03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
GC to pół biedy ale kasowanie dobrych miejsc siedziących żeby dorzucić później to jest totalna porażka. Najgorsze jest to, że nie można z tym nic zrobić. Bojkotować wszystkie koncerty? Ja co prawda i tak nie kupuję biletów siedziących ale na pewno niejednego klienta mocno poddenerowali. Wielkość GC będzie pewnia taka co na innych koncertach, można rzucić okiem jak to wyglądało na Ozzym.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
może to nie najlepszy wątek na takie pytanie ale może ktoś się orientuje jaki będzie najbardziej optymalny transport pomiędzy Łodzią a Gdańskiem po koncercie. Bo z tego co widzę to jest jeden pociąg około północy i wydaje się to najbardziej sensowne rozwiązanie ale jak będzie duża ilość osób to średnio mi pasuje jechanie na stojaka tyle godzin a wynajmować pokoju w łodzi na jedną noc też nie zamierzam. Jakieś busy może też jeżdżą na tej trasie w godzinach nocnych czy faktycznie tylko zostaje ten pociąg?
Jeśli faktycznie będzie tłum ludzi chętnych do przejazdu z Łodzi do Gdańska jednym pociągiem, to może by napisać do PKP o podstawienie większej ilości wagonów? Niech będą gotowi, że może im skoczyć ilość sprzedanych biletów 
-
Deleted User 4876
jesli to jest IC czy TLK to oni tak sprzedają bilety tylko z miejscówkami - chociaz w praktyce to roznie bywa
nie będzie wg mnie tłumów, aż tak dużo osób nie jedzie na obydwa koncerty.
Nawet bus niestety nie jest organizowany z Ldz - Gd - Ldz bo za mało chętnych było, więc bez paniki
Z Gdańska jak nic lepszego się nie trafi o 1szej jest pociąg do Łodzi
Nawet bus niestety nie jest organizowany z Ldz - Gd - Ldz bo za mało chętnych było, więc bez paniki
Z Gdańska jak nic lepszego się nie trafi o 1szej jest pociąg do Łodzi
Witam
Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu: szukam transportu samochodowego/busowego do Gdańska. Najlepiej z Warszawy lub okolic, ale jak coś jest w miarę blisko to mogę dojechać.
Oczywiście dorzucę się do wachy, wymiary też mam raczej "waga lekka" więc dużo miejsca w autku nie zabiorę
Kontakt: pw lub mail allegronis@o2.pl
Ewentualnie sprzedam bilet na Golden Circle do Gdańska, jeśli nie znajdę transportu
Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu: szukam transportu samochodowego/busowego do Gdańska. Najlepiej z Warszawy lub okolic, ale jak coś jest w miarę blisko to mogę dojechać.
Oczywiście dorzucę się do wachy, wymiary też mam raczej "waga lekka" więc dużo miejsca w autku nie zabiorę
Kontakt: pw lub mail allegronis@o2.pl
Ewentualnie sprzedam bilet na Golden Circle do Gdańska, jeśli nie znajdę transportu
www.polskibus.comUndermine pisze:Witam
Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu: szukam transportu samochodowego/busowego do Gdańska. Najlepiej z Warszawy lub okolic
Są jeszcze bilety (52 zł) na wyjazd Polskim Busem z Młocin o 05:30, 07:30, 08:45, 09:30, 10:30 i 11:30, ten ostatni w Gdańsku będzie ok. 16:20, pod areną znajdziesz się godzinę później. Powrotne z Gdańska o 04:30 (52 zł) i 06:30 (też 52 zł). Podróżuję PB regularnie i polecam, na ok. 80-90 odbytych przeze mnie podróży tylko 2 razy miał spóźnienie spowodowane wypadkami losowymi na trasie GDN-WAW. Nazwa "bus" może być myląca, jest to bowiem liniowy autokar 90-osobowy (2-pokładowy - z wyjątkiem kursu o 08:45 z WAW, wówczas jedzie 70-osobowy).
M.
Polskibus znam i sobie cenię, ale wolałbym pojechać jakąś grupą
Ale fakt, że przewoźnik zajebisty. Ciekawe kiedy rząd ich uwali
Ale fakt, że przewoźnik zajebisty. Ciekawe kiedy rząd ich uwali
-
Deleted User 1499
Pytanko , Czy Ktoś Ze Szczecina wybiera się do Lodzi ??
Nie tylko do Łodzi, ale i do Gdańska
A o co chodzi?
- Mercenary155
- -#Invader

