Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Właśnie zakupiłem bilety na pociąg i zarezerwowałem hostel
O 10:00 melduję się w Łodzi
a więc zarówno przed jaki i po meldujemy się w Eclipse 
no i to chciałem usłyszeć
,gra i buczy 
czy ja wiem? to bardziej kwestia organizacji fanów, w innych krajach zlotów fanów Iron Maiden jest od cholery i przyjeżdzają na nie całe grupy ludzi, niekoniecznie metalowcythorgal_30 pisze:DM to zupełnie inna liga - Świat Metalu jest podzielony między Fanów Maiden i Mety i jeszcze inne mniejsze tematy - natomiast DM to jeden band-jedna religia - :-) robi to wrażenie recz jasna
Ile w sumie ma być osób? Ja pewne przybędę z dwoma kumplami, możliwe że ktoś dołączy po drodze
. Oczywiście też melduje swoją obecność przed i po
. No i jak z dworca PKP do Eclipse się dostać? Blisko i z buta iść czy jakimś tramwajem/autobusem?
Idziesz na przystanek autobusowy, obok Komfortu, Włókniarzy - Łódź Kaliska estakada, wsiadasz w 99 lub 99A w kierunku 11 Listopada i wysiadasz na Kościuszki - Struga, idziesz kawałek do przodu (na północ) i skręcasz w prawo (na wschód) aleją Artura Rubinsteina. Koło jego pomnika jest Eclipse 
Jak by się zebrała większa grupa mogę służyć za przewodnika
Jak by się zebrała większa grupa mogę służyć za przewodnika
Oo.. dzięki Ci wielkie, myślę że nie powinno być większych problemów z dotarciem 
ewentualnie trambambaj 12, ale tez 10, 14 i 8 dojedziesz.
Podstawa to pytać ludzi o ulicę Piotrkowską, a tam skieruje Was każdy, potem znaleźć bramę o numerze 80 i już
Podstawa to pytać ludzi o ulicę Piotrkowską, a tam skieruje Was każdy, potem znaleźć bramę o numerze 80 i już
Et Voila! Brama z Google Street ViewBudziol pisze:potem znaleźć bramę o numerze 80 i już
no to ta brama, zasłonięty szyld przez kwiatka 
BUDZIOLu czy zorganizujemy się w sprawie odbioru chętnych na Troopera z dworców?
ja pracuję tego dnia ale około 14 postaram się byc w Eclipse bo jak będzie FTTB to o 17 trzeba być pod Atlasem 
Ostatnie kilka koncertow FTTB bylo o 16:30. Na drugim koncercie w Frankfurcie pod scena stalismy juz o 17:25, strasznie sie dluzy czekanie na support i Maiden.
Ostatnio zmieniony pt cze 14, 2013 10:06 pm przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam badania terenowe, ale mam je na mieście i bez problemu mogę podejmować Gości
Ewentualnie w zamian za przysługę - pomoc w badaniach
Ewentualnie w zamian za przysługę - pomoc w badaniach
no ja to w ogóle Was podziwiam 4h bez picia, siusiu - póki co trzeba wylosować FTTB, choć Wy chyba macie już tam stałą miejscówkę 
Nie wiem czy mamy stala miejscowke, Chyba maja dosc juz ogladac te same mordy pod barierka, za chwile przestana wrzucac tag your self bo ciagle my
Ostatnio akurat wiekszosc z nas wygrala tylko drugi dzien, ale no co byl za problem znalezc osoby co wygraly tylko pierwszy
Tym sposobem bylismy pod barierka na obu
Ja sie tylko zastanawiam jak to wyjdzie w Polsce bo jest przeciez to nieszczesne early entrence i moim zdaniem nie ma gwarancji ze fttb wejdzie wczesniej.
Ostatnio akurat wiekszosc z nas wygrala tylko drugi dzien, ale no co byl za problem znalezc osoby co wygraly tylko pierwszy
Ja sie tylko zastanawiam jak to wyjdzie w Polsce bo jest przeciez to nieszczesne early entrence i moim zdaniem nie ma gwarancji ze fttb wejdzie wczesniej.
chyba tak, najpierw FTTB a potem EE, wszyscy właśnie piszą że nabijanie w butelke z tym EE bo i tka juz ludzie z FTTB będą :d
a to solo ludziska wchodzą? Nie biorą pary?
a to solo ludziska wchodzą? Nie biorą pary?
Czasem i solo.
Oficjalna wersja sprzed kupna biletów jest taka, ze FC wchodzi pierwsze, sam dzwoniłem. Pytanie jedynie czy ktoś nie zrypie sprawy.
Dodatkowo w regulaminie, czy tam zasadach, GCEE czytałem kiedyś, że jest to tylko wejście na obiekt przed GA bez gwarancji żadnych miejsc, a to odbędzie się prawidłowo, choć ludzie pewnie się wkurzą.
Na barierce można czasem, i pić, i iść siku, różnie bywa. Chlania piwska w dużych ilościach przed nie polecam.
Oficjalna wersja sprzed kupna biletów jest taka, ze FC wchodzi pierwsze, sam dzwoniłem. Pytanie jedynie czy ktoś nie zrypie sprawy.
Dodatkowo w regulaminie, czy tam zasadach, GCEE czytałem kiedyś, że jest to tylko wejście na obiekt przed GA bez gwarancji żadnych miejsc, a to odbędzie się prawidłowo, choć ludzie pewnie się wkurzą.
Na barierce można czasem, i pić, i iść siku, różnie bywa. Chlania piwska w dużych ilościach przed nie polecam.
I co idziesz sik i zaklepujesz miejsce? 
na pewno EE nie może wejść wyjątkowo tylko w naszym kraju przed FTTB
na pewno EE nie może wejść wyjątkowo tylko w naszym kraju przed FTTB
Mysle ze u nas zaklepanie miejsca moze nie zadzialac, ale w innych krajach na luzie. tzn jak stoisz miedzy swoimi to wychodzisz oni staja szerzej i juz. Ale w takich niemczech nikt sie nie cisnal az maiden zaczelo grac, u nas raczej jest rycie sie od poczatku.
Ja wlasnie stawiam ze sie zrobi burdel z tym EE i FTTB i nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Ja wlasnie stawiam ze sie zrobi burdel z tym EE i FTTB i nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Orientujecie się może jak wchodzą wózkowi?