+1voivod' pisze:tak patrzę na te głosy i czegoś nie rozumiem. Never Say Die! to naprawdę taki dobry album? : D
Tak samo jak ze Stormbringer przy '74
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

+1voivod' pisze:tak patrzę na te głosy i czegoś nie rozumiem. Never Say Die! to naprawdę taki dobry album? : D
Z tego co wiem to tylko ja głosowałem zresztą napisałem,że to nie jest jeden z lepszych albumów,ale dlaczego go tam dałem.DeJMIeN Wielki pisze:Tak samo jak ze Stormbringer przy '74
tylko Stormbringer to jest bardzo dobry album, w przeciwienstwie do Never Say Die, które jest totalna kichą : DDeJMIeN Wielki pisze:Tak samo jak ze Stormbringer przy '74

Steve Hackett-Spectral Mornings 4 pkt. (Every Day,Tigermoth,Spectral Mornings)
Pink Floyd w pierwszej 10? LitościMotorhead lepiej niż PF? litości
No a jak.,inna liga.Pawcio pisze:Pink Floyd w pierwszej 10? Litości
Akurat Motorhead w roku 79 był zespołem nieporównywalnie bardziej nowatorskim i progresywnym niż zmanierowany i pretensjonalny do granic możliwości Pink Floyd.Invader pisze:No a jak.,inna liga.

Być może masz rację,jednak Floyd to Floyd.voivod' pisze:Akurat Motorhead w roku 79 był zespołem nieporównywalnie bardziej nowatorskim i progresywnym niż zmanierowany i pretensjonalny do granic możliwości Pink Floyd.
Będziemy właśnie teraz robić,tylko jak checie? od razu jutro a lata 80 zaczynamy po tym,czy od razu lata 80 i na najlepszy album dekady też głosujemy,by niektórzy nie czekali jużtyle na te lata 80:Pkrusejder pisze:p.s. zróbmy też podsumowanie dekad