A ja mam pytanie odnośnie klimy na hali?
Jak tam jest ??
Da się jakoś wytrzymać czy skwar i zaduch jak na Sonisphere w 2010 ?
Może i głupie pytanie ale to mój 1 halowy koncert i nie wiem zbytnio co ubrać (oczywiście wiadomo, że naszą koszulkę Sanktuarium, ale co dalej)
Jak tam jest ??
Da się jakoś wytrzymać czy skwar i zaduch jak na Sonisphere w 2010 ?
Może i głupie pytanie ale to mój 1 halowy koncert i nie wiem zbytnio co ubrać (oczywiście wiadomo, że naszą koszulkę Sanktuarium, ale co dalej)
-
Deleted User 2259
Której hali? byłem tu i tu i dla mnie w sam raz.
- Mercenary155
- -#Invader

Pytam o Atlas, bo wybieram się tylko na Łódź
Na Soni w 2010 to na głowie mogłem chyba jajka usmażyć.
Na Soni w 2010 to na głowie mogłem chyba jajka usmażyć.
-
Deleted User 2259
Byłem na Megadeth i Slayer i na Watersie,ale to był kwiecień,sądze że sama koszulka ci wystarczy,ew do plecaka na noc coś zabierz.Mercenary155 pisze:Pytam o Atlas, bo wybieram się tylko na Łódź
Mercenary155 pisze: Na Soni w 2010 to na głowie mogłem chyba jajka usmażyć.
No był niezły hardcore zwłaszcza na Slayerze.
- Mercenary155
- -#Invader

Plecak zostaje w autobusie - zbędny bagaż
Slayer- ooo tak, wtedy można było zobaczyć bardzo dużo różnych rzeczy latających w powietrzu, od pustych butelek, przez buty(glany) po staniki i... majtki ^^.
Dzięki za odpowiedź, tak też myślałem, że skoro hala to jakaś klima jest i nie będzie tragedii jak na Bemowie.
Slayer- ooo tak, wtedy można było zobaczyć bardzo dużo różnych rzeczy latających w powietrzu, od pustych butelek, przez buty(glany) po staniki i... majtki ^^.
Dzięki za odpowiedź, tak też myślałem, że skoro hala to jakaś klima jest i nie będzie tragedii jak na Bemowie.
-
Deleted User 2259
Nie ma problemu,bardzo fajna hala a u mnie w Krakowie chyba w tym roku nareszcie po tylu latach doczekam się hali z prawdziwego zdarzenia,bo to aż wstyd,że jedno z najważniejszych Polskich miast nie ma hali.Mercenary155 pisze:Dzięki za odpowiedź, tak też myślałem, że skoro hala to jakaś klima jest i nie będzie tragedii jak na Bemowie.
- Mercenary155
- -#Invader

W Poznaniu też mamy wielkie G... a nie hale.
Chyba nie doczekam takich czasów, że jakiś wielki zespół odwiedzi Poznań
Chyba nie doczekam takich czasów, że jakiś wielki zespół odwiedzi Poznań
-
Deleted User 2259
E tam ja bardzo ciepło wspominam Arene 3 koncerty tam zaliczyłem:pMercenary155 pisze:W Poznaniu też mamy wielkie G... a nie hale.
DT w 2005 i 2012
Transatlantic 2010
Mam do sprzedania bilet na Iron Maiden w Gdańsku. Miejsce: płyta. Jeśli jest ktoś zainteresowany to piszcie na gg: 7653885
-
Deleted User 1499
niech mi ktoś powie, czy mając bilet na sektor 302 jest szansa dostania sie na sektor 301 ?