03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź - opinie po koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź - opinie po koncercie
Żenada, to się nadaje do prokuratury, tylko w polsce takie rzeczy.
Sądzę, że w sektorze P, w wejściu widziałem też na 10 minut przed rozpoczęciem koncertu kol. Nomada, ale on mnie niestety nie poznał.
Serdecznie pozdrawiam Kolegę Maidenholika, z którym z kolei miałem okazję po raz kolejny przybić pionę
To już 13 lat wspólnych koncertów IM i nie tylko 
Serdecznie pozdrawiam Kolegę Maidenholika, z którym z kolei miałem okazję po raz kolejny przybić pionę
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Jak znajde wiecej wózkowiczów ktorzy byli wczoraj na Maiden to napiszemy pisemko do LN... Jak sam napisze to mnie zleją.
W ogóle organizacja do bani, bilety nie działały, przez co straciłem dużo czasu, w środku oznaczenie na wejście na płytę też z dupy, tak sobie to wszystko wyglądało.
Też byłem sektor P i wszystko było świetnie słychać 
BTW nie wspomniałem o zidiociałej pracownicy FOSA pilnujacej sektora dla wóżków... żeby wejść... trzeba pokazać bilet... bez niego nie chciałą mnie wpuscic... co z tego ze jezdze na wóżku i WIDAĆ, że nie udaje... 
- Mercenary155
- -#Invader

Stałem w GC jakieś 10m od sceny i dźwięk był rewelacyjny, widocznie były jakieś luki w niektórych miejscach ale ja naprawdę miałem super dźwięk i bawiłem się niesamowicie.
Mój 2 koncert Maidenów w życiu, najlepszy oczywiście 7 syn i Clairvoyant.
Widać, że 3 dni przerwy dobrze im zrobiły, Bruce naprawdę genialnie ciągnął utwory i ogólnie było widać, że się starają, a nie tak jak wg. mnie na bemowie w 2011 na odpierdol.
Największy ból to to, że nie było event shirta na którego naprawdę bardzo liczyłem, myślałem, że w tej kwestii się postarają, przecież to 20 lat odkąd zagrali u nas po raz pierwszy taki duży halowy koncert, myślałem także, że Bruce nawiąże coś do tamtych lat, a wspomniał tylko coś w 1 zdaniu.
ale naprawdę było SUUUUUPER.
UP THE IRONS !!!!!
Mój 2 koncert Maidenów w życiu, najlepszy oczywiście 7 syn i Clairvoyant.
Widać, że 3 dni przerwy dobrze im zrobiły, Bruce naprawdę genialnie ciągnął utwory i ogólnie było widać, że się starają, a nie tak jak wg. mnie na bemowie w 2011 na odpierdol.
Największy ból to to, że nie było event shirta na którego naprawdę bardzo liczyłem, myślałem, że w tej kwestii się postarają, przecież to 20 lat odkąd zagrali u nas po raz pierwszy taki duży halowy koncert, myślałem także, że Bruce nawiąże coś do tamtych lat, a wspomniał tylko coś w 1 zdaniu.
ale naprawdę było SUUUUUPER.
UP THE IRONS !!!!!
Nawet jeżeli zleją, to nie można czegoś takiego zignorować. Może nawet lepiej jak Cie oleją, wtedy napisz do gazety. Przeciez to są jaja, że płacicie grube pieniądze za bilet i coś takiego Wam odstawili.VeeKing pisze:Jak znajde wiecej wózkowiczów ktorzy byli wczoraj na Maiden to napiszemy pisemko do LN... Jak sam napisze to mnie zleją.
BTW, jak temperatura? Dało się wytrzymać, czy włączyli ogrzewanie?
Widze ilu fanów tyle opinii... Mi tan sie bardzo podobał występ w 2011 na Soni 
Stałem na trybunach dokładnie na wprost sceny. Dzwięk słabiutki, chwilami średni.
Fajnie było widać z góry jak pół płyty stoi jak kołki i pisze sms'y..
Fajnie było widać z góry jak pół płyty stoi jak kołki i pisze sms'y..
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
- Mercenary155
- -#Invader

Noo i spotkałem z 5 osób z forumowymi koszulkami edka husarza
, niestety przedstawili się po imionach więc niezbyt wiem kto to był.
Z jednym dość potężnym Panem spotkałem się przy stoisku z koszulkami, z jednym przy WC(miał opaskę VIP) a z resztą w GC
Z jednym dość potężnym Panem spotkałem się przy stoisku z koszulkami, z jednym przy WC(miał opaskę VIP) a z resztą w GC
wiesz, nie dziwie sie, ze po imieniu
nie chciałbym trafić na kogoś kto by mi w zęby dał 
- Mercenary155
- -#Invader

Urzekła mnie jeszcze pewna dziewczyna która złapała pałeczkę od Nico i cały czas płakała ze szczęścia
,
chyba tak zrobie... LN juz zostało poinformowane.Brooce pisze:Nawet jeżeli zleją, to nie można czegoś takiego zignorować. Może nawet lepiej jak Cie oleją, wtedy napisz do gazety. Przeciez to są jaja, że płacicie grube pieniądze za bilet i coś takiego Wam odstawili.VeeKing pisze:Jak znajde wiecej wózkowiczów ktorzy byli wczoraj na Maiden to napiszemy pisemko do LN... Jak sam napisze to mnie zleją.
BTW, jak temperatura? Dało się wytrzymać, czy włączyli ogrzewanie?
I dobrze, gnoić takie coś, normalnie to można podczepić pod kpinę z osób niepełnosprawnych.
Był polski eventshirt?
Fajnie się czyta Wasze relacje 
Z tym potraktowaniem osób na wózku zdecydowanie działaj, nie można tego tak zostawić, bo to kpina z ludzi :/
Z tym potraktowaniem osób na wózku zdecydowanie działaj, nie można tego tak zostawić, bo to kpina z ludzi :/
-
Deleted User 2868
Nie było event shirt niestety.
-
Deleted User 5147
ja złapałem frotkę
tylko nie wiem czyją
a kim Ci śmierdzi najbardziej? 
-