Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Meet-up i after party w Łodzi - 3 lipca 2013
a EE jest tylko u nas?
dla mnie sprawa prosta EE owszem wejście przed wszystkimi, ale na nasze krajowe warunki.
FTTB na pewno nie wyprzedzą, dlatego nie kupowałem EE i wszyscy ostro to krytykują
dla mnie sprawa prosta EE owszem wejście przed wszystkimi, ale na nasze krajowe warunki.
FTTB na pewno nie wyprzedzą, dlatego nie kupowałem EE i wszyscy ostro to krytykują
no ja sie nigdzie z EE nie spotkalem, tylko u nas jest taki wynalazek do lojenia kasy.....
A wiadomo do której będzie czynne Eclipse Inn po koncercie?

A co masz za badania/co studiujesz?Depeshka pisze:Ja mam badania terenowe, ale mam je na mieście i bez problemu mogę podejmować Gości![]()
Ewentualnie w zamian za przysługę - pomoc w badaniach
Night Mistress Fan Club Łódź
EtnografieLando pisze:A wiadomo do której będzie czynne Eclipse Inn po koncercie?
A co masz za badania/co studiujesz?Depeshka pisze:Ja mam badania terenowe, ale mam je na mieście i bez problemu mogę podejmować Gości![]()
Byłem tego pewien tak na 97%, ale z spytałem by potwierdzić te brakujące 3%VeeKing pisze:EtnografieLando pisze:A wiadomo do której będzie czynne Eclipse Inn po koncercie?
normalnie siedzimy tam do 3-4, więc jak będą chetni Iza nie zamknie lokalu wcześniejLando pisze:A wiadomo do której będzie czynne Eclipse Inn po koncercie?
Na 100% wpadnę na after party, z meet-up'em się zobaczy o której wylądujemy w Łodzi.
Jakby ktoś nie miał z kim wejść na FTBB, to ja z miłą chęcią potowarzyszę
Widzimy się za 2,5 tygodnia
Jakby ktoś nie miał z kim wejść na FTBB, to ja z miłą chęcią potowarzyszę
Widzimy się za 2,5 tygodnia
-
Deleted User 2868
A co mi tam...

Ja również bardzo chętnie!Slaug pisze:Jakby ktoś nie miał z kim wejść na FTBB, to ja z miłą chęcią potowarzyszę
Rzadko bierze się kogoś spoza oficjalnego FC na FTTB. 
pewnie w zbierającej się grupce z FC sporo osób liczy na okazję 
ciekawe kiedy wyniki na Berlin/Hamburg
ciekawe kiedy wyniki na Berlin/Hamburg
Liczy, ale zwykle są to wymiany wzajemne... ktoś da Ci, kiedyś dostanie od Ciebie. Dlatego jest to zwykle dzielenie się wewnątrz FC.
Pewnie jutro rano, tak jak na Frankfurt były.
Pewnie jutro rano, tak jak na Frankfurt były.
no jestem w FC i mam juz kilku chętnych z FC jak uda mi się wylosować 
tyle że działa to w obydwie strony
tyle że działa to w obydwie strony
To możesz nas zwinąć z Kaliskiej o 10:00 i nakierować dalejDepeshka pisze:bez problemu mogę podejmować Gości
O jak miło, to kolega mi pomoże, ewentualnie wymienimy się spostrzeżeniami, podzielimy doświadczeniemLando pisze: Byłem tego pewien tak na 97%, ale z spytałem by potwierdzić te brakujące 3%Mój kierunek
Chłopie, co tak wcześnie? O tej porze sie jeszcze śpiDARTH pisze:To możesz nas zwinąć z Kaliskiej o 10:00 i nakierować dalej![]()
Ale mam nadzieję, że pomożecie mi w badaniach. O czym będą, dowiem się w środę
Takie pytanko
Ja z moją kobietą wyjeżdżamy z Katowic o 9:30 autokarem i za cholere nie wiem o której wylądujemy w Łodzi i tu pojawia się pytanie do zorientowanych
jak najszybciej dotrzeć do Eclipse spod atlas areny i do której jest planowany meet-up. Z afterem jest dupa bo autokar odjeżdża zaraz po koncercie
Pzdr
Trasa wg Google do/z Eclipse. Niemal obok Kaliskiego jest ArenaIdziesz na przystanek autobusowy, obok Komfortu, Włókniarzy - Łódź Kaliska estakada, wsiadasz w 99 lub 99A w kierunku 11 Listopada i wysiadasz na Kościuszki - Struga, idziesz kawałek do przodu (na północ) i skręcasz w prawo (na wschód) aleją Artura Rubinsteina. Koło jego pomnika jest Eclipse
Brama do Eclipse inn
EDDIt:
Bilety kasujemy 20-minutowe, krótsze niestety już nie funkcjonują
Rozkłady jazdy:
99A
99
zawsze też można trambambajem na Pietrynę: 12, 14, 10. Każdy Wam powie jak dojechać na ul. Piotrkowską, a znaleźć numer to już nie sztuka 
Dziewczyno! Ja w tym dniu wstanę o 4:30 bo 5:37 to my pociągiem wyjeżdżamy z KrakowaDepeshka pisze:Chłopie, co tak wcześnie? O tej porze sie jeszcze śpi
Spoko, rozumiem 
Z przyjemnościąDepeshka pisze:O jak miło, to kolega mi pomoże, ewentualnie wymienimy się spostrzeżeniami, podzielimy doświadczeniemLando pisze: Byłem tego pewien tak na 97%, ale z spytałem by potwierdzić te brakujące 3%Mój kierunek
![]()