03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
możę w Paryżu będzie jakiś fajny Event -Shirt
z poprzedniej trasy ten Niemiecki Event-shirt z Edkiem i Helgami był super 
Ktoś się orientuje czy szaliki z trasy w tym roku też sprzedają?
Dokładnie. Mi z tych wszystkich najbardziej podoba sie "can i play with madness" ale ta nie ma rozpiski. Tak więc poczekam na eventowe w Paryżu, Download, Niemczech i Nordycka.HAMMERS pisze:Wszystkie koszulki z tej trasy to porażka. Ale wypada 1 na pamiątkę mieć:/
A Najlepsza w ogóle to jest cena koszulki hokejowej. 100 euro!!!!
może ujdzie jeszcze z tego co widzę ta z okładką 7th son, a może na Pl zrobią eventową ? 
Pewnie eventowe to będzie ten Edek na koniu, promujący trasę i tylko flagę będzie miał inną
idę o zakład że przynajmniej ten motyw się pojawi (może tło dostosują trochę do danych krajów).
'Nasz' Edek bedzie miał butelke wódki i słoik ogórków 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Za darmo bym ich nie wziął...HAMMERS pisze:Wszystkie koszulki z tej trasy to porażka. Ale wypada 1 na pamiątkę mieć:/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jak ktoś planuje jechać nocnym z Łodzi do Gdańska w sypialnym, to radzę pośpieszyć sie z biletami bo właśnie wykupilem pól wagonu sypialnego 
Ja to właśnie kupiłem ale siedzący, ja nawet w swoim łóżku bym w pociągu nie zasnął 
A nie lepiej rankiem po afterparty?
Nie bedzie Cie Wydra?
Nie bedzie Cie Wydra?
bede przed koncertemBudziol pisze:A nie lepiej rankiem po afterparty?
Nie bedzie Cie Wydra?
Cześć,
mam bilet na GC do Gdańska i chętnie wymienię/sprzedam na GC do Łodzi.
Jestem też zainteresowany kupnem biletu na GC do Gdańska.
Info na priv.
mam bilet na GC do Gdańska i chętnie wymienię/sprzedam na GC do Łodzi.
Jestem też zainteresowany kupnem biletu na GC do Gdańska.
Info na priv.
-
Deleted User 1499
Po jaką cholera walą reklamy w Zetce o koncertach , skoro biletów od dawna nie ma 
prawdopodobnie reklama była wykupiona wcześniej może też organizator nie docenił trochę polskich fanów i zakładał iż bilety nie zostaną wyprzedane. Nic tylko się cieszyć z medialnego szumu i popularności obu koncertów.sekcjazwlok pisze:Po jaką cholera walą reklamy w Zetce o koncertach , skoro biletów od dawna nie ma
-
Deleted User 1499
Tak tylko że teraz pewnie niewielkie grono dopiero teraz się dowiedziało o koncercie a tu co , dupa biletów brak.
Dokładnie. Przy takim zapotrzebowaniu proponuję zorganizowanie plenerowego koncertu.
Może przełożą na stadion Startu albo coś, jeszcze zdążą 
Night Mistress Fan Club Łódź
Cześć. Zastanawiałem się gdzie to napisać (tzn. czy nie w temacie "Bilety", ale skoro nie dotyczy to ani kupna ani sprzedaży przeze mnie to piszę tu - w razie czego przenieście do właściwego tematu):
na eventim POJAWIŁY SIĘ BILETY GC EE do Gdańska. Lepiej żeby kupili je prawdziwi fani niż ktoś przypadkowy
na eventim POJAWIŁY SIĘ BILETY GC EE do Gdańska. Lepiej żeby kupili je prawdziwi fani niż ktoś przypadkowy
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Mega żenada z tymi biletami... Nie orientuje się za bardzo, więc niech napiszę ktoś zorientowany w temacie, ale czy tylko w Polsce jest tak, że trzeba kupować gorsze miejsca, bo lepsze są według organizatora niedostępne? Po czym po kilku tygodniach jednak okazuje się, że są nawet bilety Golden Circle? Jak to jest za granicą, też udają, że dobrych biletów już nie ma, żeby sprzedać te gorsze? Swoją drogą ciekaw jestem wielkości tego Golden Circle, będzie połowa płyty? 
Po prostu dokładają jakieś sztuki jak mogą, to nie są długie serie a GC będzie spore, to pewne. Do samego koncertu bilety typu GC będą dostępne. ...za granicą też tak jest.