Maiden Fans FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Maiden Fans FAQ
Pewnie kolega ma na myśli,że się rzadziej pojawiają w sklepach.W sumie kiedyś było łatwiej mi je namierzyć,ale teraz nie zwracam uwagi na płyty maiden w sklepie,no chyba,że na nowość.
na Amazonie tego pełno 
- Saimon1995
- -#Moderator

A nie łatwiej zamówić przez chociażby stronę internetową Media Marktu?VeeKing pisze:na Amazonie tego pełno
Ja do sklepów z plytami od lat nie chadzam więc nie wiem ale w necie zamówić to nie problem. Tymbardziej, że często jest taniej niż np w empiku. Przy okazji, dalej stosowana jest praktyka że w czasie około koncertowym sypią promocjami na wszystkie albumy?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 2259
Tak.vyrus pisze: Przy okazji, dalej stosowana jest praktyka że w czasie około koncertowym sypią promocjami na wszystkie albumy?
Aktualnie w Empiku w Manufakturze (Łódź) stoi 'ołtarzyk' z płytami Maiden przecenionymivyrus pisze:Ja do sklepów z plytami od lat nie chadzam więc nie wiem ale w necie zamówić to nie problem. Tymbardziej, że często jest taniej niż np w empiku. Przy okazji, dalej stosowana jest praktyka że w czasie około koncertowym sypią promocjami na wszystkie albumy?
No ok i jakie są ceny? Da radę za 30zł coś ? Chyba najtańszy mój album to był SSOASS przy okazji premiery AMOLAD za 29zł
Empik to drożyzna, lepiej szukac w MM lub Saturnie, można bardzo fajne wydawnictwa pokupowac za 9,99 czy 19,99. Ironi w MM w Poznaniu stoją za ok. 30 zł, tak przynajmniej tydzien temu było 
Będąc w Berlinie tylko raz natknąłem się na A Real Live Dead One i znalazłem to w innym sklepie, dość "hipsterskim", natomiast w Saturnach, Media Marktach nic takiego nie było 
w Saturnie taniej są
w empiku po 29,90
W Saturnie jedne płyty chodzą za 26.99, inne powyżej 44 a w Empiku teraz zazwyczaj po 29.99
EDDI(e)T:
Saturn
na stronie Empiku
EDDI(e)T:
Saturn
na stronie Empiku
+1 To prawda.Pawcio pisze:Empik to drożyzna, lepiej szukac w MM lub Saturnie, można bardzo fajne wydawnictwa pokupowac za 9,99 czy 19,99. Ironi w MM w Poznaniu stoją za ok. 30 zł, tak przynajmniej tydzien temu było
Ja zaopatruję się w MM i antykwariatach najczęściej,jest najtaniej i sporo dobrej muzy mają za śmieszną cenę np.ostatnio w MM kupiłem kilka płytek Megadeth po 19,99zł i pare sztuk w cenach 6,99 - 9,99zł m.in najnowsza płyta G. Skawińskiego.
Roberrcik poszukaj w antykwariatach jeśli są u Ciebie a jeśli nie to net zostaje..
A Ironi w MM to bez przerwy są w promocji
Na necie też ciężko, empik A Real Live Dead One i Live At Donington 1992 ma jako produkty niedostępne, może niebawem coś dorzucą 
W ten sposób zaopatruję się w płytki DMmic7 pisze: Ja zaopatruję się w MM i antykwariatach najczęściej,jest najtaniej i sporo dobrej muzy mają za śmieszną cenę np.ostatnio w MM kupiłem kilka płytek Megadeth po 19,99zł i pare sztuk w cenach 6,99 - 9,99zł m.in najnowsza płyta G. Skawińskiego.
Roberrcik poszukaj w antykwariatach jeśli są u Ciebie a jeśli nie to net zostaje..
A Ironi w MM to bez przerwy są w promocji
No Megadeth to chyba ciągle tam po 19,99 chodzą, podobnie Motorhead i Black Sabbath
Ironi w tej cenie nie chodzą tam, aczkolwiek polecam dokładne szperanie po półkach, wszystkie Kyussy, kilka płyt Monster Magnet, Doorsów, QOTSA, Pearl Jam i wielu innych zespołow kupiłem za dwie dyszki, ale tylko dzięki temu, że dokładnie przeszukałem półki, czasem po prostu ktoś źle odłoży 
Nie wiem, nie wiem jaki sklep internetowy posiada A Real Live Dead One lub Live At Donington. W Media Markt niby można dostać, ale niestety nie mam dostępu do tego sklepu...
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Jak Ci bardzo zależy to tutaj:
Real Live Dead One 6 funtów
Donington 9 funtów
Wszystkie dostępne :-)
Real Live Dead One 6 funtów
Donington 9 funtów
Wszystkie dostępne :-)
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Niestety nie mam jak zamówić zza granicy :/
Jak z wiarą w zespole, tzn czy są osobami wierzącymi. Z tego co wiem Nicko się nawrócił i próbował nawracać resztę, a u Adriana często widać noszony krzyż. Na starym zdjęciu jeszcze z Paulem, Steve miał też na szyi krzyż, a z tego co potem czytałem/słyszałem to Arry do osób wierzących mi raczej nie pasuje(?).
UP THE IRONS!!!