiek i okaże się że oprócz takich samych preferencji muzycznych będzie miał podobne zainteresowania .
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Post autor: VeeKing »

lysyjack pisze:ludzi którzy są ok i chcą i robią fajny klimat
to nie ten adres :mryellow:
Awatar użytkownika
Slaug
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Slaug »

Mało to realne, ale... może by tak zaprosić chłopaków z Maiden na after party? Janick pewnie by przyszedł ;) Część forumowiczów, ma z nimi jakiś kontakt, chociażby po koncertach. :roll:
Nomad1985
-#Trooper
-#Trooper

lysyjack pisze:witka,albo gdzieś przegapiłem albo dupa ,bo powiedzcie mi czy nasz fanclub ma jakieś legitymacje lub inne gadżety aby sie ujawnić i rozpoznać?, do czego zmierzam, ja jestem z wami na maksa ale czy nie powinniśmy sie jakoś wyróżniać z tłumu ? Przecież jesteśmy fancklubem ,jakimś pewnym gronem ludzi którzy są ok i chcą i robią fajny klimat ,tyle piszemy o spotkaniach przy browarku albo gdzieś tammmmm i fajnie ale czy nie powinniśmy się jakoś rozpoznawać? Może to jakoś kupowato napisałem ale to są emocje i może popitoliłem troche :) ,ale myślę że powinniśmy o tym pogadać no i spotykać się nie tylko przy okazji koncertu ale wogule ,bo jest tak że człowiek o podobnych zainteresowaniach może pogadać z drugim człeczkiem nie koniecznie na koncercie a na przykład w górch lub na siłowni :) gdziekolwiek i okaże się że oprócz takich samych preferencji muzycznych będzie miał podobne zainteresowania .
Jedynym czym się można zadowolić, to te spotkanie, fajnie, że coś takiego wreszcie się odbędzie. Ja tu tyle razy pisałem o potrzebie zorganizowania zlotu raz na rok, takiego dużego fanów Iron Maiden, nie tylko Sanktuarium, bo przecież nie każdy ma czas czy możliwość korzystania z internetu.
Niestety z różnych przyczyn takie imprezy nie miały miejsca. Zobaczymy jaka w ogóle będzie atmosfera na koncercie w Łodzi, czy będzie "chemia" między fanami pod halą, podczas koncertu itd.
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

W Łodzi fani DM potrafia robić zloty i przyjezdzaja ludzie z calej Polski.
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

DM to zupełnie inna liga - Świat Metalu jest podzielony między Fanów Maiden i Mety i jeszcze inne mniejsze tematy - natomiast DM to jeden band-jedna religia - :-) robi to wrażenie recz jasna
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Ja wychodze z zalozenia: słuchaj czego chcesz! Na koncertach ludzie potrafia sie bawic a cos czuje ze jakby zrobic jakis ogolnopolski zlot Maiden to nie jedni daliby sobie po zębach.
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Ja na razie "w realu" poznaje samych spoko Sanktuarian hehe :) i Oby tak zostało :) a na afterze DM to takie "dziwadła" widziałem ze az strach było podejść, a pózniej jak człowiek zagadywał okazywalo się ze to NORAMALNI ludzie :) chociaz miałem długie hary i czapkę Rammsteina i ten text laseczek " To co Ty tutaj robisz?" a ja słuchałem DM jak ich na świecie nie było :D
Awatar użytkownika
VeeKing
-#
-#

Ja ostatnio na zlot DM poszedlem w koszulce sanktuarium :P połowa ludzi mi piątki przybijała :D
ODPOWIEDZ