Ja, Aga w sumie też.wydra77 pisze:To kto jeszcze wylosowal fttb na oba koncerty?
03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
bedzie polska barierka 
ej chodzcie zrobmy jaja i oddajmy barierke ludziom z zagranicy....
I w ogole ANI JEDNEJ Polskiej flagi nie zabierac!!
Pewnie w ciul ludzi. Ja sam wykupilem pól wagonu sypialnegoDr. Doctor pisze:a czy ktoś jedzie pociągiem o 23:43 do Gdańska z Łodzi kaliskiej ?
Tak. Jeszcze zacznijmy gadać po niemiecku niech myślą ze są w BerlinieSzymon pisze:ej chodzcie zrobmy jaja i oddajmy barierke ludziom z zagranicy....![]()
Haha, tez mam FTTB na oba koncerty i ....nawet brakuje mi "friendsa" na gig w Łodzi xD
O przynieśmy niemieckie flagi!! Nieeeee do Lodzi lepiej izraelskie!! Bedzie ciekawie pod scenawydra77 pisze:Tak. Jeszcze zacznijmy gadać po niemiecku niech myślą ze są w Berlinie
Czyli The Jacq mówisz, że jak zostawie auto na pobliskim osiedlu to powinno być git? Swoją drogą to taka hala a żadnego porządnego parkingu dookoła wstyd 
Ja z chęcią zostanę Twoim friendsemremi pisze:Haha, tez mam FTTB na oba koncerty i ....nawet brakuje mi "friendsa" na gig w Łodzi xD
Jest fttb w Gdańsku. Hell yeah!
Ciekawy jestem organizacji. Wchodzimy niby o 17.30 tak samo jak gc ee.
Ciekawy jestem organizacji. Wchodzimy niby o 17.30 tak samo jak gc ee.
-
Deleted User 2868
@remi, ja chętnie zostanę osobą towarzyszącą
)
Albo ktoś wejdzie pierwszy, albo razem, innych opcji nie ma. 
W Amsterdamie, gdzie była wycieczka z FC, były 2 równoległe kolejki, które się łączyły przy wejściu, ale obie to było FC, a tutaj będzie trochę inaczej, więc zobaczymy.
Teoretycznie jak dzwoniłem do LN, przed kupnem biletu, to pani powiedziała, że FC wchodzi przed GCEE, ale zobaczymy jak będzie.
W Amsterdamie, gdzie była wycieczka z FC, były 2 równoległe kolejki, które się łączyły przy wejściu, ale obie to było FC, a tutaj będzie trochę inaczej, więc zobaczymy.
Teoretycznie jak dzwoniłem do LN, przed kupnem biletu, to pani powiedziała, że FC wchodzi przed GCEE, ale zobaczymy jak będzie.
Haha wiedziałem by tego tu nie pisać.
konkurs juz zamknięty. 
FTTB na Łódź i Gdańsk 
Ja nic nie wylosowałem... chyba nie ma sensu zabierać flagi w takim razie. 
a ja ponownie nie będe na koncercie w polsce
szlak by to trafił
IRON MAIDEN
-
Deleted User 2259
A co się stało? jeśli można wiedzieć.Puszek123 pisze:a ja ponownie nie będe na koncercie w polsceszlak by to trafił
Jeśli to jakieś pocieszenie,to ja też się raczej nie wybieram,ale biletu nie miałem.
a ja bilet mialem kupilem juz w listopadzie gc i za chwile wlasnie go sprzedaje mam depresje z tego powodu 
IRON MAIDEN
FTTB Gdańsk w związku z tym jak ktoś ma ochotę za flaszkę wymienić sobie GC na GCEE to proszę o kontakt /ewentualna wymiana tylko na miejscu przed koncertem.Myślę że dobra flaszka to uczciwa propozycja -róznica cen między biletami to 88 zł 
Te przy stadionie piłkarskim są, tak mi się wydaje opcją awaryjną.jArO pisze:Mr Jacq a co powiesz o miejscach parkingowych które są wzdłuż Alei Unii Lubelskiej?
Nie, no parking jest wokół Areny, ale pewnie jak przyjedziesz będzie już obstawiony, chyba że wcześnie. W tym miejscach co już tu padły, to nie będzie opłat, a przy Arenie z pewnością.Olszu pisze:Czyli The Jacq mówisz, że jak zostawie auto na pobliskim osiedlu to powinno być git? Swoją drogą to taka hala a żadnego porządnego parkingu dookoła wstyd
Jak byłem w 2008 roku, na takim przy osiedlowym "parkingu", to miejscowi robili problemy, że im się miejsca parkingowe zastawia, więc robisz to na własną odpowiedzialność
Mam pytanie. Jak to będzie wyglądało z GC, będzie wchodziło się osobnym wejściem, razem z GCEE?